Pakketilbud

Vi har sammensat pakker, som kan være med til at hjælpe dig med at finde frem til, hvilke produkter du kan købe sammen.

LEVERING: 1-2 HVERDAGE| Fri fragt ved køb over kr. 299,-| Levering kun til adresser i Danmark

Hjerne

Mental sundhed er vigtigt. En sund og velfungerende hjerne husker bedre, lærer lettere og hurtigere nye ting og forebygger demens senere i livet. 

Men hjernen skal både bruges, vedligeholdes og plejes, ligesom vores øvrige organer, for at kunne fungere optimalt. Søvn, motion og sund kost er her nøgleordene, men vidste du, at der også findes en række kosttilskud, som kan hjælpe med at holde hjernen frisk og forbedre din kognitive funktion? 

Det er en udpræget misforståelse, at vi som mennesker bliver dårligere til at lære nyt og dårligere til at huske, når vi bliver ældre. Hjernen går ikke i stå, bare fordi vi bliver ældre. Til gengæld skal du selv yde en større indsats, for at holde hjernen sund, i takt med at du bliver ældre, og her kan kosttilskud til hjernefunktionen være en stor hjælp.

Hjerne

Fiskeolie bidrager til normal hjernefunktion

Som du sikkert har hørt før, er fiskeolie, eller omega-3 som det også kaldes, sundt og godt for vores helbred. Omega-3, som består af fedtsyrerne EPA og DHA, har en positiv effekt på hjertet, reducerer blodtrykket og mængden af triglycerider i blodet. Vi har som mennesker brug for omega-3 for at kroppen kan fungere, men da det ikke er noget, vi selv kan producere, er vi nødt til at få det via kosten. Særligt fed fisk, er en af de fødevarer, som har et højt indhold af omega-3 fedtsyrer, men det er ikke alle, som spiser nok fisk til at få dækket deres behov. Her kan det være en god idé at supplere med et fiskeoliekosttilskud. 

Foruden at være godt for hjertet, blodtrykket og mængden af triglycerid i blodet, har fiskeolie faktisk også en positiv effekt og indvirkning på vores hjerne. EPA og DHA, som er de fedtsyrer omega-3 består af, bidrager nemlig til at vedligeholde en normal hjernefunktion og et normalt syn. 

En stor del af fedtsyrerne i hjernebarken udgøres nemlig af DHA. Særligt i den sidste del af fostertilværelsen, og umiddelbart efter fødslen, er der et stort behov for DHA. Derfor anbefales gravide, som ikke spiser fisk svarende til 2-3g fiskeolie om dagen, at supplere med omega-3 tilskud, for at sikre optimal udvikling af barnets hjerne. 

Flere studier peger desuden i retning af, at fiskeolie kan mindske udviklingen og symptomerne ved Alzheimers og andre sygdomme i hjernen og nervesystemet

Danskproduceret fiskeolie

Hos Natur-Drogeriet har vi et stort udvalg af danskproduceret fiskeolie af højeste kvalitet, som har et højt indhold af de gavnlige omega-3, 6, 7 og 9-fedsyrer. Hos os finder du 100% naturlig og bæredygtig fiskeolie, som er produceret ved lav temperatur, således at fiskeolien kan separeres fra fiskenes biprodukter. 

Vi har både flydende fiskeolie samt fiskeolie i praktiske kapsler, som er nemme at have med på farten.

Ginseng er en mental opkvikker 

Ginseng er lavet af roden fra planten med samme navn, som er en plante der vokser i de fugtige områder i Østasien. Ginseng er blevet brugt i Kina i flere hundrede år til at helbrede sygdomme, men selvom ginseng formentlig ikke kan helbrede sygdomme, er der stadig en lang række fordele ved at tage det som kosttilskud

Ginseng kan nemlig bruges til at øge energiniveauet, mindske træthed og som en mental opkvikker til de perioder, hvor der er ekstra brug for det. 

Ginseng har desuden en understøttende effekt på hjernens aktivitet og ydelse, og kan således være med til at forbedre hukommelsen og den kognitive funktion. Ginseng er derfor velegnet til folk, som lider af kognitive problemer eller kognitive vanskeligheder og som har svært ved at koncentrere sig eller finde energien til at nå dagens gøremål. 

Ginseng af højeste kvalitet hos Natur-Drogeriet

Hos Natur-Drogeriet har vi forhandlet ginseng siden 1945. Vi ved derfor, hvad der udgør et godt ginsengtilskud. Vi forhandler derfor kun ægte Panax Ginseng af absolut højeste kvalitet i både kapselform og som en drikkeklar eliksir. 

Vi har desuden også multivitamintilskud, som er tilsat ginseng, så du kun behøver én tablet dagligt, for at få alle dine vitaminer, mineraler og ginseng. 

Kosttilskud som forbedrer den kognitive funktion

Hos Natur-Drogeriet har vi et bredt udvalg af forskellige kosttilskud til hjernen, som forbedrer den kognitive funktion og virker mentalt opkvikkende. 

Hos os finder du bl.a. tanacin kapsler, som indeholder pulveriseret matrem, som medvirker til at holde hovedet klart og understøtter mental afslapning samt rosenrod kapsler, som har en positiv indvirkning på hjernens præstations- og reaktionsevne.

Fælles for alle vores kosttilskud til hjernen er, at de har positiv indvirkning på den kognitive funktion eller er mentalt opkvikkende. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan forbedrer jeg min kognitive funktion?

Fysisk træning, sund kost og nok søvn er med til at forbedre den kognitive funktion. Derudover findes der en række kosttilskud, som bl.a. tanacin, rosenrod og blæretang, som kan forbedre den kognitive funktion.

Hvilke kosttilskud virker mentalt opkvikkende?

Ginseng kan bruges til at øge energiniveauet, mindske træthed og som en mental opkvikker, når behovet er der.

Hvad gør ginseng?

Ginseng kan understøtte hjernens aktiviteter og ydelse, og dermed være med til at forbedre hukommelsen og den kognitive funktion.

Hvad er kognitive vanskeligheder?

Kognitive vanskeligheder handler om, at man har svært ved at koncentrere sig, huske og bevare overblikket.