Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 Produkter og forkortelser

Bemærk venligst er der benyttes forkortelser i visse produktnavne

1)

Anvendes sparsomt

2)

Ikke til indtagelse som levnedsmiddel

3)

Anvendes sparsomt- bør ikke anvendes af gravide

Til farvning af uld med droger benyttes forkortelser i visse produktnavne

F1

Lys gul

F2

Mat gul

F3

Orange

F4

Blå

F5

Grønlig

F6

Lys brun

F7

Rød brun

F8

Mørk brun

F9

Grå

F10

Violet


 
Produkter

Produkt index:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø 0-9

Bestil online: Bestil online Bestil online

Produkt (nr. 4608,100)

Vejl. pris  

Rønnebær, 100 g

75,50  


Rønnebær er sure og kan ikke spises, som de er. Man kan fryse bærrene for at fremme sødmen, inden de anvendes.
De tørrede rønnebær kaldes også for "bornholmske rosiner". Rønnebær kan bruges som smagsgiver til grydestegte stege og er gode at komme i boller og brød.
Tørrede rønnebær er også gode til snaps og likør, som får en flot rød farve. Og endelig er rønnebær en vigtig ingrediens i bitteren Gammel Dansk.

Rønnebær, 100 g

Rønnebær er sure og kan ikke spises, som de er. Man kan fryse bærrene for at fremme sødmen, inden de anvendes. De tørrede rønnebær kaldes også for "bornholmske rosiner".

Rønnebær kan bruges som smagsgiver til grydestegte stege og er gode at komme i boller og brød. Tørrede rønnebær er også gode til snaps og likør, som får en flot rød farve. Og endelig er rønnebær en vigtig ingrediens i bitteren Gammel Dansk.

Anvendelse: ½-1 tsk. urter pr. kop kogende vand. Trækketid: 5-10 min. Sies med tefilter. Drik gerne 1-3 kopper dagligt. Evt. hvide pletter kan skyldes sukkerudtræk.

Ingredienser: Rønnebær (Sorbus aucuparia)
Natur-Drogeriet har stor fokus på at have et bredt sortiment i høj kvalitet til lav pris – med mindst mulig påvirkning af miljøet. Vi leverer udelukkende til danske specialbutikker; Helsekostforretninger, Matas og Apoteker. Det er naturligvis ikke alle butikker, der har mulighed for, at have alt på hylderne – men de kan skaffe hjem.
Hvis det ikke er en mulighed i din lokale specialforretning, har vi indgået et samarbejde med 2 seriøse webshops, der lagerfører alle vores varer.