PRIVATLIVSPOLITIK

Du efterlader personlige oplysninger, når du besøger vores hjemmeside og bruger hjemmesidens forskellige tjenester. I vores privatlivspolitik kan du læse, hvordan vi håndterer de oplysninger, vi kommer i besiddelse af.

Generelt

Dit privatliv er vigtigt for os og vi vil gerne beskytte det. Derfor beskriver vi i denne privatlivspolitik, hvordan vi samler, behandler og bruger de data, som vi indsamler omkring din adfærd på www.natur-drogeriet.dk og alle underliggende sider. Du vil altid blive informeret, inden vi indsamler personlige oplysninger om dig. De personlige oplysninger, vi indsamler, kan for eksempel være dit navn, din e-mailadresse og din privatadresse.

Hvad bruger vi oplysningerne til?

Det er op til dig, om du vil afgive personlige oplysninger til os. Vi indsamler oplysningerne når du skriver i kontaktformularer for at sende dig information, brochurer, invitationer og andre oplysninger om vores services og virksomhed.

Vi bruger kun dine personlige oplysninger til markedsføringsformål, hvis du udtrykkeligt har givet dit samtykke, medmindre lovgivningen tillader os at kontakte dig uden først at indhente dit samtykke. Du har altid mulighed for at angive, at du ikke fremover ønsker at modtage flere e-mails eller andre oplysninger fra os.

Vi videregiver ikke dine oplysninger til andre.

Hvad er persondata?

Persondata er alle slags informationer, der i ethvert omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside indsamler og behandler vi en række af disse informationer. Det sker for eksempel, når du besøger de forskellige sider, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller kontakter os igennem en kontaktformular.

Hvorfor indsamler vi persondata?

Det er kun, når du frivilligt afgiver persondata eller giver samtykke til det, at vi indsamler persondata. Det gør vi, så vi kan:

  • sende dig markedsføringsmateriale, som du i forvejen har givet samtykke til
  • give dig information omkring produkter/services, når du har givet samtykke
  • kontakte dig, hvis du har udfyldt en kontaktformular
  • informere dig yderligere, hvis du har tilmeldt dig et af vores kurser
  • behandle eventuelle jobansøgninger

Hvilke persondata indsamler vi?

Når du selv giver samtykke til det og indtaster informationer, behandler vi følgende type persondata:

  • Kontaktoplysninger (navn, e-mailadresse, telefonnummer o.l.)
  • Eventuelt oplysninger om din beskæftigelse og uddannelse
  • Eventuelt oplysninger om dit firma
  • Oplysninger fra din webbrowser (IP-adresser, browsertype og sprog)
  • Oplysninger fra tredjepartsnetværk (eksempelvis Facebook)

Hvordan indsamler vi persondata?

Dine persondata indsamler vi gennem vores hjemmeside og tredjepartssoftware. Dette sker gennem formularer på vores hjemmeside og anvendelsen af cookies til at indsamle data omkring din adfærd. Cookies er små tekstfiler, der indeholder en række tegn og unikt identificerer en browser. Du kan læse mere i vores cookiepolitik.

Vi anvender desuden tredjepartssoftware til at indsamle data på denne hjemmeside. Det sker gennem Google Analytics, som giver os adgang til din adfærd på vores hjemmeside og indsamler data ved hjælp af cookies. Disse cookies indsamler informationer om din brug af vores hjemmeside, herunder din IP-adresse til tracking af din adfærd. Vi anvender desuden Google Analytics til vores markedsføring og du kan derfor opleve dynamiske annoncer, efter du har besøgt vores hjemmeside.

Data om din brug af denne hjemmeside, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, IP-adresse m.v. videregives til tredjeparter i det omfang du giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne.

Hvor længe opbevares persondata på hjemmesiden?

Dine personlige data bliver opbevaret så længe, som det er nødvendigt. Det betyder, at når din personlige data ikke længere vil være relevant for os at bevare, vil det automatisk blive slettet på en sikker måde. Der er mulighed for, at vi kan behandle din data i forbindelse med statistiske formål, men i dette tilfælde vil din data altid blive anonymiseret.

Adgang til dine personlige oplysninger

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi har indsamlet om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har også ret til at gøre indsigelse mod vores indsamling og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Du har desuden ret til at få korrigeret dine personlige oplysninger, hvis der er behov for det.

Vil du ændre dine oplysninger eller framelde tjenester?

Send en e-mail til info@natur-drogeriet.dk med “Mine data” i emnefeltet, hvis du vil se eller have slettet personlige oplysninger, vi har registreret, eller hvis du i øvrigt har spørgsmål til retningslinjerne i vores privatlivspolitik. Vi svarer inden for 30 dage.

I ethvert nyhedsbrev du modtager på mail fra os, vil du have mulighed for at framelde fremtidige nyhedsbreve. Du kan til enhver tid tilmelde dig igen.

Sikkerhed

Vi har høje standarder for sikkerhed, også når det gælder beskyttelsen af dine personlige oplysninger. Derfor har vi en række interne procedurer og politikker, der sikrer, at vi lever op til vores høje sikkerhedsstandarder.

Links til andre hjemmesider

På vores hjemmeside er der links til andre hjemmesider eller til integrerede hjemmesider. Vi er ikke ansvarlig for indholdet af andre selskabers hjemmesider eller for deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger.

Når du besøger andre hjemmesider, bør du altid læse hjemmesidens politik om beskyttelse af personlige oplysninger og andre relevante politikker.

Dataansvarlig

Hjemmesiden og privatlivspolitikken ejes og publiceres af Natur-Drogeriet A/S, Nydamsvej 13-15, 8362 Hørning, som også er dataansvarlig. Vi kan kontaktes på tlf. 86 92 33 33 eller info@natur-drogeriet.dk

Klage til Datatilsynet

Du har ret til at indgive en klage til datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du kan finde Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Ændringer i denne privatlivspolitik

Vi forbeholder os ret til at ændre i privatlivspolitik.
Sidste ændring blev foretaget 28.juni 2019