Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 Menu

ND Akademiet og ND Roadtrip

 Udskriv/send siden

ND Akademiet

ND Akademiet er et spændende tiltag, hvor du har mulighed for at få undervisning af Natur-Drogeriet, der er Danmarks ældste helsekostproducent. 

På ND Akademiet deles viden i sundhedsfremmende, lærerig undervisning med udgangspunkt i forskellige sundhedsmæssige problemer.

Det kan være omkring kolesterol, vægt eller ledsmerter, hvortil vi har opstillet mulige løsningsforslag med interessante produkter. Derudover vil der blive undervist i urter, kosttilskud, vitaminer og mineraler, med udgangspunkt i gammel og ny viden, samt kombi­nationen af de forskellige produkter, der forbedrer effekt og resultat.

ND Akademiet byder også på en rundvisning i Natur-Drogeriet, så du ved, hvor alle de gode urter og spændende kosttilskud bliver produceret. Turen rundt præges af urternes dufte, som man kun kan blive glad af. Herefter vil der være mulighed for at røre, smage og lugte forskellige produkter og ingredienser.

Et besøg på ND Akademiet er en introduktion til naturens skatkammer.

Du kan som behandler eller butiksansat deltage i ND Akademiet på en af de allerede planlagte datoer. Du kan også lave dit eget arrangement, hvor din forening, butik eller en anden større gruppe kan komme på besøg.

Kursusforløbet består af fire undervisningsmoduler, og du kan tilmelde dig hold hvert forår og efterår. Herunder ser du datoerne for de tre første moduler for efteråret 2017. Datoen for Modul 4 er endnu ikke fastlagt - det bliver et forårskursus, da indholdet passer til denne sæson.

Er ND Akademiet noget for dig, så send en mail på ND-Akademiet@natur-drogeriet.dk eller ring på tlf.: 86 92 33 33.

Datoer for ND Akademiet efteråret 2017:

Modul 1  -  Onsdag den 27.09.17   kl 17:00-21:30 
Modul 2  -  Søndag den 08.10.17   kl 11:30-16:00 
Modul 3  -  Onsdag den 01.11.17   kl 17:00-21:30      

Datoen for Modul 4 er endnu ikke fastlagt - det bliver et forårskursus, da indholdet passer til denne sæson. De planlagte datoer er målrettet behandlere og butiksansatte, og ND Akademiet afholdes på de nævnte dage hos os i Hørning.
 

ND Roadtrip efteråret 2017

Vi turnerer også rundt i landet vores ND Roadtrip rundt om i landet, og det kan I benytte jer af, hvis turen til vores hovedkvarter i Hørning bliver for lang. Vi tilbyder det samme indhold fordelt over en længere periode. Det eneste, der mangler i ND Roadtrip, er en rundvisning i Natur-Drogeriet.

Her ser du datoerne for de mobile kurser i efteråret 2017:

Ålborg      den 24.10.17 - Comwell - Vesterbro 2, 9000 Aalborg
Odense    den 26.10.17 - Hotel Scandic - Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV
Ringsted  den 20.11.17 - Hotel Scandic - Nørretorv 57, 4100 Ringsted
Sydhavn  den 21.11.17 - Hotel Scandic - Sydhavns Pl. 15, 2450 Kb.h

Der er tale om Modul 3 denne gang – og det er ingen forudsætning, at man har været på de to første. Kurserne kan tages, når det passer, men de 9 RAB points udløses først, når du har deltaget på tre ud af de i alt fire moduler.

Alle moduler er med spisning fra kl. 17.45 og kursusstart senest kl. 18.30. Vi forsøger at være færdige til kl. 21.30. 

Tilmelding skal ske på info@natur-drogeriet.dkhusk navn, adresse, telefonnummer samt profession, så vi kan registrere jer korrekt.

Vælger I Roadtrip-løsningen, anbefaler vi, at I på et tidspunkt kigger forbi, så I ved, hvor alle de gode urter og spændende kosttilskud bliver produceret.