Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 Menu

ND Akademiet

 Udskriv/send siden

ND Akademiet er et spændende tiltag, hvor du har mulighed for at få undervisning af Natur-Drogeriet, der er Danmarks ældste helsekostproducent. 

På ND Akademiet deles viden i sundhedsfremmende, lærerig undervisning med udgangspunkt i forskellige sundhedsmæssige problemstillinger.

Det kan være omkring kolesterol, vægt eller ledsmerter, hvortil vi har opstillet mulige løsningsforslag med interessante produkter. Derudover vil der blive undervist i urter, kosttilskud, vitaminer og mineraler, med udgangspunkt i gammel og ny viden, samt kombi­nationen af de forskellige produkter, der forbedrer effekt og resultat.

ND Akademiet byder også på en rundvisning i Natur-Drogeriet, så du ved, hvor alle de gode urter og spændende kosttilskud bliver produceret. Turen rundt præges af urternes dufte, som man kun kan blive glad af. Herefter vil der være mulighed for at røre, smage og lugte forskellige produkter og ingredienser.

Et besøg på ND Akademiet er en introduktion til naturens skatkammer.

Du kan som behandler eller butiksansat deltage i ND Akademiet på en af de allerede planlagte datoer. Der er også mulighed for, at du kan lave dit eget arrangement, hvor din forening, butik eller en anden større gruppe kan komme på besøg.

Kursusforløbet består af tre undervisningsmoduler, og du kan tilmelde dig hold hvert forår og efterår.

Er ND Akademiet noget for dig, så send en mail på ND-Akademiet@natur-drogeriet.dk eller ring på tlf.: 86 92 33 33.

Datoer for ND Akademiet:

 Modul 1 - Onsdag den 18. januar 2017 kl 17:00-21:00 
Modul 2 - Onsdag den 1. februar 2017 kl 17:00-21:00 
Modul 3 - Onsdag den 8. marts 2017 kl 17:00-21:00   
  Modul 4 - Onsdag den 29. marts 2017 kl 17:00-21:00   

De planlagte datoer er målrettet behandlere og butiksansatte, og ND Akademiet afholdes på de nævnte dage hos os i Hørning.