Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 MenuND Akademiet og ND Roadtrip

 Udskriv/send siden

ND Akademiet

ND Akademiet er et spændende tiltag, hvor du har mulighed for at få undervisning af Natur-Drogeriet, der er Danmarks ældste helsekostproducent. 

På ND Akademiet deles viden i sundhedsfremmende, lærerig undervisning med udgangspunkt i forskellige sundhedsmæssige udfordringer. Derudover vil der blive undervist i urter, kosttilskud, vitaminer og mineraler, med udgangspunkt i gammel og ny viden, samt kombi­nationen af de forskellige produkter, der forbedrer effekt og resultat.

Et besøg på ND Akademiet er en introduktion til naturens skatkammer.

Du kan som behandler eller butiksansat deltage i ND Akademiet. Kursusforløbet består af fire undervisningsmoduler, og du kan tilmelde dig hold hvert forår og efterår. Se her, hvad modulerne indeholder

Er ND Akademiet noget for dig, så send en mail på info@natur-drogeriet.dk eller ring på tlf.: 86 92 33 33. Det koster ikke noget at deltage i ND Akademiet, men der opkræves et no show-fee på kr. 500,-, hvis du er tilmeldt og ikke dukker op.

ND Akademiets uddannelsesmateriale er ved at gennemgå en opdatering, og derfor er der på nuværende tidspunkt ikke fastlagt datoer for kommende moduler. Du kan holde dig opdateret her på siden eller i vores nyhedsbrev, hvor vi vil give besked, så snart vi har datoer på plads.