Pakketilbud

Vi har sammensat pakker, som kan være med til at hjælpe dig med at finde frem til, hvilke produkter du kan købe sammen.

LEVERING: 1-2 HVERDAGE| Fri fragt ved køb over kr. 299,-| Levering kun til adresser i Danmark

Knogler og tænder

Vores knogler og tænder skal holde hele livet. Derfor er det vigtigt at passe godt på dem. Det kan man bl.a. gøre ved at spise en sund og balanceret kost med masser af forskellige vitaminer og mineraler, holde en god tand- og mundhygiejne samt ved at dyrke regelmæssig motion.

Det kan dog være vanskeligt at få alle de nødvendige vitaminer og mineraler i tilstrækkelig mængde alene gennem kosten, hvorfor det kan være en god idé at supplere sin kost med kosttilskud til knogler og tænder.

Hos Natur-Drogeriet har vi et stort udvalg af forskellige kosttilskud til knogler og tænder, som bidrager til at vedligeholde, pleje og styrke dem. 

Alle kosttilskuddene i denne kategori indeholder vitaminer, mineraler og næringsstoffer som har en særlig funktion i forhold til dine knogler og tænder.

Knogler og tænder

Kalk og D-vitamin til sunde knogler og tænder

Kalk er essentielt for at vedligeholde normale og stærke knogler. Uden tilstrækkeligt med kalk vil knoglerne langsomt nedbrydes og blive svage og porøse og have lettere ved at brække. Husk derfor at bevar kalk indtaget dagligt på et tilstrækkeligt niveau. 

Det er dog langt fra alle danskere, som får nok kalk gennem kosten. Her er det en rigtig god idé at supplere med et kosttilskud til knogler i form af et kalktilskud. 

Hvad mange ikke ved, er, at kalken har brug for D-vitamin for at blive optaget ordentligt i kroppen. Og D-vitamin er et af de vitaminer, som flest danskere er i underskud af.

Mejeriprodukter, som fx mælk, ost, fløde, smør og skyr samt grønne grøntsager som fx broccoli, spinat og grønkål, er fødevarer som indeholder meget kalk.

D-vitamin findes til gengæld i langt færre fødevarer. Det værende bl.a. fed fisk, kød og æggeblommer. Vores kost står da også kun for en meget lille del af optagelsen af D-vitamin. Langt størstedelen (ca. 80%) dannes i huden under påvirkning af solens stråler. 

Kalk og D-vitamin i samme produkt fra Natur-Drogeriet

Det er langt fra alle, som spiser tilstrækkeligt med mejeriprodukter til at få nok kalk, og den mørke, danske vinter kan gøre det svært at få tilstrækkeligt med D-vitamin. Derfor kan det være en stor fordel for mange at supplere med tilskud af både D-vitamin og kalk. 

Hos Natur-Drogeriet finder du et stort udvalg af D-vitamin og kalk tilskud af forskellig styrke. Vi har derudover også kalk og D-vitamin tabletter i én og samme tablet, så du slipper for at købe produkterne hver for sig. 

Vores kalk og D-vitamin tabletter styrker både knogler og tænder og bidrager desuden til at vedligeholde musklernes funktion og kroppens celledeling. 

Glem ikke magnesium til knogler og tænder

Ud over kalk og D-vitamin er magnesium også yderst vigtigt til at vedligeholde og styrke tænderne og knoglerne. 

Magnesium er et vigtigt, men ofte overset mineral, selvom det faktisk udgør den faste substans i knoglerne sammen med kalk og fosfor. Derfor er magnesium lige så vigtigt og nødvendigt som kalk for at vedligeholde knoglerne. 

Stort udvalg af magnesium kosttilskud af høj kvalitet

Hos Natur-Drogeriet finder du flere forskellige magnesium kosttilskud af høj kvalitet. Både som enkeltstående tilskud, kun med magnesium, men som noget helt nyt også sammen med kalk. Vores nye "Kalk + Magnesium"-kosttilskud indeholder således både kalk og magnesium i én og samme tablet. 

Dermed får du både calcium- og magnesiumcarbonater i samme tilskud, til vedligeholdelse af knogler, tænder og nervesystemet samt til at understøtte normal omdannelse af energi i kroppen og normal psykologisk funktion.

Andre kosttilskud til knogler og tænder

Der findes mange andre vitaminer, mineraler og næringsstoffer ud over kalk, D-vitamin og magnesium, som er vigtige for at styrke og vedligeholde knoglerne og tænderne. 

Der er bl.a. K1-vitamin som har betydning for knogledannelsen, brusk lenk kollagenpulver som vedligeholder knoglerne og ikke mindst det vigtige K2-vitamin som bidrager til at kalk kan binde sig til knoglernes væv. 

Du finder det hele, og meget mere, hos Natur-Drogeriet, hvor vi har samlet alle produkter, som medvirker til at vedligeholde dine knogler og tænder.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan får jeg D-vitamin?

D-vitamin fås primært via solen og dannes når solens stråler rammer huden. Der findes dog også visse fødevarer som indeholder D-vitamin, bl.a. fed fisk, men det er typisk kun i begrænsede mængder. Derfor anbefaler Sundhedsstyrelsen at supplere med tilskud af D-vitamin om vinteren.

Hvordan styrker jeg mine knogler?

Motion styrker og vedligeholder knoglerne. Derudover har knoglerne brug for bl.a. kalk, magnesium og D-vitamin for at fungere optimalt. Får man ikke nok af disse vitaminer og mineraler, kan det være en fordel at supplere med et kosttilskud heraf.

Hvordan styrker jeg mine tænder?

En god tand- og mundhygiejne styrker og vedligeholder tænderne. Tænderne har dog også brug for de rigtige mineraler og vitaminer, heriblandt calcium. Kroppen kan dog ikke selv danne calcium, hvorfor det kan være en fordel at supplere med et kosttilskud til tænder, som indeholder calcium. 

Hvad er K2 vitamin?

K2-vitamin er et vigtigt vitamin til at vedligeholde knoglerne, da det hjælper kalk med at binde sig til knoglernes væv. Derudover er K2-vitamin det vitamin, som sørger for at blodet størkner, når man bløder.