Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 Produkter og forkortelser

Bemærk venligst er der benyttes forkortelser i visse produktnavne

1)

Anvendes sparsomt

2)

Ikke til indtagelse som levnedsmiddel

3)

Anvendes sparsomt- bør ikke anvendes af gravide

Til farvning af uld med droger benyttes forkortelser i visse produktnavne

F1

Lys gul

F2

Mat gul

F3

Orange

F4

Blå

F5

Grønlig

F6

Lys brun

F7

Rød brun

F8

Mørk brun

F9

Grå

F10

Violet


 
Produkter

Produkt index:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø 0-9

Bestil online: Bestil online Bestil online

Produkt (nr. 411)

Vejl. pris  

Gærflager, 180 g, inaktivt gær

89,95  


Gaerflager_velsmagende_180g_411Gærflager, 180 g
- gluten- og allergenfrie

De små flager af inaktivt gær kan bruges som krydderi og smagsgiver i sovs, brød, grød, tærte, tofumarinader og andre madretter. Den oste-

lignende smag gør gærflagerne velegnede i retter, hvor der normalt vil indgå ost. Lav f.eks. en lækker ostesauce, som du kan bruge til pizza, lasagne, pasta og tærtefyld. Gærflager omtales også ofte som veganernes

De små flager af inaktivt gær kan bruges som krydderi og smagsgiver i sovs, brød, grød, tærte, tofumarinader og andre madretter. Den oste-lignende smag gør gærflagerne velegnede i retter, hvor der normalt vil indgå ost. Lav f.eks. en lækker ostesauce, som du kan bruge til pizza, lasagne, pasta og tærtefyld. Gærflager omtales også ofte som veganernes ostesmag.

Anvendelse: Som erstatning for ostesmag i madretter.

Ingredienser: Inaktivt gær (Saccharomyces cerevisiae).

Gæret er inaktivt og kan ikke bruges som hævemiddel. Gærer ikke i fordøjelsessystemet. Der bruges ikke nogen former for cerealier (kornprodukter) i produktionen af den gær, der danner basis for gærflagerne. Gæren dyrkes på melasse som sukkerkilde.

Opbevaring: Tørt og ikke for varmt.

Opbevares utilgængeligt for børn.

NB! Bemærk venligst, at produktets fylde (volumen) i bægeret kan variere fra parti til parti. Derfor vejer 1 spsk. varierende fra 2-5 g.

Næringsindhold pr. 100 gram
Energi 1432 kJ
  341 kcal
Fedt 4,2 g
heraf mættede fedtsyrer 0,6 g
Kulhydrat 19 g
heraf sukkerarter  16 g
Kostfibre 22 g
Protein  46 g
Salt 0,09 g

Gær-flager indeholder desuden B-vitaminer, men da mængden pr. dagsdosis er under 15% af ADT (Anbefalet Daglig Tilførsel), kan disse B-vitaminer ikke nævnes.

 
Natur-Drogeriet har stor fokus på at have et bredt sortiment i høj kvalitet til lav pris – med mindst mulig påvirkning af miljøet. Vi leverer udelukkende til danske specialbutikker; Helsekostforretninger, Matas og Apoteker. Det er naturligvis ikke alle butikker, der har mulighed for, at have alt på hylderne – men de kan skaffe hjem.
Hvis det ikke er en mulighed i din lokale specialforretning, har vi indgået et samarbejde med 2 seriøse webshops, der lagerfører alle vores varer.