Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 Produkter og forkortelser

Bemærk venligst er der benyttes forkortelser i visse produktnavne

1)

Anvendes sparsomt

2)

Ikke til indtagelse som levnedsmiddel

3)

Anvendes sparsomt- bør ikke anvendes af gravide

Til farvning af uld med droger benyttes forkortelser i visse produktnavne

F1

Lys gul

F2

Mat gul

F3

Orange

F4

Blå

F5

Grønlig

F6

Lys brun

F7

Rød brun

F8

Mørk brun

F9

Grå

F10

Violet


 
Produkter

Produkt index:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø 0-9

Bestil online: Bestil online Bestil online

Produkt (nr. 8899)

Vejl. pris  

Gomasio, 225 g, økologisk, ristede sesamfrø m/havsalt, Lima

69,95  


Gomasio, 225 g 
- ristede, økologiske sesamfrø med havsalt

Gomasio (på japansk betyder 'goma' sesam og 'sio' salt) er en blanding af økologiske sesamfrø og uraffineret havsalt. De uraffinerede sesamfrø ristes let, inden de knuses og blandes med saltet. Hvert eneste lille saltkorn dækkes derved med olien fra sesamfrøene. Et sundt og velsmagende krydderi med langt mindre natrium end almindeligt bordsalt. Vi har brug for calcium og magnesium til at vedligeholde normale knogler. Takket være kombinationen af sesam (som er meget rig på calcium) og salt (som indeholder masser af magnesium) er gomasio også ernæringsmæssigt et godt valg.
 
Anvendelse: Dette milde krydderi er en form for ’salt’, som ikke kun salter din mad, men ogspå tilfører en diskret smag af sesam. Gomasio er godt i både varme retter, sammen med ris, kornprodukter og pasta, i supper eller som krydderi til salater og rå grønsager. Prøv Gomasio som salt til dit blødkogte æg.
 
Ingredienser: Sesamfrø*, havsalt (5,5%) (* = økologisk dyrket).

Gomasio (på japansk betyder 'goma' sesam og 'sio' salt) er en blanding af økologiske sesamfrø og uraffineret havsalt. De uraffinerede sesamfrø ristes let, inden de knuses og blandes med saltet. Hvert eneste lille saltkorn dækkes derved med olien fra sesamfrøene.

Et sundt og velsmagende bordkrydderi.

Anvendelse: Dette milde krydderi er en form for ’salt’, som ikke kun salter din mad, men også tilfører en diskret smag af sesam. Gomasio er godt i både varme retter, sammen med ris, kornprodukter og pasta, i supper eller som krydderi til salater og rå grønsager. Prøv Gomasio som salt til dit blødkogte æg.

Ingredienser: Sesamfrø* (94,5%), havsalt (5,5%) (* = økologisk dyrket).

OBS: Kan indeholde spor af nødder og jordnødder.
Natur-Drogeriet har stor fokus på at have et bredt sortiment i høj kvalitet til lav pris – med mindst mulig påvirkning af miljøet. Vi leverer udelukkende til danske specialbutikker; Helsekostforretninger, Matas og Apoteker. Det er naturligvis ikke alle butikker, der har mulighed for, at have alt på hylderne – men de kan skaffe hjem.
Hvis det ikke er en mulighed i din lokale specialforretning, har vi indgået et samarbejde med 2 seriøse webshops, der lagerfører alle vores varer.