LEVERING: 1-2 HVERDAGE| Danmark: Fri fragt ved køb over kr. 299,-| Sverige: Fri fragt ved køb over kr. 499,-
16. november 2020

Råvaresalg

af: Sarah Wedsted Produktinformation

Vi har et stort udvalg af blandt andet diverse urter, blade, bark, tørrede frugter og bær. Du kan som virksomhed købe råvarer hos os.

Vi leverer råvarer til flere store virksomheder, især bryghuse og destillerier. Blandt andet køber Skanderborg Bryghus og det prisvindende destilleri BeGin Copenhagen råvarer hos os.

Ifølge Jesper Fenger-Mieritz, partner i BeGin Copenhagen, er det vigtigt, at kvaliteten på de råvarer, som de bruger til deres gin, er helt i top.

’’For os er det vigtigt, at råvarerne har ensartethed, så vi kan lave den perfekte gin igen og igen. Råvarerne har blandt andet medført, at vi har vundet flere internationale priser for vores gin. Det er en blanding af, vores evner i at udvikle og udnytte de gode råvarer og deres smag, duft og konsistens.’’

Også hos Skanderborg Bryghus har de nogle klare krav til de råvarer, som de bruger i deres produktion. Ifølge Anders Laursen, administrerende direktør i virksomheden, er nøgleordene for dem økologi, friskhed og de rette mængder.

Hvis du ønsker at vide mere om vores råvaresalg eller bestille råvarer hos os, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

For at du kan købe vores råvarer, skal du have et CVR-nummer

Mail: ordre@natur-drogeriet.dk
Telefon: +45 86 92 33 33

Vores åbningstider for telefonen er
Mandag-torsdag: 9.00-15.00
Fredag: 9.00 - 14.00