Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 Produkter og forkortelser

Bemærk venligst er der benyttes forkortelser i visse produktnavne

1)

Anvendes sparsomt

2)

Ikke til indtagelse som levnedsmiddel

3)

Anvendes sparsomt- bør ikke anvendes af gravide

Til farvning af uld med droger benyttes forkortelser i visse produktnavne

F1

Lys gul

F2

Mat gul

F3

Orange

F4

Blå

F5

Grønlig

F6

Lys brun

F7

Rød brun

F8

Mørk brun

F9

Grå

F10

Violet


 
Produkter

Produkt index:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø 0-9

Bestil online: Bestil online Bestil online

Produkt (nr. 40030)

Vejl. pris  

Skallin, grov, 250 g, loppefrøskaller, økologisk KOSTTILSKUD

77,95  


økomærke Skallin - loppefrøskaller, grov, øko, 250 g 

Skallin_froeskaller_oko_250g_40030- naturligt fibertilskud

Skallin Plus har en fordøjelsesfremmende effekt og medvirker dermed til normalisering af mave-/tarmfunktionen. Skallin kan også anvendes til bagning af brød, kager og lignende. 

Til maven og kolesterolniveauet*

* Loppefrøskaller medvirker til at bevare et normalt tarmsystem, fremmer passagen gennem tarmene og bidrager til at kontrollere blodets kolesterolniveau.

Anvendelse: 1 spsk. (4 g) Skallin kommes i 2 dl vand eller anden væske, omrøres i 2 min. til let gel-konsistens og drikkes straks. Indtages inden måltidet 1-3 gange dagligt. Skallerne skal opblødes før brug og indtages med rigelig væske. De bør aldrig indtages tørt. Skallin bør indtages 2 timer før eller efter indtag af andre kosttilskud og medicin.

timer før eller efter indtag af andre kosttilskud og medicin1 spsk. (4 g) Skallin kommes i 2 dl vand elleranden væske, omrøres i 2min. til let gel konsistens og drikkesstraks. Indtages før start af måltid 1-3 gange dagligt.Skallerne skal opblødes før brug og indtages med rigeligvæske. De bør aldrig indtages tørt. Skallin bør indtages 2timer før eller efter indtag af andre kosttilskud og medicin.

Ingredienser: Økologiske loppefrøskaller/ispaghulafrøskaller (Plantago ovata Forssk.)

Indhold pr. dagsdosis (1-3 spsk.): 3,5-10,5 g kostfibre.

Pligttekst: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.
Natur-Drogeriet har stor fokus på at have et bredt sortiment i høj kvalitet til lav pris – med mindst mulig påvirkning af miljøet. Vi leverer udelukkende til danske specialbutikker; Helsekostforretninger, Matas og Apoteker. Det er naturligvis ikke alle butikker, der har mulighed for, at have alt på hylderne – men de kan skaffe hjem.
Hvis det ikke er en mulighed i din lokale specialforretning, har vi indgået et samarbejde med 2 seriøse webshops, der lagerfører alle vores varer.