Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Sundhedstest Livskvalitet Visdom Links Sitemap
 Produkter og forkortelser

Bemærk venligst er der benyttes forkortelser i visse produktnavne

1)

Anvendes sparsomt

2)

Ikke til indtagelse som levnedsmiddel

3)

Anvendes sparsomt- bør ikke anvendes af gravide

Til farvning af uld med droger benyttes forkortelser i visse produktnavne

F1

Lys gul

F2

Mat gul

F3

Orange

F4

Blå

F5

Grønlig

F6

Lys brun

F7

Rød brun

F8

Mørk brun

F9

Grå

F10

Violet


 
Produkter

Produkt index:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø Å 0-9

Produkterne kan købes i helsebranchens specialforretninger, apoteker, materialister og helsekostforretninger -


Bestil online

Produkt

Vejl. pris  

Kommenolie, sort, 50 ml, nigellafrøolie (Nigella Sativa L.),koldpresset

100,00  


 

Naturkosmetik fra det gamle Egypten

Ingredienser:
 Nigellafrøolie/sort kommenolie (Nigella sativa), koldpresset.

Tørre, ru områder på ansigt, hals og krop, kløe og tendenser til skældannelse er almindelige gener for mange mennesker.

Huden har brug for pleje, der positivt modvirker disse problemer. Her hjælper et værdsat skønhedsmiddel fra det gamle Egypten, Nigellafrøolie (sort kommenolie).

Nigellafrøolie er udvundet af værdifulde, naturlige råstoffer med højeste krav til renhed og kvalitet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



    
    

 Få Nyhedsbrev

*  Skriv din e-mail:
*  Skriv kode: