Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 MenuND Akademiet og ND Roadtrip

 Udskriv/send siden

ND Akademiet

ND Akademiet er et spændende tiltag, hvor du har mulighed for at få undervisning af Natur-Drogeriet, der er Danmarks ældste helsekostproducent. 

På ND Akademiet deles viden i sundhedsfremmende, lærerig undervisning med udgangspunkt i forskellige sundhedsmæssige problemer.

Det kan være omkring kolesterol, vægt eller ledsmerter, hvortil vi har opstillet mulige løsningsforslag med interessante produkter. Derudover vil der blive undervist i urter, kosttilskud, vitaminer og mineraler, med udgangspunkt i gammel og ny viden, samt kombi­nationen af de forskellige produkter, der forbedrer effekt og resultat.

ND Akademiet byder også på en rundvisning i Natur-Drogeriet, så du ved, hvor alle de gode urter og spændende kosttilskud bliver produceret. Turen rundt præges af urternes dufte, som man kun kan blive glad af. Herefter vil der være mulighed for at røre, smage og lugte forskellige produkter og ingredienser.

Et besøg på ND Akademiet er en introduktion til naturens skatkammer.

Du kan som behandler eller butiksansat deltage i ND Akademiet på en af de allerede planlagte datoer. Du kan også lave dit eget arrangement, hvor din forening, butik eller en anden større gruppe kan komme på besøg.

Kursusforløbet består af fire undervisningsmoduler, og du kan tilmelde dig hold hvert forår og efterår. Se her, hvad modulerne indeholder

Er ND Akademiet noget for dig, så send en mail på info@natur-drogeriet.dk eller ring på tlf.: 86 92 33 33. Det koster ikke noget at deltage i ND Akademiet, men der opkræves et no show-fee på kr. 500,-, hvis du er tilmeldt og ikke dukker op.

Datoer for ND Akademiet foråret 2019 (modul 1+2 samt skolekort 14 og 14+):

Aalborg
3. marts 2019
Kl. 9.00-16.00
Aalborg Comwell Hotel Hvide Hus, Vesterbro 2, 9000 Aalborg
Tilmeldingsfrist: 20. februar 2019

Tilmelding skal ske på info@natur-drogeriet.dkhusk navn, adresse, telefonnummer samt profession, så vi kan registrere jer korrekt.