Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 MenuNyheder

 Udskriv/send siden

Nyhedsbrev

Er du interesseret i vores nyheder?

Én gang om måneden - omkring den 20. - sender vi nyhedsbrev ud til alle, der har tilmeldt sig. Her er produktinformation, -nyheder og -inspiration fra os til jer.

Læs nyhedsbrevet fra maj

Det er til hver en tid muligt at framelde sig nyhedsbrevet

Læs mere her...

Boswellia har fået vokseværk

Boswellia serrata er et lille ørkentræ, der vokser i tropiske dele af Asien og Afrika. Den duftende gummiharpiks medvirker til at bevare velfungerende led.

Nu kan du få Boswellia i økonomistørrelse med 240 tabletter

Læs mere her...

Ny vare

Økologisk Cistus (Soløjetræ)

Cistus, også kendt som Soløjetræ, kan bruges som te og har en mild og aromatisk smag.

I Middelhavslandene i forårstiden kan man ikke undgå at blive begejstret for de tætte krat af Cistustræer, fyldt med de skønneste blomster i klare farver.

Cistus_Solojetra

Læs mere her...

Ny Økologisk Hyben kapsel

Vi er glade for at præsentere økologiske og vegetabilske Hybenkapsler. Hyben medvirker til at holde leddene normale og fleksible, understøtter en normalt fungerende fordøjelseskanal og bidrager til kroppens normale immunsystem. 

Hyben_gren_baer_bord

Læs mere her...

Økologisk Baobabpulver

Økologisk Baobabpulver er et nyt produkt, som vi er glade for at præsentere. Pulveret kommer fra træets frugt og er en god kilde til C-vitamin og fibre.

Et sagnomspundet træ

Der findes flere sagn, der forsøger at forklare baobabtræets særegne udseende.

Et af dem fortæller historien om, hvordan træet ønskede at vokse sig til at blive det smukkeste i hele verden. Det mislykkedes, og derfor blev træet så flovt, at det gemte sit hoved under jorden.

Et andet fortæller, at træet engang påkaldte sig guden Thoras vrede. Guden kastede træet ud over væggen til Paradis og ned på jorden, hvor det landede på hoved med rødderne i vejret. Disse to sagn forklarer, hvorfor træet kaldes ”Upside-down Tree” eller ”omvendt” træ i daglig tale.

Et tredje, og lidt mere uhyggeligt sagn, fortæller om et baobabtræ, der forelskede sig i fire unge piger, som boede under dets skygge. Da pigerne blev ældre og søgte ægtemænd, blev træet meget misundeligt. En nat – under et rasende uvejr – åbnede træet sin stamme og slugte pigerne. Derfor bliver træet også kaldt ”Kondanamwali”, som betyder ”Træet som spiser jomfruer”. Sagnet siger desuden, at du i dag kan høre pigernes fortvivlede gråd om natten.

Læs mere her...

Bedste kemibedømmelse

Enebærsalve er af Forbrugerrådets Tænk Kemi vurderet til den bedste kemibedømmelse, “A-kolbe”.

Vores Enebærsalve 40 ml har været under Kemiluppen, som Forbrugerrådet Tænk Kemi står bag. Her har salven fået den bedste kemibedømmelse, 'A-kolbe', hvilket betyder, at produktet er uden uønsket kemi.

Vi er glade for at have fået denne bedømmelse, som flere af vores øvrige produkter også tidligere har modtaget. Hos Natur-Drogeriet gør vi nemlig alt for at give jer naturen, som den er – uden kemi.

Indeholder ikke

  • parfumestoffer
  • planteekstrakter der kan give allergi
  • andre allergifremkaldende stoffer
  • mistænkt hormonforstyrrende stoffer

Tænk

Læs mere her...

Ginkgo

Ginkgo biloba medvirker til at bevare gode kognitive funktioner og bidrager til en normal blodcirkulation, hvilket hænger sammen med hjernens yde- og reaktionsevne.

Læs mere her...

Boswellia

Boswellia serrata er et lille ørkentræ, der vokser i tropiske dele af Asien og Afrika. Den duftende gummiharpiks medvirker til at bevare velfungerende led.

Sund-forskning har skrevet om Boswellia serrata

Læs mere her...

Aktivt kul

Aktivt kul er fremstillet af vegetabilsk materiale fra kokosskaller i vegetabilske kapsler. Produktet medvirker til at mindske luft i maven efter et måltid.

Læs mere om fremstillingen af aktivt kul

Læs mere her...

