Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 Menu

Velkommen


Vi ønsker at gavne sundheden og give dig muligheden for at højne din livskvalitet og få flere sunde dage 

 


Nyhedsbrev Januar 2018

Læs vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Læs mere her...

Liposomal C-vitamin

– hvad er nu det?

Normalt er C-vitamin udelukkende vandopløseligt. C-vitaminet i vores nye Liposomal C-vitamin er indkapslet i liposomer. Derved bliver C-vitaminet både vand- og fedtopløseligt.

Liposomer absorberes let af kroppen. På den måde bliver optagelse af liposomalt C-vitamin bedret i forhold til almindeligt C-vitamin. C-vitamin bidrager til normal kollagendannelse og til den normale funktion af knogler, og ved en daglig dosering på mindst 200 mg bidrager det til at opretholde immunsystemets normale funktion under og efter intens fysisk træning.

Vores nye Liposomal C-vitamin indeholder 500 mg C-vitamin pr. dagsdosid.

Læs mere her...

Instant Matche Kale er klar til salg!

Vores nye fint formalet kål-matcha, som kan nydes varm eller kold efter behag, er nu klar til salg. Instant Matche Kale er nænsomt frysetørret, så alle næringsstoffer og fibre bevares. Instant Matche Kale er pakket i praktiske portionsbreve, der svaret til én kop - så kan du altid have et par stykker med dig.

matcha

Læs mere her...

HPMC

Vegetabilske kapsler

Vegetabilske kapsler er stadigt mere efterspurgt inden for fremstilling af kosttilskud. Derfor arbejder vi hele tiden med at teste vore produkter med henblik på at kunne tilbyde kosttilskud i vegetabilske kapsler.

De fleste vegetabilske kapsler indeholder hydroxypropylmethylcellulose (HPMC), der er fremstillet ud fra cellulose udvundet af plantefibre. Hovedingrediensen er polysakkarider. Disse vegetabilske kapsler indeholder ingen animalske biprodukter, BSE, konserveringsmidler, kunstige farver, stivelse, sukker, majs, hvede eller mejeriprodukter og er GMO frit. 

Vetabilske kapsler

Vi har gennem de sidste mange år har forsøgt os med vegetabilske kapsler, men desværre har kvaliteten ikke været god nok. Da vi anvender kompleksitetsbevarede urter, har vi utrolig mange aktive stoffer i kapslerne og det kræver en ekstra god kvalitet af kapsler, for at urterne ikke interagere med materialet. Derfor kan vi ikke bare skifte kapsler, men er nødt til gennem omfattende tests at sikre os, at kvaliteten holder.

Vi er dog allerede klar med flere af vores produkter i vegetabilske kapsler. Lige nu kan du få følgende kosttilskud: Curcuma BlackBody HeatTomentosaTaurinGlutamin og Aktiv kul, der produceres i HPMC kapsel. Endvidere har vi Chiafrøolie kapsler og Løvetandrod kapsler. Pt. arbejder vi på at kunne tilbyde Ipe-Roxo, Rolin*at, TrypoN*AT og Marietidsel i vegetabilske kapsler.

 

Vegetabilske kapsler

Vegetabilske kapsler er stadigt mere efterspurgt inden for fremstilling af kosttilskud. Derfor arbejder vi hele tiden med at teste vore produkter med henblik på at kunne tilbyde kosttilskud i vegetabilske kapsler.

 

De fleste vegetabilske kapsler indeholder hydroxypropylmethylcellulose (HPMC), der er fremstillet ud fra cellulose udvundet af plantefibre.

De fleste vegetabilske kapsler er lavet af en type plantecellulose (hydroxypropylmethylcellulose (HPMC)), udvundet af fyrretræ cellulose eller bomuld cellulose. Hovedingrediensen er polysakkarider. Disse vegetariske vegetabilske kapsler indeholder ingen animalske biprodukter, BSE, konserveringsmidler, kunstige farver, stivelse, sukker, majs, hvede eller mejeriprodukter. Andre kilder, såsom den spiselige polymer kaldet pullulan, kan også anvendes. Begge disse typer er dyrere end dem der fremstilles af animalske produkter.

 

Vi har gennem de sidste mange år har forsøgt os med vegetabilske kapsler, men desværre har kvaliteten ikke været god nok. Da vi anvender kompleksitetsbevarede urter, har vi utrolig mange aktive stoffer i kapslerne og det kræver en ekstra god kvalitet af kapsler, for at urterne ikke interagere med materialet. Derfor kan vi ikke bare skifte kapsler, men er nødt til gennem omfattende tests at sikre os, at kvaliteten holder.

 

Vi er dog allerede klar med flere af vores produkter i vegetabilske kapsler. Lige nu kan du få følgende kosttilskud: Curcuma Black, Body Heat, Tomentosa, Taurin, Glutamin og Aktiv kul, der produceres i HPMC kapsel. Endvidere har vi Chiafrøolie kapsler og Løvetandrod kapsler

 

Pt. arbejder vi på at kunne tilbyde Ipe-Roxo, Rolin*at, TrypoN*AT og Marietidsel i vegetabilske kapsler. 


