Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 MenuVelkommen


Vi ønsker at gavne sundheden og give dig muligheden for at højne din livskvalitet og få flere sunde dage 

 


Ferielukket i uge 30

Vi lukker ned i både produktionen og administrationen i uge 30, så alle vores medarbejdere kan holde velfortjent ferie. Fra fredag den 20. juli kl. 14.00 og frem til den 30. juli kl. 8.00 vil der derfor ikke være medarbejdere på telefonen eller mailen.

Hvis du efter vores åbningstid oplever en akut ubehagelig situation ved anvendelse af et af Natur-Drogeriets produtker og har brug for hjælp, kan du ringe til tlf. 70 33 00 70.

Rigtig god sommer fra alle os på Natur-Drogeriet

Læs mere her...

Nyhedsbrev

Er du interesseret i vores nyheder?

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Læs nyhedsbrevet fra juni

Læs mere her...

Lad bierne summe

Bierne beskyldes for at være pestilenser på en sommerdag, når de sværmer omkring havebordet, men faktisk er det hvepse, der irriterer og vil smage på saftevandet. Bierne derimod er vigtige for os alle.

Læs mere her...

Insu Complex+

Insu Complex+ er tilbage på hylderne i ny version, og vi er selv meget tilfredse med resultatet.

Den nye, opgraderede udgave af Insu Complex er forbedret på kanel- fronten, hvor vi nu anvender Cinnamaldehyde Zeylanicum  (ceylon-kanel).

Desuden har vi som noget nyt tilføjet bukkehornsekstrakt og krompiccolinat, som gør Insu Complex+ endnu mere blodsukkervenlig.

Kanel_Bukkehorn

Læs mere her...

Tranebær kapsler

Tranebær er det nyeste skud på stammen af vores produkter i vegetabilske kapsler, som er stadigt mere efterspurgt inden for fremstilling af 

Tranebær er mørkerøde og har en bitter-syrlig smag. Bærrene anvendes især til saft og syltning.

Læs mere her...

Agar Agar

I overensstemmelse med vores grundlæggende filosofi om et bæredygtigt miljø og general bedre helse for os alle sammen, er det en glæde nu også at kunne præsentere Agar Agar i en økologisk udgave.

lakridsOgså Engelsk lakridspulver i dåse er nu til rådighed i en økologisk udgave. Vi ønsker fortsat at arbejde frem mod meget mere økologi i vores sortiment.

Læs mere her...

Fussi te

Fussi te er tilbage!

Første produktion af Fussi te siden marts 2016 er nu endelig klar til salg. Teen har længe været i restordre, men nu har vi truffet et valg om at anvende ekstrakter, som er testet fri for PA (Pyrrolizidinalkaloider). Derfor kan smagen af Fussi teen opleves anderledes - men hellere en lille ændring i smagen end ingen Fussi te.

Hos Natur-Drogeriet går vi meget op i, at vores varer er rene og af god kvalitet, og det koster. Ikke bare i penge i form af analyser og kontroller, men også på vores "kompromis-konto". 

Normalt går vi fuldt og helt ind for kompleksitet og anvender så vidt muligt hele planten for at få både kendte og mindre kendte komplementære stoffer med. Vi tror på, at samspillet mellem disse øger effekt og resultat i sidste ende. Normalt ville vi blande ekstrakt med pulver fra hele planten og på den måde både sikre stabilitet og kompleksitet. Vi har dog valgt - for Gotu Kola og kolanød - udelukkende at anvende ekstrakt, så vi igen kan tilbyde blandt andet Fussi te.

Læs mere her...

Liposomal C-vitamin

– hvad er nu det?

Normalt er C-vitamin udelukkende vandopløseligt. C-vitaminet i vores nye Liposomal C-vitamin er indkapslet i liposomer. Derved bliver C-vitaminet både vand- og fedtopløseligt.

Liposomer absorberes let af kroppen. På den måde bliver optagelse af liposomalt C-vitamin bedret i forhold til almindeligt C-vitamin. C-vitamin bidrager til normal kollagendannelse og til den normale funktion af knogler, og ved en daglig dosering på mindst 200 mg bidrager det til at opretholde immunsystemets normale funktion under og efter intens fysisk træning.

Vores nye Liposomal C-vitamin indeholder 500 mg C-vitamin pr. dagsdosid.

Læs mere her...

Instant Matche Kale er klar til salg!

Vores nye fint formalet kål-matcha, som kan nydes varm eller kold efter behag, er nu klar til salg. Instant Matche Kale er nænsomt frysetørret, så alle næringsstoffer og fibre bevares. Instant Matche Kale er pakket i praktiske portionsbreve, der svaret til én kop - så kan du altid have et par stykker med dig.

matcha

Læs mere her...

Alfa-lipon+ minitabs

Nu lanceres Alfa-lipon+ Minitabs

Alfa-lipon+ Minitabs er et kosttilskud med 40 mg alfa liponsyre. Vi har tilføjet C- og E-vitamin, så produktet ikke kun indeholder én, men hele tre fysiologiske antioxidanter.

Alfa-lipon+ Minitabs kan købes hos den autoriserede forhandler, helsekostforretninger, Matas og apoteker.

Læs mere her...


HPMC

Vegetabilske kapsler

Vegetabilske kapsler er stadigt mere efterspurgt inden for fremstilling af kosttilskud. Derfor arbejder vi hele tiden med at teste vore produkter med henblik på at kunne tilbyde kosttilskud i vegetabilske kapsler.

