Levering: 1-2 HVERDAGE|
Danmark: Fri fragt ved køb over DKK 299,-
|
Sverige: Fri fragt ved køb over DKK 499,-
3. april 2017

Aftagelige etiketter er en del af vores look

af: Trine Kastbjerg Produktinformation

Køb varen - ikke emballagen. Vil du selv bestemme, hvilke emballager du gemmer dine krydderier, nødder, kerner, urteteer osv. i? Og vil du samtidig også gerne vide, hvad der er i dåserne, og ikke mindst hvornår indholdet datoudløber? Så har vi løsningen til dig.

På de fleste af vores teer, økologiske urter og krydderier er etiketten nu delt i to. En aftagelig etiket i lækkert design med varebetegnelse og datoudløb og en individuel tekst til produktet, de kan sættes på egen fødevaregodkendt beholder.

Vi forsøger at reducere emballagespild og har derfor fået designet disse aftagelige etiketter, som kan overføres direkte på emballage, du selv vælger. På den måde har du altid styr på, hvad der gemmer sig i de forskellige bøtter på hylden eller i skuffen. Så nu er det slut med ressourcespild. Vi leverer varen lige til at hælde over i egen fødevaregodkendt emballage, som kan bruges igen og igen og igen... uden lag-på-lag af hjemmelavede mærkater og grimme labels.

Køb stort ind og gem posen med refill til din daglige emballage. Husk dog, at originalemballagen skal gemmes i forbindelse med evt. reklamation.