Pakketilbud

Vi har sammensat pakker, som kan være med til at hjælpe dig med at finde frem til, hvilke produkter du kan købe sammen.

LEVERING: 1-2 HVERDAGE| Fri fragt ved køb over kr. 299,-| Levering kun til adresser i Danmark

Skønhed

Hos Natur-Drogeriet finder du et stort udvalg af kosttilskud, som har til formål at gøre dig – ekstra – skøn. Vi har bl.a. kosttilskud til hud, kosttilskud til hår og kosttilskud til negle. Derudover har vi kosttilskud til vægttab, som bidrager til vægtreduktion i forbindelse med kaloriereduktion.

Alle de kosttilskud, du finder her på siden, bidrager til din naturlige skønhed. 

For at blive smuk og skøn udenpå, er du først og fremmest nødt til at være det indeni. Skønhed kommer nemlig indefra. En sund krop, som får de vitaminer og mineraler den har brug for, vil også se smukkere og sundere ud udenpå.

Hvis du fx døjer med tør hud eller tørt hår, kan det meget vel skyldes, at din krop ikke får de næringsstoffer, den har behov for. Her kan det være en fordel at supplere din kost med kosttilskud, som specifikt styrker din hud og dit hår. 

Skønhed

Du er hvad du spiser

Du har sikkert hørt det mange gange før. Men der er noget om snakken. Giver du din krop de næringsstoffer, vitaminer og mineraler den har behov for, vil det også komme positivt til udtryk på dit ydre. 

Selvom udseendet langt fra er alt, er det alligevel vigtigt at føle sig godt tilpas med sit udseende. Når man føler sig godt tilpas i sin krop, kommer det til udtryk i ens fremtoning, humør og selvbillede og man vil generelt have mere overskud. Vores udseende har altså stor indflydelse på hvordan vi trives og hvordan vi har det mentalt.

Biotin vedligeholder dit hår og din hud

Døjer du med uren hud, glansløst hår eller flossede negle? Så bør du se nærmere på biotin

Et af de næringsstoffer, som er særligt vigtigt for at vedligeholde hår og hud, er biotin. 

Biotin, også kaldet B7-vitamin, er et vandopløseligt vitamin, som kroppen ikke selv kan danne og som vi derfor har brug for at få tilført via kosten. Fødevarer som æggeblomme, lever, gær, indmad og østers er særligt rige på biotin. 

Det er dog ikke alle, som får en tilstrækkelig mængde biotin hver dag gennem kosten, og her kan det være en rigtig god idé at supplere med et kosttilskud af biotin. 

Biotin medvirker nemlig til at vedligeholde et sundt hår og en sund hud, men spiller derudover også en vigtig rolle i stofskiftets funktion, hvor det hjælper med omsætningen af fedt og kulhydrater samt produktionen af urinstof. Derudover kan biotin også hjælpe på hårtab.

Får du ikke nok biotin, kan du tage et tilskud fra Natur-Drogeriet. Vores biotin-tabletter indeholder hele 425 μg, så du kun behøver tage en dagligt i forbindelse med et måltid.

Bevar hudens elasticitet med selen

Hvis du lider af tør eller uren hud, bør du overveje at supplere din kost med et tilskud af selen. 

Selen er et grundstof, som beskytter cellerne mod skadelig iltning, og som hjælper med at bevare hudens elasticitet. 

Derudover medvirker selen til at vedligeholde hår og negle samt til at immunsystemet fungerer optimalt. Endelig understøtter selen også dannelsen af sædceller hos mænd.

Selen fås i en række forskellige fødevarer, som fx fisk, skaldyr, æg og lever. 

Det anbefales at kvinder indtager mindst 50 mikrogram selen dagligt, mens mænd skal have mindst 60 mikrogram. Det er dog langt fra alle, som får disse mængder hver dag. 

Hvis du ikke får nok selen gennem din kost, kan du med fordel supplere med et kosttilskud af selen fra Natur-Drogeriet

Boost din hud med collagen

Collagen er et kosttilskud, som er på alles læber i disse dage. Og med god grund. Collagen hjælper nemlig med at holde huden flot, ung og spændstig. 

I takt med at vi bliver ældre, danner vi mindre og mindre collagen. Det er faktisk primært den faldende mængde af collagen i huden, som gør, at vores hud bliver mere rynket, når vi bliver gamle. Nogle oplever dog aldringstegn i huden tidligt, og det kan fx skyldes collagenmangel. 

Heldigvis er der hjælp at hente i fødevarer som indeholder collagen, hvis du ønsker at bevare en smuk hud og ikke mindst en sund hud. Det værende bl.a. kød, fisk, røde frugter og grøntsager. 

Du kan dog også vælge at supplere din kost med et kosttilskud af collagen, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du får nok via kosten.  

Hos Natur-Drogeriet har vi collagen kosttilskud i pulverform, som nemt blandes op med vand eller anden væske, og indtages enten på én gang eller fordelt over dagen. 

Som noget nyt, kan du nu også få vores Collagen-Boost med kakaosmag, som smager dejligt og er nem at blande op.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er collagen?

Collagen er et protein, som er med til at opretholde bindevævet i huden, så den forbliver fin og smidig.

Hvordan får jeg et flottere hår?

Særligt B- og C-vitamin er godt for håret. Får du ikke nok af visse vitaminer gennem kosten, kan det være en fordel at supplere med et kosttilskud heraf.

Hvordan får jeg en flottere hud?

Collagen er afgørende for en flot og smidig hud. Med alderen begynder collagen dog at falde og huden bliver mere ujævn og rynket. Du kan dog mindske denne proces ved at supplere din kost med et tilskud af collagen.