Levering: 1-2 HVERDAGE|
Danmark: Fri fragt ved køb over DKK 299,-
|
Sverige: Fri fragt ved køb over DKK 499,-

Hormoner

Hormoner er involveret i mange af kroppens funktioner, og kan bedst betegnes som vores indre kemiske budbringere, som sender beskeder rundt til forskellige dele af kroppen. Hormoner i kroppen bliver frigivet til blodet, hvorefter blodet sørger for at hormonerne cirkulerer rundt til alle dele af kroppen.

Hormoner

Kosttilskud under kategorien ’Hormoner’:

I denne kategori finder du kosttilskud, der indeholder stoffer, der:

  • Bidrager til en normal produktion af skjoldbruskkirtelhormoner og en normal skjoldbruskkirtelfunktion. Det er blandt andet jod, som findes i Blæretang.
  • Bidrager til at regulere hormonaktiviteten, blandt andet B6-vitamin.
  • Påvirker hypofysen og skjoldbruskkirtlen. Her kan vi nævne salvieblade, som findes i Salvie kapsler.
  • Medvirker til at stabilisere kvindens hormonbalance i overgangsalderen og medvirker til, at du føler dig godt tilpas før og under menstruationen. Det er agnus castus, som også kendes som bær fra abrahamstrå eller munkepeber. Agnus castus kan du finde i Agnus Castus kapsler eller Agnus castus dråber.

Du kan vælge at supplere med relevante kosttilskud af høj kvalitet, hvis du går efter noget af ovenstående.

B6-vitamin kan medvirke til at regulere hormonaktiviteten, og bidrage til at mindske træthed og udmattelse

De fleste kender til D-vitamin, C-vitamin, B-vitamin mm., men ved du hvad B6 vitamin kan medvirke til? 

B6-vitamin kan nemlig bidrage til at mindske træthed og udmattelse. Derudover bidrager B6-vitamin også til nerve- og immunsystemets normale funktion B6-vitamin kan også medvirke til at til at regulere hormonaktiviteten. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er hormoner?

Hormoner er signalstoffer, som transporteres rundt i kroppen via blodet, hvor de agerer som kemiske budbringere.

Hvad er agnus castus?

Agnus castus er et andet navn for abrahamstrå, som tilmed også kendes som munkepeber og vitex. Det er en bær-bærende plante, som dufter aromatisk, men det er frugterne, som anvendes. Agnus Castus hjælper med at opretholde et fysiologisk velvære i menstruationscyklussen og medvirker til, at du føler dig godt tilpas før og under menstruationen. Desuden medvirker agnus castus til at mindske gener og stabilisere hormonbalancen i forbindelse med overgangsalderen. Agnus castus findes hos Natur-Drogeriet i Agnus Castus dråber eller Agnus Castus kapsler.

Hvad er jod?

Jod er et mineral, som indgår i skjoldbruskkirtlens hormoner. Skjoldbruskkirtlen sidder på forsiden af halsen, og kirtlen bruger jod til at danne de hormoner, der bidrager til at regulere et normalt energistofskifte. Jod bidrager til en normal produktion af skjoldbruskkirtelhormoner og en normal skjoldbruskkirtelfunktion samt bidrager til et normalt energistofskifte. I blæretang er jod naturligt forekommende.