Levering: 1-2 HVERDAGE|
Danmark: Fri fragt ved køb over DKK 299,-
|
Sverige: Fri fragt ved køb over DKK 499,-

Betingelser for tilmelding til nyhedsbrev

Vi ønsker med vores nyhedsbreve at skabe interesse om samt sikre kendskab til vores virksomhed og vores produkter.

Ved tilmelding til nyhedsbrev afgiver du navn og mailadresse. Disse oplysninger bruges for at kunne sende nyhedsbrevet til dig og gøre indholdet personligt. Desuden efterspørger vi dine interesseområder, for at skræddersy nyhedsbrevet bedst muligt.

Vores it-system indsamler oplysninger om din brug af nyhedsbreve. Altså om du åbner dem, hvornår nyhedsbrevene slettes og om der klikkes på links. Disse oplysninger bruger vi til at forbedre det, vi sender ud, så vi i højere grad kan målrette og tilpasse indholdet.

Retsgrundlaget for indsamling/opbevaring/behandling af personoplysningerne er persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b og litra f.

Dine personoplysninger opbevares, indtil du framelder dig nyhedsbrevet. Ved frameldelse slettes oplysninger hos os samt vores databehandler. Det vil til hver en tid være muligt for dig at framelde vores nyhedsbrev.

Vi videregiver ikke dine oplysninger til tredjepart, men vores leverandør af webløsninger til hjemmeside og nyhedsbrev, DynamicWeb, har adgang til oplysningerne via systemerne i deres virke som databehandler for Natur-Drogeriet.

Oplysningerne overføres hverken til lande inden for eller uden for EU og EØS.

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig. Du har også ret til at få urigtige oplysninger, vi har om dig, slettet, jf. persondataforordningen artikel 16. Du har ret til at få slettet dine oplysninger hos os og vores databehandler DynamicWeb jf. persondataforordningen artikel 17. Denne ret kan du udøve ved at afmelde dig nyhedsbrevet, og vi sørger for at underrette vores databehandler om at oplysninger skal slettes, hvis du framelder dig nyhedsbrevet.

Du har ret til at klage til Datatilsynet over vores behandling af personoplysninger. Se mere hos Datatilsynet