Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 Menu

Velkommen


Vi ønsker at gavne sundheden og give dig muligheden for at højne din livskvalitet og få flere sunde dage 

 


Nyhedsbrev oktober 2017

Læs vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Læs mere her...

Oregano fra Natur-Drogeriet

Statement ang. konventionel og
økologisk oregano fra Natur-Drogeriet A/S

Natur-Drogeriets leverandør har bekræftet, at alle Natur-Drogeriets salgsvare med betegnelsen oregano, med følgende varenumre:

8390,40 - Oregano skåret 40g - ØKO
4404,40  - Oregano skåret 40g
4404,125  - Oregano skåret 125g

består af ren oregano uden forurening af fyldstoffer.

Læs mere her...

Produktnyt

De enkeltstående aminosyrer Taurin og Glutamin er klar til salg og findes inden længe ude på hylderne.

Taurin
en enkel, svovlholdig aminosyre lignende, der findes i kroppens cellemebraner. Taurin indgår ikke som andre aminosyrer som byggesten til proteiner, men findes frit i hele kroppen, især i hjernen, øjnene og resten af centralnervesystemet, i hjertet og i musklerne.

Taurin dannes i kroppen hos voksne ud fra methionin og L-cystein. Selvom kroppen selv kan danne taurin, fås det også via kosten først og fremmest fra brød og fisk. Der er kun lidt taurin i planteproteiner og mejeriprodukter. Vegetarer kan derfor komme til at mangle taurin, hvorfor behovet for indtag på anden vis, kan være en mulighed.
Aminosyren L-glutamin er tarmcellernes vigtigste brændstof til vedligeholdelse og reparation, og der er en betydelig mængde beviser for, at L-glutamin kan styrke tarmslimhindens barrierefunktion mod virus, bakterier og allergifremkaldende antigener fra føden. 

Tauri_glutamin-fam

Glutamin

eller L-glutamin er hvad der er kendt som en betinget essentiel aminosyre. Det betyder, at L-glutamin kan syntetiseres i det menneskelige legeme, men også at indtag er nødvendig. Behovet er større f.eks. ved sygdom eller ernæringsmæssige mangler.

Ca. 90% af al glutamin i kroppen produceres i muskelvæv, mens resten typisk stammer fra lungerne og hjernen

Produkterne indgår i serien med Arginin og Carnitin. Flere er på vej i samme serie.

Læs mere her...

Alfa-lipon+ minitabs

Nu lanceres Alfa-lipon+ Minitabs

Alfa-lipon+ Minitabs er et kosttilskud med 40 mg alfa liponsyre. Vi har tilføjet C- og E-vitamin, så produktet ikke kun indeholder én, men hele tre fysiologiske antioxidanter.

Alfa-lipon+ Minitabs kan købes hos den autoriserede forhandler, helsekostforretninger, Matas og apoteker.

Læs mere her...


Nye aftagelige etiketter

På de fleste af vores økologiske varer er mærkningen nu delt i to: En aftagelig etiket i lækkert design med varebetegnelse og datoudløb og en individuel tekst til produktet. 
Så nu er det slut med emballagespild! Vi leverer varen lige til at hælde over i egen fødevare­godkendt emballage, som kan bruges igen og igen og igen… uden lag-på-lag af hjemmelavede mærkater eller grimme Dymo-strimler.
Mindre emballage giver mindre ressourceforbrug, mindre transport og mindre forurening – det er godt for miljøet. 

Køb varen

På de fleste af vores økologiske varer er mærkningen nu delt i to: En aftagelig etiket i lækkert design med varebetegnelse og datoudløb og en individuel tekst til produktet. Så nu er det slut med emballagespild! Vi leverer varen lige til at hælde over i egen fødevare­godkendt emballage, som kan bruges igen og igen og igen… uden lag-på-lag af hjemmelavede mærkater eller grimme Dymo-strimler.Mindre emballage giver mindre ressourceforbrug, mindre transport og mindre forurening – det er godt for miljøet. 

Læs mere her...

Hyben- og Rødkløver kapsler

Rødkløver urtete i kapsler 

er nu opgraderet til kosttilskud

Vi har i mange år haft en række populære urter der har været registreret som ’Urtete i kapsler’. Det er nu slut - flere af produkterne er blevet opgraderet til kosttilskud og har ved samme lejlighed fået et nyt look.

