Levering: 1-2 HVERDAGE|
Danmark: Fri fragt ved køb over DKK 299,-
|
Sverige: Fri fragt ved køb over DKK 499,-
25. september 2023

5 urter til dit immunsystem

af: Trine Kastbjerg Gode råd Naturen

Vi holder af naturen og det skatkammer, den byder på. Hele vores historie er baseret på urter, som vi fortsat ynder at bruge i vores produkter. Vi har samlet 5 urter i denne artikel, som alle er gode at kende til, hvis du vil gøre noget for dit immunsystem.

Echinacea

Echinacea kendes også som solhat og er en nordamerikansk plante med spredte lyserøde kronblade. Den er blevet populær i haver, og frøene fra blomsten kan presses til olie.

Echinacea understøtter immunsystemet.

Hos Natur-Drogeriet finder du echinacea som pulver, som en del af 8416 Mavekomfort te samt som ingrediens i Urte-pensil-produkterne, VirCil, Echinacea Complex, Økologisk Propolis spray og Kiss Me

Astragalus

Astragalus er en plante med antioxidante egenskaber, der kan beskytte celler og væv mod oxidativ stress. Derudover er det en adaptogen til support af mental og fysisk velvære. Sidst - men ikke mindst - understøtter astragalus et normalt immunsystem.

Astragalus kendes også som astragel.

Astragalus Complex, VirCil og Super B-Complex indeholder astragalus.

Olivenblade

I Middelhavslandene vokser oliventræerne, og frugten og olien er velkendt i madlavningen. Bladene kan også bruges, og det gør vi i nogle af vores kosttilskud.

Olivir, Kiss Me og VirCil er tre af vores produkter, hvor olivenblade indgår.

Olivenblade bidrager til, at dit immunsystem fungerer normalt. Samtidig støtter olivenblade også funktionen af fordøjelseskanalen og bidrager til at vedligeholde normal blodcirkulation og blodtryk.

Tomentosa

Cat's claw, uña de gato og tomentosa er tre ord for den samme peruvianske klatrende plante. Planten har kloagtige torne, den bruger til at holde fast med på træer, den vokser op ad.

Når tomentosa bruges i kosttilskud, er det inderbarken, der pulveriseres. Hos Natur-Drogeriet finder du tomentosa i pulver og kapsler samt som en af ingredienserne i Vitaflex.

Tomentosa bidrager til immunsystemet og medvirker til at vedligeholde fleksible led.

Hyben

Rosa canina er den latinske betegnelse for hunderose, der er den mest almindelige vildrose i Danmark. Busken bærer den type hybenfrugter, som vi bruger i vores produkter. De hyben, vi bruger, er dog fra Chile, hvor vækstbetingelserne er mest optimale.

Hyben bidrager til kroppens normale immunsystem og medvirker også til at holde leddene normale og fleksible. Dette er gældende ved et indtag på mindst 2,5 g hybenpulver 2 gange dagligt.

Vi har hyben i kapsler som kosttilskud, men du kan også finde fx hybenskaller og hybenpulver i vores sortiment.

Vi bruger også hyben i nogle af vores teer, blandt andet 8403 Balance te, 8426 Firetyve-syv te, 8430 Base teHusets urte-te samt Marcussens Universalte.

Relaterede varer