Velkommen Råvarer Produkter og priser Opskrifter Sund kost Godt at vide Links Sitemap
 MenuVelkommen


Vi ønsker at gavne sundheden og give dig muligheden for at højne din livskvalitet og få flere sunde dage 

 


Nyhedsbrev

Er du interesseret i vores nyheder?

Én gang om måneden - omkring den 20. - sender vi nyhedsbrev ud til alle, der har tilmeldt sig. Her er produktinformation, -nyheder og -inspiration fra os til jer.

Læs nyhedsbrevet fra maj

Det er til hver en tid muligt at framelde sig nyhedsbrevet

Læs mere her...

Boswellia har fået vokseværk

Boswellia serrata er et lille ørkentræ, der vokser i tropiske dele af Asien og Afrika. Den duftende gummiharpiks medvirker til at bevare velfungerende led.

Nu kan du få Boswellia i økonomistørrelse med 240 tabletter

Læs mere her...

Ny vare

Økologisk Cistus (Soløjetræ)

Cistus, også kendt som Soløjetræ, kan bruges som te og har en mild og aromatisk smag.

I Middelhavslandene i forårstiden kan man ikke undgå at blive begejstret for de tætte krat af Cistustræer, fyldt med de skønneste blomster i klare farver.

Cistus_Solojetra

Læs mere her...

Ny Økologisk Hyben kapsel

Vi er glade for at præsentere økologiske og vegetabilske Hybenkapsler. Hyben medvirker til at holde leddene normale og fleksible, understøtter en normalt fungerende fordøjelseskanal og bidrager til kroppens normale immunsystem. 

Hyben_gren_baer_bord

Læs mere her...

Økologisk Baobabpulver

Økologisk Baobabpulver er et nyt produkt, som vi er glade for at præsentere. Pulveret kommer fra træets frugt og er en god kilde til C-vitamin og fibre.

Et sagnomspundet træ

Der findes flere sagn, der forsøger at forklare baobabtræets særegne udseende.

Et af dem fortæller historien om, hvordan træet ønskede at vokse sig til at blive det smukkeste i hele verden. Det mislykkedes, og derfor blev træet så flovt, at det gemte sit hoved under jorden.

Et andet fortæller, at træet engang påkaldte sig guden Thoras vrede. Guden kastede træet ud over væggen til Paradis og ned på jorden, hvor det landede på hoved med rødderne i vejret. Disse to sagn forklarer, hvorfor træet kaldes ”Upside-down Tree” eller ”omvendt” træ i daglig tale.

Et tredje, og lidt mere uhyggeligt sagn, fortæller om et baobabtræ, der forelskede sig i fire unge piger, som boede under dets skygge. Da pigerne blev ældre og søgte ægtemænd, blev træet meget misundeligt. En nat – under et rasende uvejr – åbnede træet sin stamme og slugte pigerne. Derfor bliver træet også kaldt ”Kondanamwali”, som betyder ”Træet som spiser jomfruer”. Sagnet siger desuden, at du i dag kan høre pigernes fortvivlede gråd om natten.

Læs mere her...

Bedste kemibedømmelse

Enebærsalve er af Forbrugerrådets Tænk Kemi vurderet til den bedste kemibedømmelse, “A-kolbe”.

Vores Enebærsalve 40 ml har været under Kemiluppen, som Forbrugerrådet Tænk Kemi står bag. Her har salven fået den bedste kemibedømmelse, 'A-kolbe', hvilket betyder, at produktet er uden uønsket kemi.

Vi er glade for at have fået denne bedømmelse, som flere af vores øvrige produkter også tidligere har modtaget. Hos Natur-Drogeriet gør vi nemlig alt for at give jer naturen, som den er – uden kemi.

Indeholder ikke

  • parfumestoffer
  • planteekstrakter der kan give allergi
  • andre allergifremkaldende stoffer
  • mistænkt hormonforstyrrende stoffer

Tænk

Læs mere her...

Boswellia

Boswellia serrata er et lille ørkentræ, der vokser i tropiske dele af Asien og Afrika. Den duftende gummiharpiks medvirker til at bevare velfungerende led.

Sund-forskning har skrevet om Boswellia serrata

Læs mere her...