Alfa-lipon+ minitabs

Nu lanceres Alfa-lipon+ Minitabs

Alfa-lipon+ Minitabs er et kosttilskud med 40 mg alfa liponsyre. Vi har tilføjet C- og E-vitamin, så produktet ikke kun indeholder én, men hele tre fysiologiske antioxidanter.

Alfa-lipon+ Minitabs kan købes hos den autoriserede forhandler, helsekostforretninger, Matas og apoteker.

Læs mere her...


Kompleksiteten

Hvorfor betyder kompleksiteten så meget for os?

Her på Natur-Drogeriet er vi vilde med naturen og ser fornuft i at bruge tingene, som de er skabt. Vi anvender som udgangspunkt altid hele drogen i vores produkter for at få både de kendte og mindre kendte indholdsstoffer med. Vi mener, at de arbejder sammen og i sidste ende fremmer effekt og resultat.

I vil se en del ekstrakter i vores kommende produkter, men dette er blot tilsat til resten af drogen for at give mere stabilitet på de mest aktive stoffer. Kompleksiteten bevarer vi. Klik her for at læse en fin artikel, som understøtter vores fokus på kompleksitet – god læselyst!

Læs mere her...

Nye aftagelige etiketter

På de fleste af vores økologiske varer er mærkningen nu delt i to: En aftagelig etiket i lækkert design med varebetegnelse og datoudløb og en individuel tekst til produktet. 
Så nu er det slut med emballagespild! Vi leverer varen lige til at hælde over i egen fødevare­godkendt emballage, som kan bruges igen og igen og igen… uden lag-på-lag af hjemmelavede mærkater eller grimme Dymo-strimler.
Mindre emballage giver mindre ressourceforbrug, mindre transport og mindre forurening – det er godt for miljøet. 

Køb varen

På de fleste af vores økologiske varer er mærkningen nu delt i to: En aftagelig etiket i lækkert design med varebetegnelse og datoudløb og en individuel tekst til produktet. Så nu er det slut med emballagespild! Vi leverer varen lige til at hælde over i egen fødevare­godkendt emballage, som kan bruges igen og igen og igen… uden lag-på-lag af hjemmelavede mærkater eller grimme Dymo-strimler.Mindre emballage giver mindre ressourceforbrug, mindre transport og mindre forurening – det er godt for miljøet. 

Læs mere her...

Fussi-The, 150 g

I restlager - kan ikke købes i øjeblikket. 

Fussi-the er en unik blanding af urter, der er blandet af den kinesiske urtespecialist Lin Chin Yun, efter en gammel kinesisk opskrift. Fussi-the er lavet på colanødder, som har et naturligt indhold af koffein og kan bruges af alle, der har brug for en mental opkvikker. 
Fussi-the er et fremragende alternativ til kaffe.

Naturens luner spiller os til tider et puds, og det kan gå ud over vores adgang til dens råvarer. Fussi-The har længe været i restordre, og det er uklart, hvornår varen kommer på lager igen.  

Læs mere her...

Oregano fra Natur-Drogeriet

Statement ang. konventionel og
økologisk oregano fra Natur-Drogeriet A/S

Natur-Drogeriets leverandør har bekræftet, at alle Natur-Drogeriets salgsvare med betegnelsen oregano, med følgende varenumre:

8390,40 - Oregano skåret 40g - ØKO
4404,40  - Oregano skåret 40g
4404,125  - Oregano skåret 125g

består af ren oregano uden forurening af fyldstoffer.

Læs mere her...

Produktnyt

De enkeltstående aminosyrer Taurin og Glutamin er klar til salg og findes inden længe ude på hylderne.

Taurin
en enkel, svovlholdig aminosyre lignende, der findes i kroppens cellemebraner. Taurin indgår ikke som andre aminosyrer som byggesten til proteiner, men findes frit i hele kroppen, især i hjernen, øjnene og resten af centralnervesystemet, i hjertet og i musklerne.

Taurin dannes i kroppen hos voksne ud fra methionin og L-cystein. Selvom kroppen selv kan danne taurin, fås det også via kosten først og fremmest fra brød og fisk. Der er kun lidt taurin i planteproteiner og mejeriprodukter. Vegetarer kan derfor komme til at mangle taurin, hvorfor behovet for indtag på anden vis, kan være en mulighed.
Aminosyren L-glutamin er tarmcellernes vigtigste brændstof til vedligeholdelse og reparation, og der er en betydelig mængde beviser for, at L-glutamin kan styrke tarmslimhindens barrierefunktion mod virus, bakterier og allergifremkaldende antigener fra føden. 

Tauri_glutamin-fam

Glutamin

eller L-glutamin er hvad der er kendt som en betinget essentiel aminosyre. Det betyder, at L-glutamin kan syntetiseres i det menneskelige legeme, men også at indtag er nødvendig. Behovet er større f.eks. ved sygdom eller ernæringsmæssige mangler.

Ca. 90% af al glutamin i kroppen produceres i muskelvæv, mens resten typisk stammer fra lungerne og hjernen

Produkterne indgår i serien med Arginin og Carnitin. Flere er på vej i samme serie.

