Levering: 1-2 HVERDAGE|
Danmark: Fri fragt ved køb over DKK 299,-
|
Sverige: Fri fragt ved køb over DKK 499,-

Kredsløb

Kredsløbet hører unægtelig sammen med hjertet, da blodet ved hjælp af hjertemuskulaturen pumpes rundt i kroppen fra lungerne gennem hjertet, rundt i kroppen og retur til lungerne. Det er kredsløbet; altså blodets tur rundt i kroppen.

Kredsløb

Kosttilskuddene på denne side indeholder ingredienser, der

Understøtter et normalt kredsløb:

Styrker det perifere kredsløb:

Medvirker til at bidrage til en normal blodcirkulation, hvilket er forbundet med hjernens yde- og reaktionsevne

Medvirker til at vedligeholde en normal blodstrøm og stimulerer kredsløbet:

Bidrager til at vedligeholde normal blodcirkulation og blodtryk:

Understøtter blodcirkulationen: 

Bidrager til vedligeholdelse af et normalt blodtryk:

  • Vindruekerneekstrakt (findes i Activin)

Du kan ved at klikke dig ind på hvert enkelt produkt læse om dets funktion 

Hvad kan jeg gøre for mit kredsløb?

Når man – som vi – har en historie baseret på urter, er det også interessant at se på urternes funktion.. Herunder kan du læse om to urter som er ingredienser i kosttilskud, og som du finder under kategorien ’Kredsløb’: 

Citronmelisse og hjertensfryd er to ord for samme urt, som har en citronduft og små blåhvide blomster. Urten kan bruges både som krydderurt og i urtete. Citronmelisse kan også fås som ingrediens i kosttilskud, hvor citronmelisse understøtter et normalt kredsløb.

Nelliker forbindes med juletid, appelsin og et rødt bånd. Men nellike, som faktisk hedder kryddernellike, kan mere end bruges en kort periode om året. Kryddernellike som kosttilskud medvirker til at vedligeholde en normal blodstrøm og stimulerer kredsløbet 

Derudover finder du i denne kategori Tempeltræet  som også kendes som Ginkgo biloba og bladene herfra medvirker til at bidrage til en normal blodcirkulation, hvilket er forbundet med hjernens yde- og reaktionsevne.

Ofte stillede spørgsmål

Må jeg tage flere forskellige kosttilskud samtidig?

Vær opmærksom på, hvornår det anbefales at indtage kosttilskuddene. Står du fx med et i hånden, der er bedst at indtage uden for måltiderne, og et andet, der helst skal indtages med et måltid, så skal du følge anbefalingerne. Samtidig skal du også være opmærksom på, om produkterne indeholder nogle af de samme indholdsstoffer, så du ikke får for meget i forhold til anbefalet daglig indtagelse.

Hvor mange kapsler af Hvidtjørn skal jeg tage?

Den daglige dosis er 2 kapsler. På den måde får du, hvad der svarer til 1.000 mg hvidtjørn i form af hvidtjørnpulver og -ekstrakt.