Levering: 1-2 HVERDAGE|
Danmark: Fri fragt ved køb over DKK 299,-
|
Sverige: Fri fragt ved køb over DKK 499,-
9. november 2023

Savner du også brusk Lenk?

Hvor er Brusk Lenk? Kommer produktet tilbage?

Det er nogle af de spørgsmål, vi får for tiden. Og det er ikke kun dig og andre derude, der savner produktet. Det gør vi faktisk også selv.

Lige i øjeblikket er Brusk Lenk ikke i vores sortiment, men der arbejdes på højtryk på et nyt og næsten identisk produkt. Når det kommer, lover vi, at vi orienterer om det her i nyhedsbrevet. Vi ved dog allerede, at det bliver under et nyt navn og i et nyt design.

Indtil da kan vi anbefale at prøve andre af vores produkter, som du kan se herunder.

Collagen-Boost

Collagen-Boost med hyaluronsyre er en pulverblanding, der indeholder peptider fra hydrolyseret kollagen fra kvæg, kiselpulver, C-vitamin og naturlig hindbærsmag. C-vitamin bidrager til normal dannelse af kollagen.

Collagen-Boost Vegan er et alternativ til kollagenprodukter. Det er pulver med vegetabilske proteinkilder samt C-vitamin og biotin.

Chondroitin Vegan

Chondroitin Vegan er et kosttilskud, der indeholder calcium og chondroitinsulfat. Calcium bidrager til en normal muskelfunktion og er nødvendigt for vedligeholdelse af normale knogler.

Proteinpulver

Det sidste, vi kan anbefale dig at prøve, indtil den nye udgave af Brusk Lenk er på gaden, er vores proteinpulvere. Vi har flere forskellige slags fra forskellige kilder og med forskelligt indhold af protein.

Relaterede varer