Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 Menu

Nyheder

 Udskriv/send siden

TryptoN*AT årets produkt!

Sov godt, og føl dig mindre træt og udmattet.

Helsebranchens sammenslutning Helsam, har i år kåret produktet TryptoN*AT som årets produkt.
Med begrundelsen:

  • Unik sammensætning
  • Fantastisk virkning
  • Super respons fra kunder

Tryptofan er en essentiel aminosyre, der ikke produceres i kroppen og derfor skal tilføres gennem kosten. Tryptofan omdannes i løbet af natten til hormonerne melatonin og serotonin, og derfor er det optimalt at indtage tryptofan inden sengetid. TryptoN*AT er tryptofan kombineret med kendte urter som f.eks. baldrian, der afhjælper ved søvnproblemer, og vitaminer og mineraler, heriblandt magnesium, der medvirker til, at du føler dig mindre træt og udmattet.

Læs mere her...

Skallin plus (loppefrøskaller)

Nu i stor pakke med 180 kapsler

100 % naturlige fibre fra loppefrøskaller - Ispaghula skaller er en naturlig kilde til de vigtige kostfibre, som gavner og fremmer fordøjelsen.

Skallin fås også i poser samt i økologisk kvalitet. Læs mere her  

Læs mere her...

Økologisk Pollen

Blomsterpollen indsamles af honningbier, der laver små kugler af pollen og transporterer dem til bistaderne på deres ben. Biavleren indsamler pollen, som tørres, hvorefter den kan spises.

Da honningbierne indsamler pollen fra forskellige, tilfældige blomster de passerer på deres vej, varierer pollen i både farve, smag og udtryk. Det giver en spændende og varieret smagsoplevelse til vores økologiske pollen.

Læs mere her...

Kardemomme kapsler

Kardemomme er et lækkert krydderi, som vi her i Danmark mest bruger ved juletid og til brød og kager. Krydderiet stammer fra Indien, hvor det bruges hele året til brød, ris og supper.

Kardemomme har en karakteristisk smag af citrus og eukalyptus, og netop derfor anvender man i Østen hel kardemomme som krydderi i mange af dagens måltider. Bryder man sig ikke om denne smag, men ønsker at indtage denne skønne urt fåes den nu i praktiske kapsler.

Læs mere her...

Collagen-Boost pulver, 350 g

70 % af hudens vægt udgøres af proteinet kollagen. Kollagen findes og produceres i fibroblasterne i bindevævet, og jo ældre du bliver, jo langsommere arbejder fibroblasterne. I midten af 30’erne begynder vores celler at nedbryde mere kollagen, end de producerer, og huden begynder at “falde” sammen, hvilket giver linjer, rynker og ”løst betræk”.


C-vitamin bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normal fungerende hud.

Foruden C-vitamin indeholder Collagen-Boost hydrolyseret kollagen – en letoptagelige form af kollagen – granatæbleekstrakt med ellaginsyre og kisel, som har indvirkning på huden.

Læs mere her...

Dong Queen - ny opskrift mere indhold

Her er den så - vores nye Dong Queen med ny og forbedret opskrift, og så er der dobbelt så mange kapsler i bøtten og 100 mg urteblanding mere pr. kapsel. Dong Queen er en unik urteblanding til hormonelle og varme kvinder.

Dong Queen indeholder B6-vitamin, som er med til at regulerer hormonaktiviteten, og Angelica sinensis, som medvirker til at mindske menopausale symptomer. 

Læs mere her...

Hampemel - Rig på kostfibre og protein

Hampefrø bliver mere og mere populær. Det skyldes nok at hampefrø er en god næringskilde til både kostfibre og protein.

Økologiske hampemel som er lavet på hampefrø kan blandt andet bruges i smoothies og til bagning og du kan også lave din egen masse svarende til jordnøddesmør. Hampemelet giver en gød konsistens med en rund, fyldig, og nøddeagtig smag. Økologisk hampemel kan også bruges i fars til frikadeller, kødboller og bøfer. Økologisk hampemel er lavet på hampefrø fra sorter med så lavt et indhold af THC (tetra-hydro-cannabiol), at der kun forekommer spor.

Prøv også at lave en lækker pizzabund på hampemel.

Læs mere her...

Curcuma - økonomikøb

Mange af vores kunder har oplevet hvad Curcuma kapsler kan gøre for dem og kapslerne er blevet meget populære. Det har resulteret i at vores kunder har ytret ønske om, at få Curcuma kapslerne i større pakker. Her er de så, Curcuma kapsler i en stor bøtte med 360 stk.

Curcuma indeholder gurkemejerod og er tørret og pulveriseret. Kapslerne kan indtages som er dagligt kosttilskud eller skilles ad og anvendes som krydderi i mad og suppe, som lige mangler lidt kant. Den gule curcuma-rod har været kendt og værdsat i Indien og Kina i århundreder.

