Acerola-pulver 100 g Øko
- Naturlig smag af acerola, der minder lidt om kirsebær, men er syrligere
- C-vitamin medvirker til at omdanne energi i kroppen, til immunsystemets funktion og til, at dit nervesystem fungerer normalt
Anvendelse:. ½-1 tsk. (1-2 g) dagligt. Drysses på mad eller røres ud i væske og drikkes med det samme
Økologisk Acerola-pulver med 17% C-vitamin.
Acerola-frugten er rød og lille og ligner et kirsebær. Men til forskel fra kirsebær er acerola meget syrlig.
C-vitamin er det almindelige navn for stoffet ascorbinsyre. Mennesket er ikke i stand til selv at danne C-vitamin i kroppen. C-vitamin er vandopløseligt, hvilket betyder, at det overskydende udskilles fra kroppen med urinen.
C-vitamin medvirker til at omdanne energi i kroppen og til dit immunsystems funktion, er med til at beskytte dine celler mod oxidativt stress og understøtter dannelse af kollagen, som medvirker til, at dine blodkar, knogler, tandkød, hud og tænder fungerer normalt samt medvirker til at vedligeholde dit bruskvæv.
Tilsætning af maltodextrin og øget filtrering gør smagen neutral og farven svagt gullig.
Fås også som tyggetablet
Acerola-/Barbadoskirsebær-frugtsaftkoncentrat* (Malpighia glabra L.), maltodextrin* (maniok). *= økologisk dyrket
1-2 g: 170-340 mg C-vitamin svarende til 213-425 % af RI*
Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.