Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 Produkter og forkortelser

Bemærk venligst er der benyttes forkortelser i visse produktnavne

1)

Anvendes sparsomt

2)

Ikke til indtagelse som levnedsmiddel

3)

Anvendes sparsomt- bør ikke anvendes af gravide

Til farvning af uld med droger benyttes forkortelser i visse produktnavne

F1

Lys gul

F2

Mat gul

F3

Orange

F4

Blå

F5

Grønlig

F6

Lys brun

F7

Rød brun

F8

Mørk brun

F9

Grå

F10

Violet


 
Produkter

Produkt index:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø 0-9

Bestil online: Bestil online Bestil online

Produkt (nr. 662)

Vejl. pris  

Manuka olie, 10 ml, duftneutralt alternativ til Te Træ Olie

107,00  


Manuka olie, 10 ml

Manukaolie er til hudpleje og kendt som New Zealandsk tetræsolie. Den har ikke Te Træ oliens specielle duft, som ikke alle er begejstret for. Derfor er olien god at bruge i den daglige hudpleje. 

Anvendelse: Manukaolie er et naturmiddel til hudpleje. Olien kan fortyndes med vegetabilsk olie, f.eks. kan 5-10 dråber Manuka blandes i hybenkerneolie, der også er god til hudpleje. Olien er kun udvortes brug, og du skal undgå, at den kommer i kontakt med øjnene. 

Ingredienser: Manuka olie (Leptospermum scoparium), også kaldet New Zealandsk tetræsolie, backhousia citriodora olie, lavendula augustifolia olie, melauca alternifolia olie. Indeholder følgende stoffer, der kan være allergener: Linalool, d-limonene.

Mere om Manuka olie: Interessen for Manuka olie er steget voldsomt i de senere år, netop fordi mange har opdaget, at olien ikke har tetræsoliens karakteristiske duft. Manuka olien udvindes af træer på det grønne New Zealand, langt fra enhver form for forurening.

 

 
Natur-Drogeriet har stor fokus på at have et bredt sortiment i høj kvalitet til lav pris – med mindst mulig påvirkning af miljøet. Vi leverer udelukkende til danske specialbutikker; Helsekostforretninger, Matas og Apoteker. Det er naturligvis ikke alle butikker, der har mulighed for, at have alt på hylderne – men de kan skaffe hjem.
Hvis det ikke er en mulighed i din lokale specialforretning, har vi indgået et samarbejde med 2 seriøse webshops, der lagerfører alle vores varer.