Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 MenuRåvarer

 Udskriv/send siden

Krydderier_blandede_kanel_anis_kardemomme_chili_peber_rosmarin_salvie_basilikum_lauerbaer_karry_paprika_valnoedderNatur-Drogeriet A/S køber varer i over 60 lande. Alle varer kontrolleres i vores kvalitetsafdeling, inden de frigives. Natur-Drogeriet A/S køber fortrinsvis vilde eller økologiske planter.

De godkendte varer lægges ind på råvarelageret. Nogle fryses for at bevare de helbredende egenskaber, mens andre formales ned til minimale partikler for at sikre en nem og øget optagelse af de virksomme stoffer.Foto - kapselprod

Vores produktionsmaskiner sender en lind strøm af produkter ud. Fra de mest efterspurgte, som der sælges kassevis af, til produkter, som er mere specialiserede. God service er også nøgleordet i forsendelsen, hvorfra varen sendes samme dag, hvis ordren modtages inden middag.

Vejningen af de enkelte urter kontrolleres, hvorefter de blandes til te, tabletter og kapsler. Vores kapsler fremstilles af BSE-frit materiale uden farve- og konserveringsmidler. For nylig har vi taget fat på implementering af vegetabilske kapsler til en del af vores produkter.

Produktionslokalerne er underlagt strenge krav fra myndighederne. De færdige produkter fyldes på miljøvenlig emballage, datomærkes og forsegles.

 Natur-Drogeriet A/S anvender naturlige farvestoffer, hvor det er muligt!