Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 Produkter og forkortelser

Bemærk venligst er der benyttes forkortelser i visse produktnavne

1)

Anvendes sparsomt

2)

Ikke til indtagelse som levnedsmiddel

3)

Anvendes sparsomt- bør ikke anvendes af gravide

Til farvning af uld med droger benyttes forkortelser i visse produktnavne

F1

Lys gul

F2

Mat gul

F3

Orange

F4

Blå

F5

Grønlig

F6

Lys brun

F7

Rød brun

F8

Mørk brun

F9

Grå

F10

Violet


 
Produkter

Produkt index:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø 0-9

Bestil online: Bestil online Bestil online

Produkt (nr. 40035)

Vejl. pris  

Hampefrø, afskallede 300 g, økologiske. Rig på protein og omega 3-, 6- og 9-fedtsyrer

106,95  


Økologiske, afskallede hampefrø, 300 g

Hampefrø er rige på protein og omega 3-, 6- og 9-fedtsyrer. De økologiske, afskallede hampefrø er behandlet ved stuetemperatur (ca. 25°C), hvilket godkender fødevaren som Raw food.

Anvendelse: 2 spsk. (ca. 30 g) indtages dagligt. Frøene har en lækker nøddeagtig smag og kan bruges i smoothies, salater og som drys på morgenmaden. Kun fantasien sætter grænser.

Hampefrø har et naturligt indhold af protein, kostfibre samt omega 3-, 6- og 9-fedtsyrer.

Ingredienser: 300 g økologiske, afskallede hampefrø. Hampefrøene er hvide/beige med få grønne membraner og skaller.

Om økologiske afskallede hampefrø: Afskallede hampefrø minder smagsmæssigt om pinjekerner og solsikkefrø. Samtidig er der tale om en næringsholdig fødevare, der kan anvendes til fremstilling af delikate og nærende måltider. Hampefrø indeholder ca. 30 % komplet protein, hvilket gør dem til et godt alternativt produkt til vegetarer, fordi det kan erstatte mange forskellige typer af animalske proteiner. Frøene indeholder store koncentrationer af essentielle fedtsyrer med ca. 45 % olie og kan derfor anvendes som et alternativ til hampefrøolie for det daglige forhold mellem omega 3- og omega 6-fedtsyrer.

En økologisk smagsoplevelse, nydelse og velsmag, lidt nøddeagtig, kun sunde planteolier og et højt protein- og fiberindhold. Afskallede økologiske hampefrø kan indgå i mysli, smoothies, grød, salater, bagværk og farsretter eller indtages direkte som en sultstiller før et måltid.  
Natur-Drogeriet har stor fokus på at have et bredt sortiment i høj kvalitet til lav pris – med mindst mulig påvirkning af miljøet. Vi leverer udelukkende til danske specialbutikker; Helsekostforretninger, Matas og Apoteker. Det er naturligvis ikke alle butikker, der har mulighed for, at have alt på hylderne – men de kan skaffe hjem.
Hvis det ikke er en mulighed i din lokale specialforretning, har vi indgået et samarbejde med 2 seriøse webshops, der lagerfører alle vores varer.