Levering: 1-2 HVERDAGE|
Danmark: Fri fragt ved køb over DKK 299,-
|
Sverige: Fri fragt ved køb over DKK 499,-

Værdigrundlag

Historien er baseret på urter

Hele vores historie er baseret på urter og tørrede plantedele, som også kaldes droger - deraf vores navn, Natur-Drogeriet.

Vi er en 100 procent dansk virksomhed med hovedsæde og produktion i Hørning mellem Aarhus og Skanderborg. Vi har - siden den anerkendte naturlæge Dr. Axel O. Hansen startede i 1945 - indkøbt, udviklet, produceret og markedsført helsekostprodukter til den bevidste danske forbruger.

Naturens skatkammer

Vi er vilde med naturen og det skatkammer, den byder på af blade, blomster, stængler, rødder og bark. Vi sætter en ære i at viderebringe årtusindes viden og tradition med brug af disse droger.

Vores fælles mission er at fremme folkesundheden med urter, droger, vitaminer, mineraler og essentielle olier, hvor der er behov.

Vi tror på kompleksitet

Samspillet mellem alle de aktive stoffer i planter og rødder fremmer effekt og synergi.

Vi tror på den kompleksitet, som naturen omfatter, og vi bevarer så vidt muligt altid dette i vores produkter. Vi ved, at der altid er bestemte stoffer, der er mere interessante end andre, men tror på samspillet.

Kvalitet er højeste prioritet

Fabrikken i Hørning kontrolleres løbende af Lægemiddel- og Fødevarestyrelsen. Vi producerer efter GMP/lægemiddelregler og er godkendt til produktion af naturlægemidler samt stærke vitaminer og mineraler.

Vi er samtidig autoriseret af Fødevarestyrelsen til produktion af kosttilskud, urteteer, økologiske fødevarer, sportsprodukter og urter. Vi har farmaceuter ansat til at sikre kvalitet og dokumentation.

Holdning og etik

Holdning og etik

Vi er medlem af brancheorganisationen Nutraceutisk Industri (NI) under Dansk Industri. Dermed tager vi del i dialogen med myndighederne, eksperter og forbrugerorganisationer om forhold, der vedrører kosttilskudsbranchens udvikling og image.

Fælles ansvar for sundheden

Fælles ansvar for sundheden

Vi vil være et godt tilbud til den moderne, helsebevidste forbruger af gode og veldokumenterede naturprodukter.

Det er vores målsætning at dele viden om vores fælles ansvar for at sikre sundheden og det gode liv. Vi har meget på hjertet og er vilde med at dele ud af det. Vi glæder os over alle de mennesker, der besøger os, ringer og skriver til os. Vi sætter pris på, at folk har glæde af vores produkter og den viden, vi formidler.

Danmarks sundeste foretagende

- med kvalitetsbevidste og engagerede medarbejdere.

Natur-Drogeriet er familieejet - nu i "tredje" generation. I dag beskæftiges omkring 50 medarbejdere fordelt på produktion, lager, indkøb, salg, marketing, IT, økonomi, produktudvikling og kvalitet. Medarbejderne har førstehjælp og løbende undervisning i GMP/lægemiddelproduktion og brugen af kosttilskud. Flere af medarbejderne har fejret 25 års-jubilæum.

Stolte sponsorer

Hos Natur-Drogeriet sætter vi en ære i at støtte lokale såvel som nationale organisationer og foreninger, hvis værdier stemmer overens med vores.