Læs mere her...

TryptoN*AT nomineret igen

Danish Beauty Award 2017

Vi er SÅ stolte over, at vores TryptoN*AT kapsler blev nomineret ved årets Danish Beauty Award i kategorien Inner Beauty! Vinderen blev fundet fredag den 28. april. Desværre vandt vi ikke prisen, men vi prøver igen næste år.

Alt for mange mennesker sover for lidt og for dårligt, og det påvirker kroppens egenproduktion af især søvnhormonet melatonin.

Dette hormon sørger ikke blot for en god dyb søvn, men regulerer også døgnrytmen og ikke mindste aldringsprocesserne. Derfor slår vi med TryptoN*AT kapsler et slag for, at vi alle får vores skønhedssøvn.

– Og vi håber selvfølgelig på at blive nomineret igen næste år med et af vores gode produkter, da det eret helt nyt og spændende marked for os.

Danish Beauty Award 2017

Læs mere her...

Hyben- og Rødkløver kapsler

Rødkløver urtete i kapsler 

er nu opgraderet til kosttilskud

Vi har i mange år haft en række populære urter der har været registreret som ’Urtete i kapsler’. Det er nu slut - flere af produkterne er blevet opgraderet til kosttilskud og har ved samme lejlighed fået et nyt look.

Den meget populære Rødkløver kapsler er blevet opgraderet. Den fås nu med 120 kapsler, hvilket er et plus for alle de ”varme” kvinder, som nyder godt af produktet.

Læs mere...

Hyben kapsler

Vores Hyben kapsler er ligeledes blevet til et kosttilskud og har fået nyt look. Vi er selv ret begejstrede og synes, at hybenserien er såååå smuk.

Læs mere her...

Tomentosa pulver

Nu lancerer vi Tomentosa som pulver

Tomentosa har i længere tid været efterspurgt i pulverform. Derfor kan vi nu glæde de mange med at Tomentosa pulver nu er på markedet.

Tomentosa er også kendt under navnet Cat´s Claw (Uncaria tomentosa), eller som Una de Gato, en peruviansk klatrende vinranke, hvoraf inderbarken anvendes til kosttilskud. 

Læs mere her...

Gamle kendinge i nye varianter

Ny Økologisk Curcuma Black og Body-Heat

Den meget populære Curcuma har igen haft vokseværk. Nyeste skud på stammen er Curcuma Black – økologisk pulveriseret gurkemejerod med pulveriseret, økologisk sort peber. Tilføjelsen af peber har været et stigende ønske fra vores mange kunder, og vi pulveriserer hele peberkorn i stedet for kun at tilsætte de aktive stoffer fra peber. Peber passer perfekt til den i forvejen fantastiske gurkemeje. 

Læs mere...

Desuden har Body-Heat, vores stærke cayennepeber-kapsler, også fået en søskende. Vi har netop lanceret en økologisk Body-Heat med 180 kapsler.

Både Økologisk Curcuma Black og Økologisk Body-Heat er nu i vegetabilske HPMC-kapsler.

Læs mere her...

TryptoN*AT årets produkt!

Sov godt, og føl dig mindre træt og udmattet.

Helsebranchens sammenslutning Helsam, har i år kåret produktet TryptoN*AT som årets produkt.
Med begrundelsen:

  • Unik sammensætning
  • Fantastisk virkning
  • Super respons fra kunder

Tryptofan er en essentiel aminosyre, der ikke produceres i kroppen og derfor skal tilføres gennem kosten. Tryptofan omdannes i løbet af natten til hormonerne melatonin og serotonin, og derfor er det optimalt at indtage tryptofan inden sengetid. TryptoN*AT er tryptofan kombineret med kendte urter som f.eks. baldrian, der afhjælper ved søvnproblemer, og vitaminer og mineraler, heriblandt magnesium, der medvirker til, at du føler dig mindre træt og udmattet.

Læs mere her...

Økologisk Pollen

Blomsterpollen indsamles af honningbier, der laver små kugler af pollen og transporterer dem til bistaderne på deres ben. Biavleren indsamler pollen, som tørres, hvorefter den kan spises.

Da honningbierne indsamler pollen fra forskellige, tilfældige blomster de passerer på deres vej, varierer pollen i både farve, smag og udtryk. Det giver en spændende og varieret smagsoplevelse til vores økologiske pollen.

Læs mere her...

Collagen-Boost pulver, 350 g

70 % af hudens vægt udgøres af proteinet kollagen. Kollagen findes og produceres i fibroblasterne i bindevævet, og jo ældre du bliver, jo langsommere arbejder fibroblasterne. I midten af 30’erne begynder vores celler at nedbryde mere kollagen, end de producerer, og huden begynder at “falde” sammen, hvilket giver linjer, rynker og ”løst betræk”.


C-vitamin bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normal fungerende hud.

Foruden C-vitamin indeholder Collagen-Boost hydrolyseret kollagen – en letoptagelige form af kollagen – granatæbleekstrakt med ellaginsyre og kisel, som har indvirkning på huden.

Læs mere her...