Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 Produkter og forkortelser

Bemærk venligst er der benyttes forkortelser i visse produktnavne

1)

Anvendes sparsomt

2)

Ikke til indtagelse som levnedsmiddel

3)

Anvendes sparsomt- bør ikke anvendes af gravide

Til farvning af uld med droger benyttes forkortelser i visse produktnavne

F1

Lys gul

F2

Mat gul

F3

Orange

F4

Blå

F5

Grønlig

F6

Lys brun

F7

Rød brun

F8

Mørk brun

F9

Grå

F10

Violet


 
Produkter

Produkt index:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø 0-9

Bestil online: Bestil online Bestil online

Produkt (nr. 437)

Vejl. pris  

Lecithin Complex granulat, 400 g, sojalecithin KOSTTILSKUD

159,95  


Lecithin Complex, 400 g

Lecithin_Complex_400g_437Lecithin Complex består af fosfolipider, der indgår i vores cellemembraner og har betydning for cellernes funktion i kroppens organer og væv.

Anvendelse: 1 toppet tsk. (3 g) 2 gange dagligt. Indtages sammen med vand, i smoothie eller med anden væske. Kan drysses på mysli, yoghurt eller andre morgenmadsprodukter.

Ingredienser: Min. 96% sojalecithin-granulat fra GMO-frie sojabønner (Glycine max (L.) Merr.).

Indhold pr. dagsdosis: 2 toptsk. = 6 g lecithingranulat

Lecithin, som indeholder 20 procent Phosphatidyl Choline.
 
Lecithin fås i forskellige former (det videnskabelige navn er fosfatidylcholin), bl.a. granuleret, så man kan opløse det i væske.  I en spiseskefuld granuleret lecithin får man omkring 250 mg cholin.
 
Lecithin kan anvendes som erstatning for animalske (mættede) fedtstoffer i madlavningen. Lecithin findes primært i æggeblomme, bælgfrugter, solsikker og hørfrø. Det er ren næring for cellerne.

Lecithin indeholder 20 % fosfatidylcholin.

Lecithin fås i forskellige former (det videnskabelige navn er fosfatidylcholin), bl.a. granuleret, så man kan opløse det i væske. I en spiseskefuld granuleret lecithin får man omkring 250 mg cholin.

Lecithin kan anvendes som erstatning for animalske (mættede) fedtstoffer i madlavningen. Lecithin findes primært i æggeblomme, bælgfrugter, solsikker og hørfrø. Det er ren næring for cellerne.
Natur-Drogeriet har stor fokus på at have et bredt sortiment i høj kvalitet til lav pris – med mindst mulig påvirkning af miljøet. Vi leverer udelukkende til danske specialbutikker; Helsekostforretninger, Matas og Apoteker. Det er naturligvis ikke alle butikker, der har mulighed for, at have alt på hylderne – men de kan skaffe hjem.
Hvis det ikke er en mulighed i din lokale specialforretning, har vi indgået et samarbejde med 2 seriøse webshops, der lagerfører alle vores varer.