Levering: 1-2 HVERDAGE|
Danmark: Fri fragt ved køb over DKK 299,-
|
Sverige: Fri fragt ved køb over DKK 499,-

Hjerne

Mental sundhed er vigtigt. Sundhedsstyrelsen anbefaler fysisk aktivitet både for den fysiske og mentale sundheds skyld. Det er blandt andet at være fysisk aktiv mindst 30 minutter om dagen med moderat til høj intensitet for voksne mellem 18 og 64 år. 

Du kan også indtage kosttilskud som supplement til din kost, der indeholder ingredienser som fx:

  • Guaranafrø, der bidrager til opkvikning og mindsker mental træthed
  • Russisk rod, der bidrager til mental og fysisk energi, normal mental og kognitiv aktivitet samt en normal blodcirkulation, hvilket påvirker hjernens aktivitetsniveau
  • Rosenrod, der hjælper kroppen med at tilpasse sig følelsesmæssig stress og fysiske udfordringer
  • Schisandra, der kan hjælpe til med at klare stress
  • Astragalus, der bidrager til den fysiske og mentale modstandskraft
  • Jod, som bidrager til en normal kognitiv funktion
  • Gotu kola, der medvirker til at vedligeholde en normal kognitiv funktion (erkendelse, tænkning og anvendelse af viden).
  • Pantotensyre, som også kendes som B5-vitamin, der bidrager til at mindske træthed og udmattelse samt til en normal mental ydeevne
  • Matrem, som understøtter afslapning af hovedet og medvirker til at holde hovedet klart

Hjernen går ikke i stå, bare fordi vi bliver ældre. Til gengæld skal du muligvis selv yde en større indsats, i takt med at du bliver ældre.

Hjerne

DHA bidrager til at vedligeholde en normal hjernefunktion

Fisk indeholder bl.a. omega-3-fedtsyrerne EPA og DHA, som vi ikke selv kan. Vi kan få omega-3 via kosten. Fødevarestyrelsen anbefaler at spise 350 g fisk om ugen, heraf 200 g fede fisk. Du kan supplere din kost med et fiskeoliekosttilskud. 

DHA, bidrager til at vedligeholde en normal hjernefunktion og et normalt syn ved et dagligt indtag på 250 mg. 

Danskproduceret fiskeolie

Hos Natur-Drogeriet har vi danskproduceret fiskeolie af høj kvalitet, med omega-3-, -6-, -7- og 9-fedtsyrer. Ecolomega, som fiskeolien hedder, er naturlig og bæredygtig fiskeolie, som er produceret ved lav temperatur, således at fiskeolien kan separeres fra fiskenes biprodukter. Olien er ikke opkoncentreret, så forholdet mellem de forskellige fedtsyrer er magen til det, du får, hvis du spiser fisken.

Vi har både flydende fiskeolie samt fiskeolie i praktiske kapsler, som er nemme at have med på farten.

Panax ginseng medvirker til at mindske træthed

Panax Ginseng er lavet af roden fra planten med samme navn, som er en plante der vokser i de fugtige områder i Østasien. Panax Ginseng er blevet brugt i Kina i flere hundrede år og indtages fortsat i hele verden som kosttilskud

Panax Ginseng som kosttilskud kan nemlig bruges til at medvirke til at mindske træthed i de perioder, hvor du føler behov for det 

Derudover bidrager Panax Ginseng til en normal kognitiv funktion, medvirker til opmærksomheden og understøtter hukommelsen. 

Panax Ginseng af høj kvalitet hos Natur-Drogeriet

Hos Natur-Drogeriet har vi forhandlet Panax ginseng siden 1945. Vi ved derfor, hvad der udgør et godt ginsengtilskud. Vi forhandler kun ægte Panax Ginseng af høj kvalitet i både kapselform og som en drikkeklar eliksir. 

Vi har desuden også multivitamintilskud, som er tilsat Panax ginseng, så du kun behøver én tablet dagligt, for at få vitaminermineraler og Panax ginseng. 

Kosttilskud som du kan finde i denne kategori

Hos os finder du bl.a. Tanacin kapsler, som indeholder pulveriseret matrem, som medvirker til at holde hovedet klart og understøtter mental afslapning. Derudover finder du et kosttilskud med ingrediensen rosenrod, som hjælper kroppen med at tilpasse sig følelsesmæssig stress og fysiske udfordringer. Desuden bidrager rosenrod til en normal blodcirkulation, hvilket påvirker hjernens præstations- og reaktionsevne.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilket kosttilskud kan bidrage til mental og kognitiv aktivitet?

Panax Ginseng kan bruges til at medvirke til at mindske træthed og understøtte hukommelsen, når du føler behov for det.

Kosttilskuddet Guarana Energy indeholder guaranafrø, der bidrager til at mindske mental træthed.

Hvad gør Panax ginseng?

Panax Ginseng kan medvirke til at mindske træthed og bidrager til normal mental og kognitiv aktivitet. Desuden bidrager panax ginseng til en normal blodcirkulation, hvilket blandt andet påvirker hjernens reaktionsevne. Panax ginseng understøtter hukommelsen og medvirker til opmærksomheden.