Pakketilbud

Vi har sammensat pakker, som kan være med til at hjælpe dig med at finde frem til, hvilke produkter du kan købe sammen.

LEVERING: 1-2 HVERDAGE| Fri fragt ved køb over kr. 299,-| Levering kun til adresser i Danmark

Kredsløb

Kredsløbet hører unægtelig sammen med hjertet, da blodet ved hjælp af hjertemuskulaturen pumpes rundt i kroppen fra lungerne gennem hjertet, rundt i kroppen og retur til lungerne. Det er kredsløbet; altså blodets tur rundt i kroppen.

Produkterne på denne side;

  • understøtter kredsløbsfunktionen
  • bidrager til at vedligeholde normal blodcirkulation eller
  • medvirker til at vedligeholde et normalt kolesterolniveau i blodet

Du kan ved at klikke dig ind på hvert enkelt produkt læse om dets funktion i forbindelse med kredsløbet.

Kredsløb

Det store og det lille kredsløb

Hjertet er den centrale mekanisme, når det kommer til at få blodet til at cirkulere rundt i kroppen. Det foregår i to systemer; det store og det lille kredsløb. 

I det store kredsløb pumper hjertet friskt blod, som indeholder meget ilt, rundt i kroppen. På den måde forsynes væv og organer med ilt. Det lille kredsløb, som også kendes som lungekredsløbet, bliver iltfattigt blod pumpet til lungerne. I lungerne får blodet tilført ilt igen, mens kuldioxid udskilles. Blodet returnerer til hjertet og så starter det store kredsløb.

Urter til kredsløbet

Når man – som vi – har en historie baseret på urter, er det også interessant at se på urternes funktion, når det kommer til kredsløbet. Herunder kan du læse om et tre udvalgte urter.

Citronmelisse og hjertensfryd er to ord for samme urt, som har en citronduft og små blåhvide blomster. Urten kan bruges både som krydderurt og i urtete, men også i kosttilskud, hvor citronmelisse understøtter et normalt kredsløb.

Nelliker forbindes med juletid, appelsin og et rødt bånd. Men nellike, som faktisk hedder kryddernellike, kan mere end bruges en kort periode om året. Kryddernellike stimulerer kredsløbet og understøtter kredsløbsfunktionen, samtidig med at den normale blodstrøm vedligeholdet.

Tempeltræet kendes også som Ginkgo biloba og bladene herfra bidrager til en normal blodcirkulation, hvilket er forbundet med hjernens yde- og reaktionsevne.

Ofte stillede spørgsmål

Må jeg tage flere forskellige kosttilskud samtidig?

Det må du gerne. Men vær opmærksom på, hvornår det anbefales at indtage kosttilskuddene. Står du fx med et i hånden, der er bedst at indtage uden for måltiderne, og et andet, der helst skal indtages med et måltid, så skal du følge anbefalingerne. Samtidig skal du også være opmærksom på, om produkterne indeholder nogle af de samme indholdsstoffer, så du ikke får for meget.

Må jeg tage kosttilskud til kredsløbet sammen med medicin?

Så snart der er medicin i billedet, bør du gå i dialog med din læge omkring indtag af kosttilskud. Grunden hertil er, at nogle kosttilskud interagerer med lægemidler og enten forsvinder medicinens virkning eller også forstærkes den.

Hvor mange kapsler af Hvidtjørn skal jeg tage?

Den daglige dosis er 2 kapsler. På den måde får du, hvad der svarer til 1.000 mg hvidtjørn i form af hvidtjørnpulver og -ekstrakt.

Hvad er policosanol?

Policosanol er et udtræk fra sukkerrør, som indgår i Policosanol Complex sammen med kanelbark.