Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 Menu

Velkommen


Vi ønsker at gavne sundheden og give dig muligheden for at højne din livskvalitet og få flere sunde dage 

 


Gamle kendinge i nye varianter

Ny Økologisk Curcuma Black og Body-Heat

Den meget populære Curcuma har igen haft vokseværk. Nyeste skud på stammen er Curcuma Black – økologisk pulveriseret gurkemejerod med pulveriseret, økologisk sort peber. Tilføjelsen af peber har været et stigende ønske fra vores mange kunder, og vi pulveriserer hele peberkorn i stedet for kun at tilsætte de aktive stoffer fra peber. Peber passer perfekt til den i forvejen fantastiske gurkemeje. 

Desuden har Body-Heat, vores stærke cayennepeber-kapsler, også fået en søskende. Vi har netop lanceret en økologisk Body-Heat med 180 kapsler.

Både Økologisk Curcuma Black og Økologisk Body-Heat er nu i vegetabilske HPMC-kapsler.

Læs mere her...

TryptoN*AT nomineret igen

Danish Beauty Award 2017

Vi er SÅ stolte over at kunne fortælle, at vores TryptoN*AT kapsler er nomineret ved årets Danish Beauty Award i kategorien Inner Beauty! Vinderen bliver fundet fredag den 28. april.

Alt for mange mennesker sover for lidt og for dårligt, og det påvirker kroppens egenproduktion af især søvnhormonet melatonin. Dette hormon sørger ikke blot for en god dyb søvn, men regulerer også døgnrytmen og ikke mindste aldringsprocesserne. Derfor slår vi med TryptoN*AT et slag for, at vi alle får vores skønhedssøvn.

- Og vi håber selvfølgelig at komme hjem med prisen

 

Danish Beauty Award 2017

Vi er SÅ stolte over at kunne fortælle, at vores TryptoN*AT kapsler er nomineret ved årets Danish Beauty Award i kategorien Inner Beauty! Vinderen bliver fundet fredag den 28. april.


Alt for mange mennesker sover for lidt og for dårligt, og det påvirker kroppens egenproduktion af især søvnhormonet melatonin. Dette hormon sørger ikke blot for en god dyb søvn, men regulerer også døgnrytmen og ikke mindste aldringsprocesserne. Derfor slår vi med TryptoN*AT et slag for, at vi alle får vores skønhedssøvn.

- Og vi håber selvfølgelig at komme hjem med prisenJ

Læs mere her...

TryptoN*AT årets produkt!

Sov godt, og føl dig mindre træt og udmattet.

Helsebranchens sammenslutning Helsam, har i år kåret produktet TryptoN*AT som årets produkt.
Med begrundelsen:

  • Unik sammensætning
  • Fantastisk virkning
  • Super respons fra kunder

Tryptofan er en essentiel aminosyre, der ikke produceres i kroppen og derfor skal tilføres gennem kosten. Tryptofan omdannes i løbet af natten til hormonerne melatonin og serotonin, og derfor er det optimalt at indtage tryptofan inden sengetid. TryptoN*AT er tryptofan kombineret med kendte urter som f.eks. baldrian, der afhjælper ved søvnproblemer, og vitaminer og mineraler, heriblandt magnesium, der medvirker til, at du føler dig mindre træt og udmattet.

Læs mere her...

Skallin plus (loppefrøskaller)

Nu i stor pakke med 180 kapsler

100 % naturlige fibre fra loppefrøskaller - Ispaghula skaller er en naturlig kilde til de vigtige kostfibre, som gavner og fremmer fordøjelsen.

Skallin fås også i poser samt i økologisk kvalitet. Læs mere her  

Læs mere her...

Økologisk Pollen

Blomsterpollen indsamles af honningbier, der laver små kugler af pollen og transporterer dem til bistaderne på deres ben. Biavleren indsamler pollen, som tørres, hvorefter den kan spises.

Da honningbierne indsamler pollen fra forskellige, tilfældige blomster de passerer på deres vej, varierer pollen i både farve, smag og udtryk. Det giver en spændende og varieret smagsoplevelse til vores økologiske pollen.

Læs mere her...

Fussi-The, 150 g

I restlager - kan ikke købes i øjeblikket. 

Fussi-the er en unik blanding af urter, der er blandet af den kinesiske urtespecialist Lin Chin Yun, efter en gammel kinesisk opskrift. Fussi-the er lavet på colanødder, som har et naturligt indhold af koffein og kan bruges af alle, der har brug for en mental opkvikker. 
Fussi-the er et fremragende alternativ til kaffe.

