Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 Produkter og forkortelser

Bemærk venligst er der benyttes forkortelser i visse produktnavne

1)

Anvendes sparsomt

2)

Ikke til indtagelse som levnedsmiddel

3)

Anvendes sparsomt- bør ikke anvendes af gravide

Til farvning af uld med droger benyttes forkortelser i visse produktnavne

F1

Lys gul

F2

Mat gul

F3

Orange

F4

Blå

F5

Grønlig

F6

Lys brun

F7

Rød brun

F8

Mørk brun

F9

Grå

F10

Violet


 
Produkter

Produkt index:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø 0-9

Bestil online: Bestil online Bestil online

Produkt (nr. 4602,100)

Vejl. pris  

Rosenknopper, 100 g

129,95  


Rosenknopper er en fryd for øjet. Deres aromatiske duft og parfumerede smag stimulerer flere sanser, og anvendelsesmulighederne er mange. Rosenknopper kan bruges til at lave rosenolie.
Rosenolie er fantastisk i madlavning og kan eksempelvis bruges ved brød- og kagebagning, til desserter og til mellemøstlige retter. Rosenknopper indgår også som ingrediens i marokkanske krydderblandinger, som eksempelvis Ras el Hanout. 
 
Rosenolie laves ved, at tørrede rosenknopper overhældes med fx raps- eller majsolie og stilles til at trække. Trækketidens længde og mængden af rosenknopper afgør smagsstyrken af rosenolien. Rosenolie skal laves af tørrede blomster, da der er for megen væde i de friske. Det kan resultere i, at olien harskner. Olien kan evt. filtreres før brug.

Rosenknopper, 100 g

Rosenknopper er en fryd for øjet. Deres aromatiske duft og parfumerede smag stimulerer flere sanser, og anvendelsesmulighederne er mange, f.eks. rosenolie, som er fantastisk i madlavning og kan bruges ved brød- og kagebagning, til desserter og til mellemøstlige retter.

Rosenknopper indgår som ingrediens i marokkanske krydderiblandinger, som eksempelvis Ras el Hanout.

Rosenknopper kan også bruges til urtete.

Anvendelse
Til te: ½-1 tsk. urter pr. kop kogende vand. Trækketid 5-10 minutter. 1-3 kopper dagligt. Sies med tefilter.
Til rosenolie: Tørrede rosenknopper overhældes med fx raps- eller majsolie og stilles til at trække. Trækketidens længde og mængden af rosenknopper afgør smagsstyrken af rosenolien. Olien kan evt. filtreres før brug. 

Ingredienser: Rosenknopper (Rosa gallica)

 
Natur-Drogeriet har stor fokus på at have et bredt sortiment i høj kvalitet til lav pris – med mindst mulig påvirkning af miljøet. Vi leverer udelukkende til danske specialbutikker; Helsekostforretninger, Matas og Apoteker. Det er naturligvis ikke alle butikker, der har mulighed for, at have alt på hylderne – men de kan skaffe hjem.
Hvis det ikke er en mulighed i din lokale specialforretning, har vi indgået et samarbejde med 2 seriøse webshops, der lagerfører alle vores varer.