Levering: 1-2 HVERDAGE|
Danmark: Fri fragt ved køb over DKK 299,-
|
Sverige: Fri fragt ved køb over DKK 499,-

Skønhed

Hos Natur-Drogeriet finder du et stort udvalg af kosttilskud, som har til formål at gøre dig – ekstra – skøn. Vi har bl.a. kosttilskud, som er med til at: 

  • Vedligeholde normale negle. Her er der tale om kosttilskud, der indeholder selen og zink. Selen finder du blandt andet i Amino Selen. Zink finder du blandt andet i Hair Plus. 
  • Vedligeholde en normal hud. Her er det kosttilskud med zink, A-vitamin, B2-, B3- og B7-vitaminer. Zink finder du blandt andet i Hair Plus. A-vitamin kan du blandt andet finde i Sunprep eller som tabletter med 900 μg pr. stk. B2- og B3-vitamin, kan du købe som tabletter. Det samme kan du med B7-vitamin, som også kendes som biotin. Desuden er Biotin er del af blandingen i Collagen-Boost Vegan.
  • Vedligeholde et normalt hår. Her er der tale om produkter med selen, zink og B7-vitamin (biotin). Selen kan du blandt andet finde i Amino Selen, Zink i Hair Plus og Biotin indgår i blandingen i Collagen-Boost Vegan

Derudover har vi et kosttilskud med vitamin C, som bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud, og andre med ingredienser, som medvirker til vægtreduktion i forbindelse med en kaloriereduceret kost: 

  • Glucomannan: Du kan få det i kapsler eller som pulver, der kan udrøres i væske 
  • Cayennepeber: Fås i kapsler (Body-Heat)
Skønhed

Alle de kosttilskud, du finder her på siden, bidrager til din naturlige skønhed. 

For at blive smuk og skøn udenpå, er du først og fremmest nødt til at være det indeni. Skønhed kommer nemlig indefra. 

Du er hvad du spiser

Selvom udseendet langt fra er alt, er det alligevel vigtigt at føle sig godt tilpas med sit udseende. Når man føler sig godt tilpas i sin krop, kommer det til udtryk i ens fremtoning, humør og selvbillede og man vil generelt have mere overskud. Vores udseende har altså stor indflydelse på vores følelse af velvære.

Biotin er med til at vedligeholde et normalt hår og en normal hud

Biotin, også kaldet B7-vitamin, er et vandopløseligt vitamin, som kroppen ikke selv kan danne og som vi derfor har brug for at få tilført via kosten. Fødevarer som æggeblomme, lever, gær, indmad og østers indeholder biotin. Du kan få biotin gennem kosten. Har du lyst kan du supplere med et kosttilskud med biotin  

Biotin medvirker til at vedligeholde et normalt hår en normal hud, men medvirker også til et normalt energistofskifte. Biotin bidrager også til en normal omsætning af makronæringsstoffer

Vores biotin-tabletter indeholder hele 425 μg biotin, så du kun behøver tage en dagligt i forbindelse med et måltid.

Selen er med til at vedligeholde normale negle og normalt hår

Selen er et grundstof, og som kosttilskud bidrager selen til at beskytte cellerne mod oxidativt stress.  

Derudover medvirker selen til at vedligeholde normalt hår og normale negle samt bidrager til immunsystemets normale funktion. Endelig bidrager selen også til normal dannelse af sædceller.

Selen fås i en række forskellige fødevarer, som fx fisk, skaldyr, æg og lever. 

Du kan indtage selen gennem kosten. Du kan supplere kosten med et kosttilskud med selen fra Natur-Drogeriet

Collagen-Boost

Kosttilskud med kollagen er på alles læber i disse dage. Og med god grund. 

I takt med at vi bliver ældre, danner vi mindre kollagen. 

Du kan indtage kollagen gennem kosten. Det værende bl.a. kød, fisk, røde frugter og grøntsager. 

Du kan dog også vælge at supplere din kost med et kosttilskud som indeholder kollagen.  

Hos Natur-Drogeriet har vi kollagen som kosttilskud i pulverform, som nemt blandes op med vand eller anden væske, og indtages enten på én gang eller fordelt over dagen. 

Du kan få vores Collagen-Boost med hindbær- og vaniljesmag, som smager dejligt og er nem at blande op.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er kollagen?

Kollagen er et protein, som udgør op mod 35 procent af kroppens totale proteinmængde og er den mest almindeligt forekommende proteintype i kroppen. Det er samtidig den primære bestanddel af bindevævet. 

I kroppen kan mange forskellige celler producere kollagen, men det er primært fibroblasterne, der har den største produktion. Fibroblasterne arbejder langsommere, jo ældre man bliver.

Hvad kan jeg gøre for mit hår?

Udover at indtag biotin og C- vitamin gennem kosten kan du supplere med et kosttilskud. Natur-Drogeriet har biotin og C-vitamin som begge er med til at vedligeholde et normalt hår. 

Hvad kan jeg gøre for min hud?

B2-, B3- og B7-vitamin er alle med til at vedligeholde en normal hud