Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 Produkter og forkortelser

Bemærk venligst er der benyttes forkortelser i visse produktnavne

1)

Anvendes sparsomt

2)

Ikke til indtagelse som levnedsmiddel

3)

Anvendes sparsomt- bør ikke anvendes af gravide

Til farvning af uld med droger benyttes forkortelser i visse produktnavne

F1

Lys gul

F2

Mat gul

F3

Orange

F4

Blå

F5

Grønlig

F6

Lys brun

F7

Rød brun

F8

Mørk brun

F9

Grå

F10

Violet


 
Produkter

Produkt index:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø 0-9

Bestil online: Bestil online Bestil online

Produkt (nr. 440)

Vejl. pris  

Collagen-Boost, pulver, 350 g, kollagenhydrolysat, granatæble, C-vitamin og kisel

349,95  


Collagen-Boost pulver, 350 g

Collagen_Boost_pulver_44070 % af hudens vægt udgøres af proteinet kollagen. Kollagen findes og produceres i fibroblasterne i bindevævet, og jo ældre du bliver, jo langsommere arbejder fibroblasterne. I midten af 30’erne begynder vores celler at nedbryde mere kollagen, end de producerer, og huden begynder at “falde” sammen, hvilket giver linjer, rynker og ”løst betræk”.

C-vitamin bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for en normalt fungerende hud.

Foruden C-vitamin indeholder Collagen-Boost hydrolyseret kollagen (en letoptagelig form af kollagen) og granatæbleekstrakt med ellaginsyre og kisel, som har indvirkning på huden.

Anvendelse: Voksne og børn fra 11 år: 5 måleskeer med top dagligt (1 måleske med top vejer 2,5 g). Indtages med vand eller anden væske. Kan indtages samlet eller fordelt på dagen i forbindelse med et måltid. Pulveret kan klumpe, så det anbefales at bruge jævner eller blender. Måleske medfølger.

Ingredienser: Kollagenhydrolysat (bovin), granatæbleekstrakt (Punica granatum L.), naturlig appelsinaroma, C-vitamin (L-ascorbinsyre), kiselpulver.

Indhold pr. dagsdosis: (5 måleskeer med top svarer til 12,5 g).

Indhold 12,5 g % af RI**
C-vitamin 450 mg 563%

** RI = referenceindtag

Pligttekst: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 11 år. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.
Natur-Drogeriet har stor fokus på at have et bredt sortiment i høj kvalitet til lav pris – med mindst mulig påvirkning af miljøet. Vi leverer udelukkende til danske specialbutikker; Helsekostforretninger, Matas og Apoteker. Det er naturligvis ikke alle butikker, der har mulighed for, at have alt på hylderne – men de kan skaffe hjem.
Hvis det ikke er en mulighed i din lokale specialforretning, har vi indgået et samarbejde med 2 seriøse webshops, der lagerfører alle vores varer.