Pakketilbud

Vi har sammensat pakker, som kan være med til at hjælpe dig med at finde frem til, hvilke produkter du kan købe sammen.

LEVERING: 1-2 HVERDAGE| Fri fragt ved køb over kr. 299,-| Levering kun til adresser i Danmark

Lever

Leveren er kroppens største indre organ, og samtidig et af de vigtigste. Leverens funktion i kroppen er at styre vores blodsukker, omdanne hormoner og rense blodet for affaldsstoffer. Det er derudover også leveren som lagrer energi og vigtige vitaminer

Leveren har i alt over 500 forskellige funktioner i kroppen og er på arbejde hele dagen og hele livet. 

Det er derfor helt afgørende for ens sundhed og velbefindende at leveren fungerer, som den skal, så den er i stand til at løse de mange vigtige opgaver, den udfører hver dag. 

Dårlig lever funktion vil du mærke med det samme. En lever, som ikke har det godt, vil typisk medføre træthed, nedsat appetit, tab af muskelmasse og væskeophobninger i kroppen. 

For at bevare en sund, velfungerende og effektiv leverfunktion, er det vigtigt at give leveren pleje og omsorg.

Lever

Sådan opretholder du en sund lever

En sund og aktiv livsstil er generelt det bedste man kan gøre, for at passe på sin lever. Særligt bør man undgå for meget fed mad, sukker og alkohol, da det er leverens værste fjende, og noget af det, der belaster den mest. Sørg i stedet for at dyrke godt med motion, drikke masser af vand og spise en sund og varieret kost, uden for mange forarbejdede fødevarer. 

Endelig kan du, hvis du ønsker at give din lever lidt ekstra opmærksomhed og kærlig pleje, supplere din kost med produkter og fødevarer, som medvirker til at vedligeholde en normal leverfunktion. 

Løvetandrod vedligeholder leverens funktion

Der findes flere kosttilskud, som har vist sig at have en positiv effekt på leverens funktion, og som hjælper leveren til at udfører dens mange vigtige opgaver. 

Et af disse produkter er løvetandrod, som er et urtekosttilskud, som nok er bedst kendt som ukrudtsplanten mælkebøtte. Som ukrudt er mælkebøtten en genstridig fjende, som de fleste har haft deres kampe med i haven, men hvad mange ikke ved er, at planten rent faktisk har en lang række gavnlige effekter på vores krop – i særdeleshed vores lever. Løvetandrod bidrager nemlig til at vedligeholde og støtte leverens funktion.   

Derudover bidrager løvetandrod også til tarmkanalens funktioner og til at opretholde en velfungerende galdekanal. 

Artiskok passer på leveren

En anden fødevarer, som er særlig gavnlig for leveren, og som man med fordel kan supplere sin kost med som et tilskud, er artiskok. Til trods for sin milde og nøddeagtige smag, er artiskokken ikke en af danskernes fortrukne grøntsager, når der skal købes ind til aftensmaden. Det er en skam, for artiskokken er sprængfyldt med vitaminer og mineraler, som er gavnlige for vores krop – heriblandt leveren. 

Heldigvis kan du, som noget helt unikt, få artiskokkapsler hos Natur-Drogeriet, så du kan få gavn af alle artiskokkens gavnlige næringsstoffer, uden nødvendigvis at skulle tilberede artiskok hver dag. 

Artiskok fremmer produktionen af galde, bidrager til at reducere fedtceller og regenerering af væv. Artiskok er således fremragende til at vedligeholde en normal leverfunktion. Derudover bidrager artiskok også til en normal tarmfunktion og til at opretholde et normalt fedtindhold i blodet. 

Hos Natur-Drogeriet har vi artiskokkapsler af høj kvalitet, på hele 375 mg pr. kapsel. Vi har desuden også lækker og velsmagende bitter te, som bl.a. indeholder artiskokblade samt en lang række øvrige sunde urter som fx brændenælde, kamilleblomst og løvetand.

Lecithin og cholin modvirker ophobning af kolesterol i leveren

Et andet kosttilskud, som også er værd at nævne når det kommer til optimal leverfunktion, er solsikke lecithin, som ligeledes bidrager til at vedligeholde en normal leverfunktion, men som samtidig også indeholder det vitaminlignende næringsstof, cholin, som er nært beslægtet med B-vitamin og medvirker til en normal omsætning af fedtstoffer i kroppen samt til nedbrydningen af homocystein i blodet. 

Solsikke Lecithin kan enten spises som drys på morgenmaden, fx skyr, mysli eller yoghurt, eller hældes i væske og drikkes.

Kvalitetskosttilskud siden 1945

Hos Natur-Drogeriet finder du et stort udvalg af kosttilskud til leveren, der medvirker til at vedligeholde leverens evne. Alle vores produkter er af højeste kvalitet og har gennemgået en omfattende kvalitetskontrol, før de når ud til vores kunder. 

Vi har siden 1945 produceret og solgt naturmedicin og har således mere end 76 års erfaring med kosttilskud og helseprodukter.

Vi er autoriseret af Fødevarestyrelsen til produktion af bl.a. kosttilskud, urter og økologiske fødevare samt godkendt af Lægemiddelstyrelsen som lægemiddelvirksomhed. Du kan derfor trygt handle dine kosttilskud og naturmedicin hos os.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er leverens funktion?

Leveren styrer vores blodsukker, omdanner hormoner og renser blodet for affaldsstoffer. Leveren har i alt over 500 forskellige funktioner i kroppen.

Hvordan opretholder jeg en sund lever?

For at opretholde en sund lever, bør du minimere indtaget af fed mad, sukker og alkohol. Du kan med fordel supplere med kosttilskud, som har til formål at passe på leveren, som fx artiskokkapsler, løbetanrod og cholin. 

Hvordan opleves dårlig leverfunktion?

Dårlig leverfunktion kan bl.a. vise sig ved udpræget træthed, nedsat appetit, tab af muskelmasse og væskeophobninger.