De fleste vegetabilske kapsler indeholder hydroxypropylmethylcellulose (HPMC), der er fremstillet ud fra cellulose udvundet af plantefibre. Hovedingrediensen er polysakkarider. Disse vegetabilske kapsler indeholder ingen animalske biprodukter, BSE, konserveringsmidler, kunstige farver, stivelse, sukker, majs, hvede eller mejeriprodukter og er GMO frit. 

Vetabilske kapsler

Vi har gennem de sidste mange år har forsøgt os med vegetabilske kapsler, men desværre har kvaliteten ikke været god nok. Da vi anvender kompleksitetsbevarede urter, har vi utrolig mange aktive stoffer i kapslerne og det kræver en ekstra god kvalitet af kapsler, for at urterne ikke interagere med materialet. Derfor kan vi ikke bare skifte kapsler, men er nødt til gennem omfattende tests at sikre os, at kvaliteten holder.

Vi er dog allerede klar med flere af vores produkter i vegetabilske kapsler. Lige nu kan du få følgende kosttilskud: Curcuma BlackBody HeatTomentosaTaurinGlutamin og Aktiv kul, der produceres i HPMC kapsel. Endvidere har vi Chiafrøolie kapsler og Løvetandrod kapsler. Pt. arbejder vi på at kunne tilbyde Ipe-Roxo, Rolin*at, TrypoN*AT og Marietidsel i vegetabilske kapsler.

 

Vegetabilske kapsler

Vegetabilske kapsler er stadigt mere efterspurgt inden for fremstilling af kosttilskud. Derfor arbejder vi hele tiden med at teste vore produkter med henblik på at kunne tilbyde kosttilskud i vegetabilske kapsler.

 

De fleste vegetabilske kapsler indeholder hydroxypropylmethylcellulose (HPMC), der er fremstillet ud fra cellulose udvundet af plantefibre.

De fleste vegetabilske kapsler er lavet af en type plantecellulose (hydroxypropylmethylcellulose (HPMC)), udvundet af fyrretræ cellulose eller bomuld cellulose. Hovedingrediensen er polysakkarider. Disse vegetariske vegetabilske kapsler indeholder ingen animalske biprodukter, BSE, konserveringsmidler, kunstige farver, stivelse, sukker, majs, hvede eller mejeriprodukter. Andre kilder, såsom den spiselige polymer kaldet pullulan, kan også anvendes. Begge disse typer er dyrere end dem der fremstilles af animalske produkter.

 

Vi har gennem de sidste mange år har forsøgt os med vegetabilske kapsler, men desværre har kvaliteten ikke været god nok. Da vi anvender kompleksitetsbevarede urter, har vi utrolig mange aktive stoffer i kapslerne og det kræver en ekstra god kvalitet af kapsler, for at urterne ikke interagere med materialet. Derfor kan vi ikke bare skifte kapsler, men er nødt til gennem omfattende tests at sikre os, at kvaliteten holder.

 

Vi er dog allerede klar med flere af vores produkter i vegetabilske kapsler. Lige nu kan du få følgende kosttilskud: Curcuma Black, Body Heat, Tomentosa, Taurin, Glutamin og Aktiv kul, der produceres i HPMC kapsel. Endvidere har vi Chiafrøolie kapsler og Løvetandrod kapsler

 

Pt. arbejder vi på at kunne tilbyde Ipe-Roxo, Rolin*at, TrypoN*AT og Marietidsel i vegetabilske kapsler. 


Kompleksiteten

Hvorfor betyder kompleksiteten så meget for os?

Her på Natur-Drogeriet er vi vilde med naturen og ser fornuft i at bruge tingene, som de er skabt. Vi anvender som udgangspunkt altid hele drogen i vores produkter for at få både de kendte og mindre kendte indholdsstoffer med. Vi mener, at de arbejder sammen og i sidste ende fremmer effekt og resultat.

I vil se en del ekstrakter i vores kommende produkter, men dette er blot tilsat til resten af drogen for at give mere stabilitet på de mest aktive stoffer. Kompleksiteten bevarer vi. Klik her for at læse en fin artikel, som understøtter vores fokus på kompleksitet – god læselyst!

Læs mere her...

Nye aftagelige etiketter

På de fleste af vores økologiske varer er mærkningen nu delt i to: En aftagelig etiket i lækkert design med varebetegnelse og datoudløb og en individuel tekst til produktet. 
Så nu er det slut med emballagespild! Vi leverer varen lige til at hælde over i egen fødevare­godkendt emballage, som kan bruges igen og igen og igen… uden lag-på-lag af hjemmelavede mærkater eller grimme Dymo-strimler.
Mindre emballage giver mindre ressourceforbrug, mindre transport og mindre forurening – det er godt for miljøet. 

Køb varen

På de fleste af vores økologiske varer er mærkningen nu delt i to: En aftagelig etiket i lækkert design med varebetegnelse og datoudløb og en individuel tekst til produktet. Så nu er det slut med emballagespild! Vi leverer varen lige til at hælde over i egen fødevare­godkendt emballage, som kan bruges igen og igen og igen… uden lag-på-lag af hjemmelavede mærkater eller grimme Dymo-strimler.Mindre emballage giver mindre ressourceforbrug, mindre transport og mindre forurening – det er godt for miljøet. 

Læs mere her...