Den meget populære Rødkløver kapsler er blevet opgraderet. Den fås nu med 120 kapsler, hvilket er et plus for alle de ”varme” kvinder, som nyder godt af produktet.

Læs mere...

Hyben kapsler

Vores Hyben kapsler er ligeledes blevet til et kosttilskud og har fået nyt look. Vi er selv ret begejstrede og synes, at hybenserien er såååå smuk.

Læs mere her...

Kompleksiteten

Hvorfor betyder kompleksiteten så meget for os?

Her på Natur-Drogeriet er vi vilde med naturen og ser fornuft i at bruge tingene, som de er skabt. Vi anvender som udgangspunkt altid hele drogen i vores produkter for at få både de kendte og mindre kendte indholdsstoffer med. Vi mener, at de arbejder sammen og i sidste ende fremmer effekt og resultat.

I vil se en del ekstrakter i vores kommende produkter, men dette er blot tilsat til resten af drogen for at give mere stabilitet på de mest aktive stoffer. Kompleksiteten bevarer vi. Klik her for at læse en fin artikel, som understøtter vores fokus på kompleksitet – god læselyst!

Læs mere her...

TryptoN*AT nomineret igen

Danish Beauty Award 2017

Vi er SÅ stolte over, at vores TryptoN*AT kapsler blev nomineret ved årets Danish Beauty Award i kategorien Inner Beauty! Vinderen blev fundet fredag den 28. april. Desværre vandt vi ikke prisen, men vi prøver igen næste år.

Alt for mange mennesker sover for lidt og for dårligt, og det påvirker kroppens egenproduktion af især søvnhormonet melatonin.

Dette hormon sørger ikke blot for en god dyb søvn, men regulerer også døgnrytmen og ikke mindste aldringsprocesserne. Derfor slår vi med TryptoN*AT kapsler et slag for, at vi alle får vores skønhedssøvn.

– Og vi håber selvfølgelig på at blive nomineret igen næste år med et af vores gode produkter, da det eret helt nyt og spændende marked for os.

Danish Beauty Award 2017

Læs mere her...

Gamle kendinge i nye varianter

Ny Økologisk Curcuma Black og Body-Heat

Den meget populære Curcuma har igen haft vokseværk. Nyeste skud på stammen er Curcuma Black – økologisk pulveriseret gurkemejerod med pulveriseret, økologisk sort peber. Tilføjelsen af peber har været et stigende ønske fra vores mange kunder, og vi pulveriserer hele peberkorn i stedet for kun at tilsætte de aktive stoffer fra peber. Peber passer perfekt til den i forvejen fantastiske gurkemeje. 

Læs mere...

Desuden har Body-Heat, vores stærke cayennepeber-kapsler, også fået en søskende. Vi har netop lanceret en økologisk Body-Heat med 180 kapsler.

Både Økologisk Curcuma Black og Økologisk Body-Heat er nu i vegetabilske HPMC-kapsler.

Læs mere her...

Tomentosa pulver

Nu lancerer vi Tomentosa som pulver

Tomentosa har i længere tid været efterspurgt i pulverform. Derfor kan vi nu glæde de mange med at Tomentosa pulver nu er på markedet.

Tomentosa er også kendt under navnet Cat´s Claw (Uncaria tomentosa), eller som Una de Gato, en peruviansk klatrende vinranke, hvoraf inderbarken anvendes til kosttilskud. 

Læs mere her...

TryptoN*AT årets produkt!

Sov godt, og føl dig mindre træt og udmattet.

Helsebranchens sammenslutning Helsam, har i år kåret produktet TryptoN*AT som årets produkt.
Med begrundelsen:

  • Unik sammensætning
  • Fantastisk virkning
  • Super respons fra kunder

Tryptofan er en essentiel aminosyre, der ikke produceres i kroppen og derfor skal tilføres gennem kosten. Tryptofan omdannes i løbet af natten til hormonerne melatonin og serotonin, og derfor er det optimalt at indtage tryptofan inden sengetid. TryptoN*AT er tryptofan kombineret med kendte urter som f.eks. baldrian, der afhjælper ved søvnproblemer, og vitaminer og mineraler, heriblandt magnesium, der medvirker til, at du føler dig mindre træt og udmattet.

Læs mere her...

Økologisk Pollen

Blomsterpollen indsamles af honningbier, der laver små kugler af pollen og transporterer dem til bistaderne på deres ben. Biavleren indsamler pollen, som tørres, hvorefter den kan spises.