Nye aftagelige etiketter

På de fleste af vores økologiske varer er mærkningen nu delt i to: En aftagelig etiket i lækkert design med varebetegnelse og datoudløb og en individuel tekst til produktet. 
Så nu er det slut med emballagespild! Vi leverer varen lige til at hælde over i egen fødevare­godkendt emballage, som kan bruges igen og igen og igen… uden lag-på-lag af hjemmelavede mærkater eller grimme Dymo-strimler.
Mindre emballage giver mindre ressourceforbrug, mindre transport og mindre forurening – det er godt for miljøet. 

Køb varen

På de fleste af vores økologiske varer er mærkningen nu delt i to: En aftagelig etiket i lækkert design med varebetegnelse og datoudløb og en individuel tekst til produktet. Så nu er det slut med emballagespild! Vi leverer varen lige til at hælde over i egen fødevare­godkendt emballage, som kan bruges igen og igen og igen… uden lag-på-lag af hjemmelavede mærkater eller grimme Dymo-strimler.Mindre emballage giver mindre ressourceforbrug, mindre transport og mindre forurening – det er godt for miljøet. 

Læs mere her...

Rød Elmebark

Rød elm - som også kaldes slippery elm - er en art af elm fra det østlige Nordamerika, hvor det trives i det fugtige højland. Rød elmebark er en kilde til planteslim, der støtter mave-tarmslimhinderne.

Læs mere her...

Bukkehorn

Bukkehorn er en etårig, urteagtig plante. Frugterne er hornformede, smalle bælge med 10-20 frø i hver. Bukkehornsfrø bidrager til at vedligeholde et normalt blodsukkerniveau.

Læs mere her...

8427 Horsens Te

8427 Horsens te er en velsmagende nydelseste. Morgenfrueblomst, burresnerre, brændenældeblade, løvetand med rod, birkeblade og cikorierod giver urteteen sine smukke gule og grønne nuancer.

Idéen til 8427 Horsens te kommer fra Jim Pedersen, som er fra Horsens - heraf navnet på teen.

Læs mere her...

Natur-Drogeriet støtter Climb for Charity

Der er 5.895 m til toppen af Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro. Siden 2015 har en række danskere besteget bjerget som en del af projektet Climb for Charity, der har til formål at samle penge ind til Børneulykkesfondens arbejde for øget børnesikkerhed i Danmark.

legeheltene

Læs mere her...

Gotu Kola+

Vi er glade for at præsentere Gotu Kola+, som efter lang ventetid er tilbage på hylderne i en ny, forbedret udgave. Produktet medvirker til at bevare den kognitive funktion, bidrager til normale hjerte-kar-funktioner og er med til at bevare venøs cirkulation samt støtte perifer cirkulation og trætte ben

Gotu Kola har længe været i restordre på grund af problemer med PA (pyrrolizidinalkaloider). Nu anvender vi et ekstrakt fra planten, som er fri for PA, da disse fjernes ved ekstraktion. Desuden indeholder kapslerne boghvede, rosmarin, ginkgo og cholin.

 

Læs mere her...

Lad bierne summe

Bierne beskyldes for at være pestilenser på en sommerdag, når de sværmer omkring havebordet, men faktisk er det hvepse, der irriterer og vil smage på saftevandet. Bierne derimod er vigtige for os alle.

Læs mere her...

Insu Complex+

Insu Complex+ er tilbage på hylderne i ny version, og vi er selv meget tilfredse med resultatet.

Den nye, opgraderede udgave af Insu Complex er forbedret på kanel- fronten, hvor vi nu anvender Cinnamaldehyde Zeylanicum  (ceylon-kanel).

Desuden har vi som noget nyt tilføjet bukkehornsekstrakt og krompiccolinat, som gør Insu Complex+ endnu mere blodsukkervenlig.

Kanel_Bukkehorn

Læs mere her...

Tranebær kapsler

Tranebær er det nyeste skud på stammen af vores produkter i vegetabilske kapsler, som er stadigt mere efterspurgt inden for fremstilling af 

Tranebær er mørkerøde og har en bitter-syrlig smag. Bærrene anvendes især til saft og syltning.

Læs mere her...

Agar Agar

I overensstemmelse med vores grundlæggende filosofi om et bæredygtigt miljø og general bedre helse for os alle sammen, er det en glæde nu også at kunne præsentere Agar Agar i en økologisk udgave.

lakridsOgså Engelsk lakridspulver i dåse er nu til rådighed i en økologisk udgave. Vi ønsker fortsat at arbejde frem mod meget mere økologi i vores sortiment.

