Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 MenuLæge afslører naturmiddel mod herpes

 Udskriv/send siden

Efter at have været læge i 18 år, alment praktiserende i seks år og været student på bl.a. Rigshospitalets øjenafdeling, er det gået op for mig, at næsten ingen kender vidundermidlet mod herpes: Larsen Cognac.

Mange af mine patienter har ikke nævneværdig hjælp af Zovir o. l. mod herpes. Ofte er de kendte midler kun yderst beskedent begrænsende. Øjenoverlæge Seedorf fra Rigshospitalets øjenafdeling kendte sprit og dets magiske virkning på en herpesinfektion på øjets hornhinde - men han kendte også dets bivirkning. Sprit i et øje gjorde så afsindigt ondt, at man ikke kunne anvende det. Men det virkede overordentligt effektivt. Efter en enkelt behandling, sagde han, var der blot ophelingen tilbage.

Personligt er jeg i den situation, at jeg jævnligt har herpesudbrud med sår på overlæben.

Op mod fem gange har jeg randomiseret (terningkast) behandlet herpes-udbrud med cognac på det stadie, hvor det ramte område er ømt og hævet, men uden sår. Behandlingen består blot i, at cognac påføres en gang i minuttet i 15 minutter. Behandlingen resulterede i opheling uden sår i fire tilfælde og med et 1 mm stort og dermed kortvarigt sår i det sidste tilfælde. (Seks ubehandlede udbrud resulterede i sår på 3-17 mm, et enkelt konfluerende).

Så selv om jeg stadig kan få herpesudbrud, er det ikke længere en plage, men en velsignelse at få et herpesudbrud. Nu kan jeg med god samvittighed nuppe en cognac. Jeg har endnu ikke forsøgt med ren sprit, men alene Larsen Cognac er overbevisende nok for mig.

Mogens Ole Larsen, alment praktiserende læge, København.

Kilde: Ugeskrift for Læger 165/24, 9. juni 2003.