Læs mere her...

Antarktisk krill olie - nu med flere kapsler i bøtten

Vi har puttet flere kapsler i dåsen ved vores populære Antarktiske Krillolie.

Krillolie har er højt indhold af omega-3 fedtsyrer og er fra krebsdyr, der er først i fødekæden. Krill biohøstes i de rene områder i Antarktis og laves direkte til olie, derved mindskes risikoen for harskning. 

Krillolie indeholder EPA og DHA som bidrager til normal hjertefunktion og vedligeholder hjernefunktionen og synet.

Læs mere her...

Løvetandrod i vegetabilske kapsler

Løvetand er måske bedst kendt som den smukke gule mælkebøtte.
Løvetand er igen blevet en populær spise i det nordiske køkken - både i salater og juice. Her får du løvetandrod tørret og pulveriseret i praktiske vegetabilske kapsler.

De vegetabilske kapsler er lavet af tapioca, som er naturligt fermenteret til et stivelsesfrit, glutenfrit, konserveringsmiddelfrit og GMO-frit vegetabilsk produkt.

 

Læs mere her...

Aktivt Kul er nu igen på hylden

Mindsker luft i maven

Aktivt kul indeholder det samme aktive vegetabilske kul, som Nøddeskalskapslerne, der nu er udgået. Forskellen på de to produkter er, at Aktivt kul indeholder 200 mg aktivt vegetabilsk kul, hvor nøddeskalskapslerne indeholdte 160 mg. Ved at sætte mængden af indholdet op, kan vi nu anprise Aktivt kul, til at det mindsker luft i maven*.

Læs mere her...

Økologisk glutenfri gærpulver

Veganernes ostesmag i pulverform! Let at røre i sovs, brød, tærte og andre middagsretter. 

Læs mere her...

Økologiske glutenfri gærflager

Gærflager omtales ofte som veganernes ostesmag. De små flager kan bruges som smagsgiver i sovs, brød, tærte og andre middagsretter. Lav f.eks. en lækker vegetabilsk ostesauce, som du kan bruge til både pizza, lasagne, pasta og tærtefyld. Flagerne kan ligeledes drysses på salaten eller på toppen af de hjemmebagte boller.

Læs mere her...

Ny og forbedret Kinesisk malurt ekstrakt

Ny kinesisk malurt med fire gange så meget artemisinin i hver kapsel som den tidligere version og 50 % flere kapsler i dåsen.

  • 36 mg artisimisin pr. dagsdosis
  • Med kinesisk malurtpulver
  • 180 kapsler
  • Billigere dagsdosis
  • Færre kapsler pr. dagsdosis
Læs mere her...

Nyhed i Phyto-serien - Spidskommen kapsler

Spidskommen er et krydderi med en stærk sødlig duft og en let bitter smag. Chili con carne er en af de kendte retter, det krydres med spidskommen. Man skal dog passe på, at man ikke overkrydrer, for så bliver smagen for dominerende. Netop den dominerende smag kan afskrække nogen og derfor har vi valgt at levere disse skønne frø i kapsler så alle kan få glæde af dem.

Læs mere her...

Så er det tid til at tanke op med solskinsvitaminet.

I vinterhalvåret – fra oktober til april – er solens stråler i Danmark ikke stærke nok til, at der dannes D-vitamin i huden.

D-vitamin har stor betydning for vores ve og vel, og støtter kroppens forsvar på flere fronter. D-vitamin bidrager til at vedligeholde normale knogler og muskler, og sørger også for vedligeholdelse af nerver og immunsystem, som ofte er på en hård prøve i den mørke, kolde tid.

Vi har D-vitaminer til hele familiens behov både i 10 µg, 35 µg og 85 µg.

Læs mere her...

Årets stand 2015

Helsam messen er en årlig fagmesse for helsekostbranchen og i år var temaet på vores stand Natur-Drogeriets 70 års jubilæum. Standen var pyntet flot og lod gæsterne komme på en lille rejse gennem tiden og de produkter, der er skabt fra A.O.Hansens opstart af Drogeriet, gennem Jonna og Peers mange år med klassiske, populære og nyskabende produkter. Den sidste del af standen var spækket med nye spændende produkter og tiltag og små serier med relancering af produkter med nyt design.

Den fine stand vandt prisen for "Årets stand".  

Læs mere her...

Alfa-lipon, 30 tabletter

Så har du mulighed for at prøve Alfa-lipon i en mindre størrelse. Alfa-lipon er en fødevare til særlig medicinsk formål. Til ernæringsmæssig behandling af mangel på alfa-liponsyre ved diabetisk neuropati. 

Læs mere her...

TRYPTOFAN MAX

Tryptofan er en essentiel aminosyre, der ikke dannes i kroppen og derfor skal indtages gennem kosten.

Læs mere her...