Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 Produkter og forkortelser

Bemærk venligst er der benyttes forkortelser i visse produktnavne

1)

Anvendes sparsomt

2)

Ikke til indtagelse som levnedsmiddel

3)

Anvendes sparsomt- bør ikke anvendes af gravide

Til farvning af uld med droger benyttes forkortelser i visse produktnavne

F1

Lys gul

F2

Mat gul

F3

Orange

F4

Blå

F5

Grønlig

F6

Lys brun

F7

Rød brun

F8

Mørk brun

F9

Grå

F10

Violet


 
Produkter

Produkt index:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø 0-9

Bestil online: Bestil online Bestil online

Produkt (nr. 448)

Vejl. pris  

Glucomannan Complex pulver, 280 g. Bidrager til vægttab og normalt kolesterolniveau. KOSTTILSKUD

248,50  


Glucomannan Complex pulver, 280 g

Glucomannan fibre fra konjakroden bidrager til vægttab og til at vedligeholde et normalt kolesterolniveau i blodet.
 
Reduceret kalorieindtag fremmer vægttab.

Glucomannan_Complex_pulver_280g_448Glucomannan-fibre fra konjakroden bidrager til vægttab og til at vedligeholde et normalt kolesterolniveau i blodet. Effektiv til vægttab og for højt kolesterol.

Se videoen om Glucomannan Complex

Anvendelse: 1 måleske udrøres i rigelig væske og indtages med det samme. For vægttab: 1 måleske 3 gange dagligt før et måltid. For kolesterolnormalisering: 1 måleske 4 gange dagligt.

Vigtig information: Pulveret skal indtages med rigelig vand eller anden væske (1-2 glas) for at undgå tilstopning af spiserøret. Dette gælder især personer med synkebesvær.

Ingredienser: Glucomannan fibre fra konjakroden (Amorphophallus konjac K.Koch), sødestof (erythritol), inulin fra cikorierod (Cichorium intybus L.), maltodextrin (majs), syre (citronsyre), sødestof (steviolglycosid).

Indhold pr. dagsdosis 3-4 måleskeer
Glucomannan 3-4 g


Glucomannan er en hjælpende hånd til øget vægttab

Glucomannan Complex fra Natur-Drogeriet bidrager til vægttab og til at vedligeholde et normalt kolesterolniveau i blodet.

Vi lever i en madkultur, og mad er for mange lig med hygge, hvilket gør det svært at tabe sig. Vi ved alle, at reduceret indtag af kalorier fører til vægttab – men det er svært, hvis man hele tiden føler sult!

Glucomannan er vandopløselige fibre fra konjakroden, som i kontakt med væske svulmer op til en gelé og fylder mavesækken, hvorved du føler dig hurtigere mæt. Fibrene forsinker tømning af mavesækken, hvilket giver et mere stabilt blodsukker, og oveni bliver hele fordøjelsen stimuleret positivt.

For højt kolesterol er en af de stigende livsstilssygdomme, som Glucomannan har vist sig effektiv overfor. Fibrenes evne til at opsuge væske reducerer foruden affaldsstoffer også kolesterol (LDL). Ved tømning af tarmen kommer det hele med ud – fint samlet og opsuget i den gelé, som fibrene udvikler. Dette er med til at normalisere dit kolesterol i blodet.

Glucomannan Complex pulver er med hindbærsmag og er klar til at blive oprørt i væske eller i yoghurt.

Fibre er et fantastisk redskab, når man bruger dem korrekt. Det er vigtigt at vide, at hver eneste fiber kan opsuge sin egen vægt i væske MANGE gange, og at det er under denne proces, at de udvikler den effektive gele. Glucomannan Pulver er effektivt og smagslækkert i sin sammensætning af fibre og hindbær, steviolglycosid og inulin.

Glucomannan Complex gør det nemt at bevare motivationen til at hjælpe sig selv.

En dåse med 280 g Glucomannan Complex pulver rækker til én måned.
Natur-Drogeriet har stor fokus på at have et bredt sortiment i høj kvalitet til lav pris – med mindst mulig påvirkning af miljøet. Vi leverer udelukkende til danske specialbutikker; Helsekostforretninger, Matas og Apoteker. Det er naturligvis ikke alle butikker, der har mulighed for, at have alt på hylderne – men de kan skaffe hjem.
Hvis det ikke er en mulighed i din lokale specialforretning, har vi indgået et samarbejde med 2 seriøse webshops, der lagerfører alle vores varer.