Naturens luner spiller os til tider et puds, og det kan gå ud over vores adgang til dens råvarer. Fussi-The har længe været i restordre, og det er uklart, hvornår varen kommer på lager igen.  

Læs mere her...

Kardemomme kapsler

Kardemomme er et lækkert krydderi, som vi her i Danmark mest bruger ved juletid og til brød og kager. Krydderiet stammer fra Indien, hvor det bruges hele året til brød, ris og supper.

Kardemomme har en karakteristisk smag af citrus og eukalyptus, og netop derfor anvender man i Østen hel kardemomme som krydderi i mange af dagens måltider. Bryder man sig ikke om denne smag, men ønsker at indtage denne skønne urt fåes den nu i praktiske kapsler.

Læs mere her...

Collagen-Boost pulver, 350 g

70 % af hudens vægt udgøres af proteinet kollagen. Kollagen findes og produceres i fibroblasterne i bindevævet, og jo ældre du bliver, jo langsommere arbejder fibroblasterne. I midten af 30’erne begynder vores celler at nedbryde mere kollagen, end de producerer, og huden begynder at “falde” sammen, hvilket giver linjer, rynker og ”løst betræk”.


C-vitamin bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normal fungerende hud.

Foruden C-vitamin indeholder Collagen-Boost hydrolyseret kollagen – en letoptagelige form af kollagen – granatæbleekstrakt med ellaginsyre og kisel, som har indvirkning på huden.

Læs mere her...

Dong Queen - ny opskrift mere indhold

Her er den så - vores nye Dong Queen med ny og forbedret opskrift, og så er der dobbelt så mange kapsler i bøtten og 100 mg urteblanding mere pr. kapsel. Dong Queen er en unik urteblanding til hormonelle og varme kvinder.

Dong Queen indeholder B6-vitamin, som er med til at regulerer hormonaktiviteten, og Angelica sinensis, som medvirker til at mindske menopausale symptomer. 

Læs mere her...

Hampemel - Rig på kostfibre og protein

Hampefrø bliver mere og mere populær. Det skyldes nok at hampefrø er en god næringskilde til både kostfibre og protein.

Økologiske hampemel som er lavet på hampefrø kan blandt andet bruges i smoothies og til bagning og du kan også lave din egen masse svarende til jordnøddesmør. Hampemelet giver en gød konsistens med en rund, fyldig, og nøddeagtig smag. Økologisk hampemel kan også bruges i fars til frikadeller, kødboller og bøfer. Økologisk hampemel er lavet på hampefrø fra sorter med så lavt et indhold af THC (tetra-hydro-cannabiol), at der kun forekommer spor.

Prøv også at lave en lækker pizzabund på hampemel.

Læs mere her...

Antarktisk krill olie - nu med flere kapsler i bøtten

Vi har puttet flere kapsler i dåsen ved vores populære Antarktiske Krillolie.

Krillolie har er højt indhold af omega-3 fedtsyrer og er fra krebsdyr, der er først i fødekæden. Krill biohøstes i de rene områder i Antarktis og laves direkte til olie, derved mindskes risikoen for harskning. 

Krillolie indeholder EPA og DHA som bidrager til normal hjertefunktion og vedligeholder hjernefunktionen og synet.

Læs mere her...

Løvetandrod i vegetabilske kapsler

Løvetand er måske bedst kendt som den smukke gule mælkebøtte.
Løvetand er igen blevet en populær spise i det nordiske køkken - både i salater og juice. Her får du løvetandrod tørret og pulveriseret i praktiske vegetabilske kapsler.

De vegetabilske kapsler er lavet af tapioca, som er naturligt fermenteret til et stivelsesfrit, glutenfrit, konserveringsmiddelfrit og GMO-frit vegetabilsk produkt.

 

Læs mere her...

Aktivt Kul er nu igen på hylden

Mindsker luft i maven

Aktivt kul indeholder det samme aktive vegetabilske kul, som Nøddeskalskapslerne, der nu er udgået. Forskellen på de to produkter er, at Aktivt kul indeholder 200 mg aktivt vegetabilsk kul, hvor nøddeskalskapslerne indeholdte 160 mg. Ved at sætte mængden af indholdet op, kan vi nu anprise Aktivt kul, til at det mindsker luft i maven*.

Læs mere her...

Økologisk glutenfri gærpulver

Veganernes ostesmag i pulverform! Let at røre i sovs, brød, tærte og andre middagsretter. 

Læs mere her...