Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 MenuND Akademiet og ND Roadtrip

 Udskriv/send siden

ND Akademiet

ND Akademiet er et spændende tiltag, hvor du har mulighed for at få undervisning af Natur-Drogeriet, der er Danmarks ældste helsekostproducent. 

På ND Akademiet deles viden i sundhedsfremmende, lærerig undervisning med udgangspunkt i forskellige sundhedsmæssige problemer.

Det kan være omkring kolesterol, vægt eller ledsmerter, hvortil vi har opstillet mulige løsningsforslag med interessante produkter. Derudover vil der blive undervist i urter, kosttilskud, vitaminer og mineraler, med udgangspunkt i gammel og ny viden, samt kombi­nationen af de forskellige produkter, der forbedrer effekt og resultat.

ND Akademiet byder også på en rundvisning i Natur-Drogeriet, så du ved, hvor alle de gode urter og spændende kosttilskud bliver produceret. Turen rundt præges af urternes dufte, som man kun kan blive glad af. Herefter vil der være mulighed for at røre, smage og lugte forskellige produkter og ingredienser.

Et besøg på ND Akademiet er en introduktion til naturens skatkammer.

Du kan som behandler eller butiksansat deltage i ND Akademiet på en af de allerede planlagte datoer. Du kan også lave dit eget arrangement, hvor din forening, butik eller en anden større gruppe kan komme på besøg.

Kursusforløbet består af fire undervisningsmoduler, og du kan tilmelde dig hold hvert forår og efterår.

Er ND Akademiet noget for dig, så send en mail på info@natur-drogeriet.dk eller ring på tlf.: 86 92 33 33. Det koster ikke noget at deltage i ND Akademiet, men der opkræves et no show-fee på kr. 500,-, hvis du er tilmeldt og ikke dukker op.

Datoer for ND Akademiet efteråret 2018:

Modul 3+4 afholdes i foråret 2019. Herunder foreløbige datoer:

  • 27. januar 2019, Aalborg Comwell Hotel Hvide Hus
  • 3. februar 2019, Scandic Sydhavnen
  • 17. marts 2019, Natur-Drogeriet

Tilmelding skal ske på info@natur-drogeriet.dkhusk navn, adresse, telefonnummer samt profession, så vi kan registrere jer korrekt. Hvis du kun ønsker enten modul 3 eller 4, kan du ved tilmelding oplyse dette, hvorefter vi vil give dig besked om forventet start- og sluttidspunkt.