Levering: 1-2 HVERDAGE|
Danmark: Fri fragt ved køb over DKK 299,-
|
Sverige: Fri fragt ved køb over DKK 499,-
19. juni 2019

Phyto-serien - kompleksitet på kapsel

af: Trine Kastbjerg Produktinformation Naturen

I Phyto-serien er der fokus på hovedurternes virkning, hvor hver enkelt urt får lov til at skinne igennem med al den kompleksitet, som urten indeholder. Vi mener, at de forskellige plantestoffer er med til at bringe synergi og mereffekt.

I tidernes morgen var Phyto-serien tiltænkt behandlere, men i dag er serien også elsket og anvendt af mange andre, der er lige så vilde med naturens skatkammer, som vi er.

Alle vores produkter - både i og uden for Phyto-serien - gennemgår løbende ændringer og optimeringer efter behov. Derfor vil flere nye produkter løbende komme til, i takt med at viden og efterspørgsel melder sig.

Vegetabilske kapsler er et ønske fra mange

Flere og flere af vores produkter produceres i vegetabilske HPMC-kapsler, da der er større efterspørgsel på det. Det betyder også, at Phyto-seriens produkter i højere grad bliver med HPMC-kapsler, hvor det er muligt.

HPMC er en forkortelse for hydroxypropylmethylcellulose, og det er indholdsstoffet i vores vegetabilske kapsler. HPMC er udvundet af plantefibre.

De tomme vegetabilske kapsler indeholder ingen animalske biprodukter, konserveringsmidler, kunstige farver, stivelse, sukker, majs, hvede eller mejeriprodukter, og de er GMO-frie.

Det er vigtigt for os, at de vegetabilske kapsler er af ekstra god kvalitet, da urterne ikke skal interagere med materialet. Derfor kan vi ikke bare skifte kapslerne - vi er nødt til at teste omfattende for at sikre, at kvaliteten holder.

Vores produkter i vegetabilske kapsler er mærket med et ikon, vi selv har udviklet, så det tydeligt fremgår på emballagen.

Relaterede varer