Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Sundhedstest Livskvalitet Visdom Links Sitemap
 Menu

Velkommen


Vi ønsker at gavne sundheden og give dig muligheden for at højne din livskvalitet og få flere sunde dage 

 


Løvetandrod i vegetabilske kapsler

Løvetand er måske bedst kendt som den smukke gule mælkebøtte.
Løvetand er igen blevet en populær spise i det nordiske køkken - både i salater og juice. Her får du løvetandrod tørret og pulveriseret i praktiske vegetabilske kapsler.

De vegetabilske kapsler er lavet af tapioca, som er naturligt fermenteret til et stivelsesfrit, glutenfrit, konserveringsmiddelfrit og GMO-frit vegetabilsk produkt.

 

Læs mere her...

Chiafrøolie i vegetabilske kapsler

Chiafrø er et lille frø, som har et højt indhold af olie, hvorfor den har fået navnet chia, der betyder olieret på indiansk. 

 • Chiafrøolie har et naturligt højt indhold af omega-3 (alfa-linolensyre).
 • Indtagelse af 2 g alfa-linolensyre er med til at holde dit kolesterolniveau normalt.
  Ved at indtage 4 kapsler får du dækket 60%

Nu tilbydes chiafrøolie i praktiske vegetabilske kapsler, så veganere og vegetarer, med god samvittighed, kan tage dette kosttilskud. 

Læs mere her...

Økologisk hybenkerneolie

Vores nye økologiske hybenkerneolie er fremstillet ved brug af CO2-ekstraktion – en skånsom metode, der ikke kræver opløsningsmidler og høj temperatur. Med denne metode bevares duft, smag og farve bedre.

Hybenkerneolie har en unik sammensætning, der er noget helt særligt for huden. Det er disse egenskaber der gør at Hybenkerneolie også indgår i et væld af hudplejeprodukter verden over. Hybenkerneolie opsuges samtidig hurtigt, så man undgår et generende fedtlag på huden.

Læs mere her...

Aktivt Kul er nu igen på hylden

Mindsker luft i maven
 
Aktivt kul indeholder det samme aktive vegetabilske kul, som Nøddeskalskapslerne, der nu er udgået. Forskellen på de to produkter er, at Aktivt kul indeholder 200 mg aktivt vegetabilsk kul, hvor nøddeskalskapslerne indeholdte 160 mg. Ved at sætte mængden af indholdet op, kan vi nu anprise Aktivt kul, til at det mindsker luft i maven*.

Mindsker luft i maven
Aktivt kul indeholder det samme aktive vegetabilske kul, som Nøddeskalskapslerne, der nu er udgået. Forskellen på de to produkter er, at Aktivt kul indeholder 200 mg aktivt vegetabilsk kul, hvor nøddeskalskapslerne indeholdte 160 mg. Ved at sætte mængden af indholdet op, kan vi nu anprise Aktivt kul, til at det mindsker luft i maven*.

Læs mere her...

En SOL-KLAR løsning, der gør dig klar til sol og sommer

Forbered og plej din hud på samme tid. Sol-Klar er en unik blanding af betacaroten, der er med til at vedligeholde din hud, og granatæble med ellaginsyre. Nigellafrøolie nærer og hydrerer din vinterskrøbelige hud.

Læs mere her...

Økologisk glutenfri gærpulver

Veganernes ostesmag i pulverform! Let at røre i sovs, brød, tærte og andre middagsretter. 

Læs mere her...

Økologiske glutenfri gærflager

Gærflager omtales ofte som veganernes ostesmag. De små flager kan bruges som smagsgiver i sovs, brød, tærte og andre middagsretter. Lav f.eks. en lækker vegetabilsk ostesauce, som du kan bruge til både pizza, lasagne, pasta og tærtefyld. Flagerne kan ligeledes drysses på salaten eller på toppen af de hjemmebagte boller.

Læs mere her...

Økologisk kakao pulver

Lækkert økologisk kakaopulver bl.a. til varme- og kolde drikke.
Kakaoen har kun 20-22 % fedt. Se opskriften på varm- og kold kakao.

Læs mere her...

Grøn Intensity er nu økologisk

Økologisk Grøn Intensity er endnu et nyt produkt i serien af økologiske fødevarer, der er gode at blande i din smoothie. Udover hampprodukterne og Grønkål Complex kan du nu også tilsætte Grøn intensity, der er økologisk hvede- og byggræs pulver. En lille smule bladgrønt hver dag er sund fornuft - se opskriften på Power Intensity Shot.

Læs mere her...

Ny og forbedret Kinesisk malurt ekstrakt

Ny kinesisk malurt med fire gange så meget artemisinin i hver kapsel som den tidligere version og 50 % flere kapsler i dåsen.

36 mg artisimisin pr. dagsdosis
Med kinesisk malurtpulver
180 kapsler
Billigere dagsdosis
Færre kapsler pr. dagsdosis
 • 36 mg artisimisin pr. dagsdosis
 • Med kinesisk malurtpulver
 • 180 kapsler
 • Billigere dagsdosis
 • Færre kapsler pr. dagsdosis
Læs mere her...

