Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 Produkter og forkortelser

Bemærk venligst er der benyttes forkortelser i visse produktnavne

1)

Anvendes sparsomt

2)

Ikke til indtagelse som levnedsmiddel

3)

Anvendes sparsomt- bør ikke anvendes af gravide

Til farvning af uld med droger benyttes forkortelser i visse produktnavne

F1

Lys gul

F2

Mat gul

F3

Orange

F4

Blå

F5

Grønlig

F6

Lys brun

F7

Rød brun

F8

Mørk brun

F9

Grå

F10

Violet


 
Produkter

Produkt index:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø 0-9

Bestil online: Bestil online Bestil online

Produkt (nr. 4034,100)

Vejl. pris  

Kraprod, F3+F7, 100 g, 2)

59,95  


Naturfarvning har været den primære måde at farve klæder på, indtil man begyndte at opfinde syntetiske farvestoffer i midten af 1800-tallet. Og her har kraprod været anvendt for den fantastiske røde farve. Kraprod indeholder to slags farvestoffer, røde og gule. En ”rigtig” rød farve fås ved at holde farvetemperaturen under 65 gr. C i 2-3 timer. Ved denne temperatur er det de røde farvestoffer, der aktiveres.  Bliver badet varmere, bliver farven mere teglstens-rød, gående mod orange, idet det gule farvestof bliver aktivt ved den højere temperatur.
Kraprod må ikke indtages som levnedsmiddel.

Kraprod, 100 g

Naturfarvning har været den primære måde at farve klæder på, indtil man begyndte at opfinde syntetiske farvestoffer i midten af 1800-tallet. Og her har kraprod været anvendt for den fantastiske røde farve.

Kraprod indeholder to slags farvestoffer, røde og gule. En ”rigtig” rød farve fås ved at holde farvetemperaturen under 65oC i 2-3 timer. Ved denne temperatur er det de røde farvestoffer, der aktiveres.  Bliver badet varmere, bliver farven mere teglstens-rød, gående mod orange, idet det gule farvestof bliver aktivt ved den højere temperatur.

Anvendelse: Ikke til indtagelse som levnedsmiddel. Kan indgå som plantefarve: Orange/rødbrun.

Ingredienser: Kraprod (Rubia tinctorum)
Natur-Drogeriet har stor fokus på at have et bredt sortiment i høj kvalitet til lav pris – med mindst mulig påvirkning af miljøet. Vi leverer udelukkende til danske specialbutikker; Helsekostforretninger, Matas og Apoteker. Det er naturligvis ikke alle butikker, der har mulighed for, at have alt på hylderne – men de kan skaffe hjem.
Hvis det ikke er en mulighed i din lokale specialforretning, har vi indgået et samarbejde med 2 seriøse webshops, der lagerfører alle vores varer.