Bukkehornsfrø knust 200 G Øko

Produktnr.: 8128

Bukkehornsfrø er et velkendt krydderi, som bruges enten rent eller i forskellige blandinger med andre krydderier. Den mest kendte blanding er karry, som findes i mange forskellige afskygninger.

  • Velkendt krydderi, der giver en karryagtig smag til maden
  • Kan anvendes både ind- og udvortes

Anvendelse: ½-1 tsk. indtages med væske til hvert hovedmåltid.Kan anvendes indvortes og udvortes

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Laktosefri

Bukkehorn er en etårig, urteagtig plante, der har sin oprindelse i Vestasien. Frugterne er hornformede, smalle bælge med 10-20 frø i hver. Alle dele af planten lugter kraftigt krydret.

 

Friske skud og tørrede frø bruges som krydderi – enten rent eller i forskellige blandinger med andre krydderier. Bukkehornsfrø (Trigonella foenum-graecum) er en fast bestanddel af karry, der findes i mange forskellige afskygninger, især i Indien. Når bukkehorn bruges som krydderi, giver det en karryagtig smag.

 

Der er fundet bukkehornsfrø ved arkæologiske udgravning i Tel Halal i det nuværende Irak, og derved kan det konstateres, at bukkehorn er blevet anvendt af mennesker i mange tusind år.

Kollistørrelse: 10

Dette produkt indeholder:
  • Gluten
  • Soja
  • Sennep
  • Lupin
Ingredienser

Økologiske bukkehornsfrø (Trigonella foenum-graecum)

Kan indeholde spor af gluten, soja, sennep og lupin