Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 Produkter og forkortelser

Bemærk venligst er der benyttes forkortelser i visse produktnavne

1)

Anvendes sparsomt

2)

Ikke til indtagelse som levnedsmiddel

3)

Anvendes sparsomt- bør ikke anvendes af gravide

Til farvning af uld med droger benyttes forkortelser i visse produktnavne

F1

Lys gul

F2

Mat gul

F3

Orange

F4

Blå

F5

Grønlig

F6

Lys brun

F7

Rød brun

F8

Mørk brun

F9

Grå

F10

Violet


 
Produkter

Produkt index:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø 0-9

Bestil online: Bestil online Bestil online

Produkt (nr. 360)

Vejl. pris  

Valnøddedråber, grøn sort, 50 ml, ekstrakt af sort valnød KOSTTILSKUD

169,95  


Ekstrakt af grøn sort valnød i dråber, 50 ml

Valnøddedråber udvundet af den grønne frugtskal på valnødder. Ekstraktet er udvundet 1:1 af sort valnød og indeholder ikke alkohol.
Sort Valnød er et stort, løvfældende skovtræ fra det østlige Nordamerika, der kan blive op til 150 meter højt. Barken er først lysebrun, men bliver efterfølgende mørkebrun til sort (deraf navnet). Sort valnød er en meget værdifuld træart, der er værdsat for nødderne og selve valnødtræet, der er af god kvalitet til fremstilling af møbler. 

Valnøddedråber udvundet af den grønne frugtskal på valnødder. Ekstraktet er udvundet 1:1 af sort valnød og indeholder ikke alkohol.

Sort valnød er et stort, løvfældende skovtræ fra det østlige Nordamerika, der kan blive op til 150 meter højt. Barken er først lysebrun, men bliver efterfølgende mørkebrun til sort (deraf navnet). Sort valnød er en meget værdifuld træart, der er værdsat for nødderne og selve træet, der er af god kvalitet til fremstilling af møbler. 

Anvendelse: 1-4 dråber 1-3 gange dagligt.

Ingredienser: Ekstrakt (1:1) af den grønne frugtskal fra sort valnød (Juglans nigra L.), stabilisator (glycerol), vand.

Alkoholfri.

Pligttekst: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.
Natur-Drogeriet har stor fokus på at have et bredt sortiment i høj kvalitet til lav pris – med mindst mulig påvirkning af miljøet. Vi leverer udelukkende til danske specialbutikker; Helsekostforretninger, Matas og Apoteker. Det er naturligvis ikke alle butikker, der har mulighed for, at have alt på hylderne – men de kan skaffe hjem.
Hvis det ikke er en mulighed i din lokale specialforretning, har vi indgået et samarbejde med 2 seriøse webshops, der lagerfører alle vores varer.