Nøddeskals kapsler ændres til Aktivt kul

Nøddeskals kapsler er lige pt. i restordre, men er snart på lager igen under navnet "Aktivt kul". Aktivt kul indeholder 200 mg aktivt vegetabilsk kul, hvor nøddeskalskapslerne indeholdte 160 mg.

Ved at sætte mængden af indholdet op, kan vi nu anprise Aktivt kul, til at det mindsker luft i maven*.

*Ved oppustethed og luft i maven anvendes 5 kapsler mindst 30 min før måltid og 5 kapsler efter måltid.  

Læs mere her...

Nyhed i Phyto-serien - Spidskommen kapsler

Spidskommen er et krydderi med en stærk sødlig duft og en let bitter smag. Chili con carne er en af de kendte retter, det krydres med spidskommen. Man skal dog passe på, at man ikke overkrydrer, for så bliver smagen for dominerende. Netop den dominerende smag kan afskrække nogen og derfor har vi valgt at levere disse skønne frø i kapsler så alle kan få glæde af dem.

Læs mere her...

Så er det tid til at tanke op med solskinsvitaminet.

I vinterhalvåret – fra oktober til april – er solens stråler i Danmark ikke stærke nok til, at der dannes D-vitamin i huden.

D-vitamin har stor betydning for vores ve og vel, og støtter kroppens forsvar på flere fronter. D-vitamin bidrager til at vedligeholde normale knogler og muskler, og sørger også for vedligeholdelse af nerver og immunsystem, som ofte er på en hård prøve i den mørke, kolde tid.

Vi har D-vitaminer til hele familiens behov både i 10 µg, 35 µg og 85 µg.

Læs mere her...

Grønkål Complex

Grønkåls Complex er frysetørret økologisk grønkål i en lækker kombination med økologisk persille.

Pulveret kan bruges til smoothies eller røres op i plantedrik, tilsættes i opskrifter på pandekager, grød, brød - kun fantasien sætter grænser. Grønkål og persille er begge kendt som bladgrønt – ren plante power med bl.a. klorofyl. En lille smule bladgrønt hver dag er sund fornuft.

Læs mere her...

Mega Cholin - til din fedtomsætning

Mega Cholin med cholinbitartrat, lecithin og marietidselekstrakt.
Cholin er et vitaminlignende næringsstof, som er nært beslægtet med B-vitaminer. Cholin er vigtig for optagelse af fedtstoffer.

Cholin

 • Medvirker til en normal omsætning af fedtstoffer i kroppen
 • Er med til at vedligeholde en normal leverfunktion 
 • Har betydning for en normal nedbrydning af homocystein i blodet. Homocystein er en aminosyre, der øger risikoen for kredsløbsproblemer, hvis det ikke bliver omsat.
Læs mere her...

Slip af med dine vejrtrækningsproblemer!

Saltinhalatoren er 100 % naturlig, har ingen bivirkninger, er medicin- og receptfri og har dokumenteret virkning.

Saltinhalatoren har positiv effekt på bl.a. astma, hoste, luftvejsallergi, KOL, bronkitis, bihulebetændelse, snorken, slimdannelse, polypper og tilstoppet næse.

Læs mere her...

Ærespris til Peer Christiansen

På Helsam messen 2015 blev Peer Christiansen, direktør for Natur-Drogeriet gennem næste 40 år, hædret med den sjældent uddelte pris "Life Time Achievement". 

Diplomet er yderst velfortjent og blev modtaget bl.a. for en formidabel indsats for sundheden, engagement, utømmelige indsats og passion for helsen.

Prisen ”Life Time Achievement” er kun uddelt en gang tidligere, hvor den gik til Carsten Vagn-Hansen ”Radiodoktoren”.

Læs mere her...

Nigella - det sorte guld

Nigellafrø er hårde, sorte og smager lidt bittert som karse. De har både en kraftig peberagtig smag, men også en let sødme, der giver nigellafrøene en særlig charme. Duften minder straks om drysset på tyrkisk brød og vidner om den lange tradition for brugen af det lille frø i Mellemøsten, der her kaldes det sorte guld.

Nigellafrø, 180 kapsler

Læs mere her...

Nigellafrøolie, 90 kapsler

Koldpresset økologisk nigellafrøolie i kapsler. En nem måde at indtage olien på, er ved at tage nigellafrøolie kapslerne som kosttilskud. 

Læs mere her...

Økolgiske nigellafrø 100 g

Økologiske nigellafrø i pose med 100 gram. Nigellafrøene kan bl.a. bruges til madlavning og bagning.

Læs mere her...

Økologisk nigellafrøolie 100 ml

Nigellafrøolie er en skøn olie, der kan anvendes både indvortes og udvortes.

Læs mere her...