Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 MenuVelkommen


Vi ønsker at gavne sundheden og give dig muligheden for at højne din livskvalitet og få flere sunde dage 

 


Nyhedsbrev

Er du interesseret i vores nyheder?

Én gang om måneden - omkring den 20. - sender vi nyhedsbrev ud til alle, der har tilmeldt sig. Her er produktinformation, -nyheder og -inspiration fra os til jer.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Læs nyhedsbrevet fra november

Det er til hver en tid muligt at framelde sig nyhedsbrevet

Læs mere her...

Bedste kemibedømmelse

Enebærsalve er af Forbrugerrådets Tænk Kemi vurderet til den bedste kemibedømmelse, “A-kolbe”.

Vores Enebærsalve 40 ml har været under Kemiluppen, som Forbrugerrådet Tænk Kemi står bag. Her har salven fået den bedste kemibedømmelse, 'A-kolbe', hvilket betyder, at produktet er uden uønsket kemi.

Når Kemiluppen tester produkter, bliver ingredienserne gennemgået for at vurdere, om produktet indeholder kemiske stoffer, der er mistænk for at være eksempelvis hormonforstyrrende, allergifremkaldende, miljøbelastende mv.

Vi er glade for at have fået denne bedømmelse, som flere af vores øvrige produkter også tidligere har modtaget. Hos Natur-Drogeriet gør vi nemlig alt for at give jer naturen, som den er – uden kemi.

Indeholder ikke

  • parfumestoffer
  • planteekstrakter der kan give allergi
  • andre allergifremkaldende stoffer
  • mistænkt hormonforstyrrende stoffer

 

Tænk

Læs mere her...

Lysin

Proteinerne i kroppen består af aminosyrer. Nogle af aminosyrerne er essentielle, hvilket vil sige, at vi ikke selv kan producere dem, og derfor må vi indtage dem gennem kosten eller som kosttilskud. Lysin er en essentiel aminosyre, som nu er en del af Natur-Drogeriets sortiment.

Læs mere her...

Ginkgo

Ginkgo biloba medvirker til at bevare gode kognitive funktioner og bidrager til en normal blodcirkulation, hvilket hænger sammen med hjernens yde- og reaktionsevne.

Læs mere her...

Økologiske urter

Vi er glade for at kunne præsentere en række nye økologiske urter:

Økologisk ingefær, knust
Økologiske æblestykker
Økologisk citronskal
Økologisk kardemomme
Økologiske ramsløg
Økologisk lemongræs
Økologiske enebær

Læs mere her...

Boswellia

Boswellia serrata er et lille ørkentræ, der vokser i tropiske dele af Asien og Afrika. Den duftende gummiharpiks medvirker til at bevare velfungerende led.

Sund-forskning har skrevet om Boswellia serrata

Læs mere her...

Aktivt kul

Aktivt kul er fremstillet af vegetabilsk materiale fra kokosskaller i vegetabilske kapsler. Produktet medvirker til at mindske luft i maven efter et måltid.

Læs mere om fremstillingen af aktivt kul

Læs mere her...

Rød Elmebark

Rød elm - som også kaldes slippery elm - er en art af elm fra det østlige Nordamerika, hvor det trives i det fugtige højland. Rød elmebark er en kilde til planteslim, der støtter mave-tarmslimhinderne.

Læs mere her...

Bukkehorn

Bukkehorn er en etårig, urteagtig plante. Frugterne er hornformede, smalle bælge med 10-20 frø i hver. Bukkehornsfrø bidrager til at vedligeholde et normalt blodsukkerniveau.

Læs mere her...

8427 Horsens Te

8427 Horsens te er en velsmagende nydelseste. Morgenfrueblomst, burresnerre, brændenældeblade, løvetand med rod, birkeblade og cikorierod giver urteteen sine smukke gule og grønne nuancer.

Idéen til 8427 Horsens te kommer fra Jim Pedersen, som er fra Horsens - heraf navnet på teen.

Læs mere her...