Da honningbierne indsamler pollen fra forskellige, tilfældige blomster de passerer på deres vej, varierer pollen i både farve, smag og udtryk. Det giver en spændende og varieret smagsoplevelse til vores økologiske pollen.

Læs mere her...

Fussi-The, 150 g

I restlager - kan ikke købes i øjeblikket. 

Fussi-the er en unik blanding af urter, der er blandet af den kinesiske urtespecialist Lin Chin Yun, efter en gammel kinesisk opskrift. Fussi-the er lavet på colanødder, som har et naturligt indhold af koffein og kan bruges af alle, der har brug for en mental opkvikker. 
Fussi-the er et fremragende alternativ til kaffe.

Naturens luner spiller os til tider et puds, og det kan gå ud over vores adgang til dens råvarer. Fussi-The har længe været i restordre, og det er uklart, hvornår varen kommer på lager igen.  

Læs mere her...

Kardemomme kapsler

Kardemomme er et lækkert krydderi, som vi her i Danmark mest bruger ved juletid og til brød og kager. Krydderiet stammer fra Indien, hvor det bruges hele året til brød, ris og supper.

Kardemomme har en karakteristisk smag af citrus og eukalyptus, og netop derfor anvender man i Østen hel kardemomme som krydderi i mange af dagens måltider. Bryder man sig ikke om denne smag, men ønsker at indtage denne skønne urt fåes den nu i praktiske kapsler.

Læs mere her...

Collagen-Boost pulver, 350 g

70 % af hudens vægt udgøres af proteinet kollagen. Kollagen findes og produceres i fibroblasterne i bindevævet, og jo ældre du bliver, jo langsommere arbejder fibroblasterne. I midten af 30’erne begynder vores celler at nedbryde mere kollagen, end de producerer, og huden begynder at “falde” sammen, hvilket giver linjer, rynker og ”løst betræk”.


C-vitamin bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normal fungerende hud.

Foruden C-vitamin indeholder Collagen-Boost hydrolyseret kollagen – en letoptagelige form af kollagen – granatæbleekstrakt med ellaginsyre og kisel, som har indvirkning på huden.

Læs mere her...

Dong Queen - ny opskrift mere indhold

Her er den så - vores nye Dong Queen med ny og forbedret opskrift, og så er der dobbelt så mange kapsler i bøtten og 100 mg urteblanding mere pr. kapsel. Dong Queen er en unik urteblanding til hormonelle og varme kvinder.

Dong Queen indeholder B6-vitamin, som er med til at regulerer hormonaktiviteten, og Angelica sinensis, som medvirker til at mindske menopausale symptomer. 

Læs mere her...

Hampemel - Rig på kostfibre og protein

Hampefrø bliver mere og mere populær. Det skyldes nok at hampefrø er en god næringskilde til både kostfibre og protein.

Økologiske hampemel som er lavet på hampefrø kan blandt andet bruges i smoothies og til bagning og du kan også lave din egen masse svarende til jordnøddesmør. Hampemelet giver en gød konsistens med en rund, fyldig, og nøddeagtig smag. Økologisk hampemel kan også bruges i fars til frikadeller, kødboller og bøfer. Økologisk hampemel er lavet på hampefrø fra sorter med så lavt et indhold af THC (tetra-hydro-cannabiol), at der kun forekommer spor.

Prøv også at lave en lækker pizzabund på hampemel.

Læs mere her...

Antarktisk krill olie - nu med flere kapsler i bøtten

Vi har puttet flere kapsler i dåsen ved vores populære Antarktiske Krillolie.

Krillolie har er højt indhold af omega-3 fedtsyrer og er fra krebsdyr, der er først i fødekæden. Krill biohøstes i de rene områder i Antarktis og laves direkte til olie, derved mindskes risikoen for harskning. 

Krillolie indeholder EPA og DHA som bidrager til normal hjertefunktion og vedligeholder hjernefunktionen og synet.

Læs mere her...

Løvetandrod i vegetabilske kapsler

Løvetand er måske bedst kendt som den smukke gule mælkebøtte.
Løvetand er igen blevet en populær spise i det nordiske køkken - både i salater og juice. Her får du løvetandrod tørret og pulveriseret i praktiske vegetabilske kapsler.

De vegetabilske kapsler er lavet af tapioca, som er naturligt fermenteret til et stivelsesfrit, glutenfrit, konserveringsmiddelfrit og GMO-frit vegetabilsk produkt.

 

Læs mere her...