Levering: 1-2 HVERDAGE|
Danmark: Fri fragt ved køb over DKK 299,-
|
Sverige: Fri fragt ved køb over DKK 499,-
18. juni 2019

Kompleksitet – vi bruger hele urten

af: Trine Kastbjerg Produktinformation Naturen

Hos Natur-Drogeriet fokuserer vi 100 procent på naturlige og komplekse plantepræparater. Vi er nemlig af den opfattelse, at det er samspillet mellem alle substanser i planterne, der giver dem deres gavnlige egenskaber. Derved forhindres også uønskede bivirkninger gennem unaturlige højkoncentrationer af enkelte stoffer.

Når man udskiller noget af planten, kaldes det ”standardisering”. Her fjerner man altså produktet fra dets oprindelige naturlighed og kompleksitet og dermed også fra den form, planter har været anvendt i igennem århundreder – ja, årtusinder. Der findes intet videnskabeligt belæg for, at de substanser, der forsvinder ved standardiseringen, ikke spiller en væsentlig rolle i de millioner af kemiske reaktioner, der foregår i den menneskelige organisme.

Derfor skal du indtage mange kapsler

Når du får kapsler med urter, er dagsdosis ofte mange kapsler – især hvis man sammenligner med tabletter. Det er fordi, vi kun bruger urten, når vi producerer naturmidler. Og vi bruger den fra rod til blomst.

Den skårede eller pulveriserede urt fyldes på kapsler, og når du indtager kapslerne, får du altså urten i sin reneste form. Uden tilsætningsstoffer.

I tabletter bruger man ekstrakter af urterne. Man ekstraherer altså nogle af virkestofferne fra urten, og derved får man ikke hele urten. Ekstraktet blandes med blandt andet fyldningsmidler.

Og det er grunden til, at du ofte skal tage flere kapsler end tabletter – du får mange flere virkestoffer i kapslerne. Du kan for øvrigt åbne alle vores kapsler op og tage urten ud, hvis du ikke er vild med at sluge kapsler.