Læs mere her...

HPMC

Vegetabilske kapsler

Vegetabilske kapsler er stadigt mere efterspurgt inden for fremstilling af kosttilskud. Derfor arbejder vi hele tiden med at teste vore produkter med henblik på at kunne tilbyde kosttilskud i vegetabilske kapsler.

De fleste vegetabilske kapsler indeholder hydroxypropylmethylcellulose (HPMC), der er fremstillet ud fra cellulose udvundet af plantefibre. Hovedingrediensen er polysakkarider. Disse vegetabilske kapsler indeholder ingen animalske biprodukter, BSE, konserveringsmidler, kunstige farver, stivelse, sukker, majs, hvede eller mejeriprodukter og er GMO frit. 

Vetabilske kapsler

Vi har gennem de sidste mange år har forsøgt os med vegetabilske kapsler, men desværre har kvaliteten ikke været god nok. Da vi anvender kompleksitetsbevarede urter, har vi utrolig mange aktive stoffer i kapslerne og det kræver en ekstra god kvalitet af kapsler, for at urterne ikke interagere med materialet. Derfor kan vi ikke bare skifte kapsler, men er nødt til gennem omfattende tests at sikre os, at kvaliteten holder.

Vi er dog allerede klar med flere af vores produkter i vegetabilske kapsler. Lige nu kan du få følgende kosttilskud: Curcuma BlackBody HeatTomentosaTaurinGlutamin og Aktiv kul, der produceres i HPMC kapsel. Endvidere har vi Chiafrøolie kapsler og Løvetandrod kapsler. Pt. arbejder vi på at kunne tilbyde Ipe-Roxo, Rolin*at, TrypoN*AT og Marietidsel i vegetabilske kapsler.

 

Vegetabilske kapsler

Vegetabilske kapsler er stadigt mere efterspurgt inden for fremstilling af kosttilskud. Derfor arbejder vi hele tiden med at teste vore produkter med henblik på at kunne tilbyde kosttilskud i vegetabilske kapsler.

 

De fleste vegetabilske kapsler indeholder hydroxypropylmethylcellulose (HPMC), der er fremstillet ud fra cellulose udvundet af plantefibre.

De fleste vegetabilske kapsler er lavet af en type plantecellulose (hydroxypropylmethylcellulose (HPMC)), udvundet af fyrretræ cellulose eller bomuld cellulose. Hovedingrediensen er polysakkarider. Disse vegetariske vegetabilske kapsler indeholder ingen animalske biprodukter, BSE, konserveringsmidler, kunstige farver, stivelse, sukker, majs, hvede eller mejeriprodukter. Andre kilder, såsom den spiselige polymer kaldet pullulan, kan også anvendes. Begge disse typer er dyrere end dem der fremstilles af animalske produkter.

 

Vi har gennem de sidste mange år har forsøgt os med vegetabilske kapsler, men desværre har kvaliteten ikke været god nok. Da vi anvender kompleksitetsbevarede urter, har vi utrolig mange aktive stoffer i kapslerne og det kræver en ekstra god kvalitet af kapsler, for at urterne ikke interagere med materialet. Derfor kan vi ikke bare skifte kapsler, men er nødt til gennem omfattende tests at sikre os, at kvaliteten holder.

 

Vi er dog allerede klar med flere af vores produkter i vegetabilske kapsler. Lige nu kan du få følgende kosttilskud: Curcuma Black, Body Heat, Tomentosa, Taurin, Glutamin og Aktiv kul, der produceres i HPMC kapsel. Endvidere har vi Chiafrøolie kapsler og Løvetandrod kapsler

 

Pt. arbejder vi på at kunne tilbyde Ipe-Roxo, Rolin*at, TrypoN*AT og Marietidsel i vegetabilske kapsler. 


Kompleksiteten

Hvorfor betyder kompleksiteten så meget for os?

Her på Natur-Drogeriet er vi vilde med naturen og ser fornuft i at bruge tingene, som de er skabt. Vi anvender som udgangspunkt altid hele drogen i vores produkter for at få både de kendte og mindre kendte indholdsstoffer med. Vi mener, at de arbejder sammen og i sidste ende fremmer effekt og resultat.

I vil se en del ekstrakter i vores kommende produkter, men dette er blot tilsat til resten af drogen for at give mere stabilitet på de mest aktive stoffer. Kompleksiteten bevarer vi. Klik her for at læse en fin artikel, som understøtter vores fokus på kompleksitet – god læselyst!

Læs mere her...