Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 Menu

ND Akademiet og ND Roadtrip

 Udskriv/send siden

ND Akademiet
ND Akademiet er et spændende tiltag, hvor du har mulighed for at få undervisning af Natur-Drogeriet, der er Danmarks ældste helsekostproducent. 

På ND Akademiet deles viden i sundhedsfremmende, lærerig undervisning med udgangspunkt i forskellige sundhedsmæssige problemer.

Det kan være omkring kolesterol, vægt eller ledsmerter, hvortil vi har opstillet mulige løsningsforslag med interessante produkter. Derudover vil der blive undervist i urter, kosttilskud, vitaminer og mineraler, med udgangspunkt i gammel og ny viden, samt kombi­nationen af de forskellige produkter, der forbedrer effekt og resultat.

ND Akademiet byder også på en rundvisning i Natur-Drogeriet, så du ved, hvor alle de gode urter og spændende kosttilskud bliver produceret. Turen rundt præges af urternes dufte, som man kun kan blive glad af. Herefter vil der være mulighed for at røre, smage og lugte forskellige produkter og ingredienser.

Et besøg på ND Akademiet er en introduktion til naturens skatkammer.

Du kan som behandler eller butiksansat deltage i ND Akademiet på en af de allerede planlagte datoer. Du kan også lave dit eget arrangement, hvor din forening, butik eller en anden større gruppe kan komme på besøg.

Kursusforløbet består af fire undervisningsmoduler, og du kan tilmelde dig hold hvert forår og efterår. Herunder ser du datoerne for de tre første moduler for efteråret 2017. Datoen for Modul 4 er endnu ikke fastlagt - det bliver et forårskursus, da indholdet passer til denne sæson.

Er ND Akademiet noget for dig, så send en mail på ND-Akademiet@natur-drogeriet.dk eller ring på tlf.: 86 92 33 33.

Datoer for ND Akademiet efteråret 2017

      Modul 1 - Onsdag den 27. september 2017 kl 17:00-21:30 
Modul 2 - Søndag den 8. oktober 2017 kl 11:30-16:00 
         Modul 3 - Onsdag den 1. november 2017 kl 17:00-21:30      

Datoen for Modul 4 er endnu ikke fastlagt - det bliver et forårskursus, da indholdet passer til denne sæson. De planlagte datoer er målrettet behandlere og butiksansatte, og ND Akademiet afholdes på de nævnte dage hos os i Hørning.  

ND Roadtrip
Vi turnerer også rundt i landet vores ND Roadtrip rundt om i landet, og det kan I benytte jer af, hvis turen til vores hovedkvarter i Hørning bliver for lang. Vi tilbyder det samme indhold fordelt over en længere periode. Det eneste, der mangler i ND Roadtrip, er en rundvisning i Natur-Drogeriet.

Vælger I Roadtrip-løsningen, anbefaler vi, at I på et tidspunkt kigger forbi, så I ved, hvor alle de gode urter og spændende kosttilskud bliver produceret.