Økologiske Gærflager, 100 g

Produktnr.: 40024

Gærflager er et gluten- og allergenfrit produkt, som mange veganere anvender som erstatning for ostesmag i madretter. De små flager kan desuden bruges som krydderi og smagsgiver i sovs, brød, grød, tærte, tofumarinader og mange andre madretter.

  • Gluten- og allergenfrie gærflager
  • Kan anvendes som erstatning for ostesmag i madretter

Anvendelse: Som erstatning for ostesmag i madretter. De små flager af inaktivt gær kan bruges som krydderi i sovs, brød, grød, tærte, tofumarinader og andre madretter.

  • Økologisk
  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Glutenfri
  • Laktosefri

De små flager af inaktivt gær er en dejlig smagsgiver i forskellige madretter. Blandt veganere er gærflagerne populære, da de har en ostelignende smag, og det gør dem velegnede i retter, hvor der normalt ville indgå ost. Du kan blandt andet lave en lækker ostesauce, som du kan bruge til pizza, lasagne, pasta og tærtefyld.

 

Gæret er inaktivt og kan ikke bruges som hævemiddel. Gærflagerne gærer ikke i fordøjelsessystemet. Der bruges ikke nogen former for cerealier (kornprodukter) i produktionen af den gær, der danner basis for gærflagerne. Gæren dyrkes på melasse som sukkerkilde.

 

Opbevares tørt og ikke for varmt samt utilgængeligt for børn.

 

Vær opmærksom på, at produktets fylde (volumen) i bægeret kan variere fra parti til parti. Derfor vil vægten af en 1 spsk variere fra 2 til 5 g. Hver gang en bøtte med gærflager bliver rystet eller transporteret, vil gærflagerne blive mere komprimerede. Ved påfyldning fylder gærflagerne næsten hele emballagen, og derfor kan emballagen ikke være mindre, end den er.

Kollistørrelse: 10

Næringsindhold

Næringsindhold pr. 100 g
Energi

1.472 kJ

351 kcal

Fedt

- heraf mættede fedtsyrer

5,5 g

1,0 g

Kulhydrat

- heraf sukkerarter

26 g

15 g

Kostfibre 29 g
Protein 35 g
Salt 0,19 g

 

Ingredienser

Inaktivt gær* (Saccharomyces cerevisiae) * = økologisk dyrket