Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 Menu

Råvarer

 Udskriv/send siden

Foto - varekontrolNatur-Drogeriet A/S køber varer i over 60 forskellige lande. Alle varer kontrolleres i vores kvalitetsafdeling, inden de frigives. Natur-Drogeriet A/S køber fortrinsvis vilde eller økologiske planter.

De godkendte varer lægges ind på råvarelageret. Nogle fryses for at bevare de helbredende egenskaber, mens andre formales ned til minimale partikler for at sikre en nem og øget optagelse af de virksomme stoffer.

 

 

Foto - kapselprodDe computerstyrede produktionsmaskiner sender en lind strøm af produkter ud. Fra de mest efterspurgte, som der sælges kassevis af, til de produkter, som kun få spørger efter. Natur-Drogeriet A/S har den holdning, at selv om blot 30 har brug for et produkt, så bliver det produceret. God service er også nøgleordet i forsendelsen, hvorfra varen sendes samme dag, hvis ordren modtages inden middag.

Vejningen af de enkelte urter kontrolleres, hvorefter de blandes til te, tabletter og kapsler. Vores kapsler fremstilles af BSE-frit materiale uden farve- og konserveringsmidler.


Produktionslokalerne er underlagt strenge krav fra myndighederne. De færdige produkter fyldes på miljøvenlig emballage, datomærkes og forsegles.

 

 
Natur-Drogeriet A/S anvender naturlige farvestoffer, hvor det er muligt!