Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 Produkter og forkortelser

Bemærk venligst er der benyttes forkortelser i visse produktnavne

1)

Anvendes sparsomt

2)

Ikke til indtagelse som levnedsmiddel

3)

Anvendes sparsomt- bør ikke anvendes af gravide

Til farvning af uld med droger benyttes forkortelser i visse produktnavne

F1

Lys gul

F2

Mat gul

F3

Orange

F4

Blå

F5

Grønlig

F6

Lys brun

F7

Rød brun

F8

Mørk brun

F9

Grå

F10

Violet


 
Produkter

Produkt index:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø 0-9

Bestil online: Bestil online Bestil online

Produkt (nr. 3606,100)

Vejl. pris  

Ginseng, hvid, skåret, 100 g

428,50  


Skåret, hvid ginseng, 100 g

Ordet ginseng er en vestlig forenkling af ordet "shin-seng", som på kinesisk betyder "menneskelignende". Med nogen fantasi kan man se en vis lighed med den 20-30 cm hvide rod med de lange stængler. Ginseng-roden høstes først, når den er 3-8 år gammel.
Ægte Ginseng (Panax ginseng) er en staude med en kort stængel, der bærer en roset af fingrede blade. Antallet af blade skifter med alderen, så 1-årige planter har ét blad, 2-årige to blade og 3-årige tre blade.

Ordet ginseng er en vestlig forenkling af ordet "shin-seng", som på kinesisk betyder "menneskelignende". Med nogen fantasi kan man se en vis lighed med den 20-30 cm hvide rod med de lange stængler.

Ginseng-roden høstes først, når den er 3-8 år gammel. Ægte Ginseng (Panax ginseng) er en staude med en kort stængel, der bærer en roset af fingrede blade. Antallet af blade skifter med alderen, så 1-årige planter har ét blad, 2-årige to blade og 3-årige tre blade.

Anvendelse: 1 strøget tsk. pr. kop kogende vand. Trækketid: 15-10 minutter. Sies med tefilter. 1 kop indtages dagligt. Kan også anvendes i bitter.

Ingredienser: Ginseng (Panax ginseng)

Se også: Ginseng Rød, kapsler, 90 stk.
Natur-Drogeriet har stor fokus på at have et bredt sortiment i høj kvalitet til lav pris – med mindst mulig påvirkning af miljøet. Vi leverer udelukkende til danske specialbutikker; Helsekostforretninger, Matas og Apoteker. Det er naturligvis ikke alle butikker, der har mulighed for, at have alt på hylderne – men de kan skaffe hjem.
Hvis det ikke er en mulighed i din lokale specialforretning, har vi indgået et samarbejde med 2 seriøse webshops, der lagerfører alle vores varer.