Levering: 1-2 HVERDAGE|
Danmark: Fri fragt ved køb over DKK 299,-
|
Sverige: Fri fragt ved køb over DKK 499,-

Lever

Leveren er kroppens største indre organ, og samtidig et af de vigtigste.

Den har i alt over 500 forskellige funktioner i kroppen og er på arbejde hele dagen og hele livet. 

Lever

Hvad kan du gøre for din lever?

 I denne kategori kan du blandt andet finde produkter med ingredienser, der: 

medvirker til at vedligeholde en normal leverfunktion.:

Løvetandrod medvirker til at vedligeholde leverens funktion

Ovenstående er ingredienser i kosttilskud, som kan medvirker til at vedligeholde en normal leverfunktion 

 En af disse ingredienser er løvetandrod, som nok er bedst kendt som roden på ukrudtsplanten mælkebøtte. Som ukrudt er mælkebøtten en genstridig fjende, som de fleste har haft deres kampe med i haven, men hvad mange ikke ved er, at løvetandrod som ingrediens i et kosttilskud kan medvirke til at vedligeholde leverens funktion. 

Derudover bidrager løvetandrod også til tarmkanalens funktioner og bidrager til  at vedligeholde en normalt velfungerende galdekanal. 

Artiskok til leveren

En anden ingrediens i et kosttilskud, til leveren, og som man kan supplere sin kost med, er artiskok. Artiskok medvirker til at vedligeholde en normal leverfunktion Til trods for sin milde og nøddeagtige smag, er artiskokken ikke en af danskernes fortrukne grøntsager, når der skal købes ind til aftensmaden. 

Fra Natur-Drogeriet kan du få kapsler med artiskok

Artiskok som kosttilskud bidrager til at vedligeholde en normal leverfunktion og desuden bidrager artiskok til en normal tarmfunktion og til et normalt fedtindhold i blodet. 

Hos Natur-Drogeriet har vi artiskokkapsler med ekstrakt svarende til 2,25 g artiskok pr. kapsel. 

Cholinbidrager til at vedligeholde en normal leverfunktion 

En ingrediens, som  er værd at nævne når det kommer til leverfunktionen, er cholin , som ligeledes bidrager til at vedligeholde en normal leverfunktion. Cholin findes som ingrediens i produkterne Soja Lecithin granulat, Cholin kapsler og Liver Complex Veg kapsler. Cholin medvirker også til en normal omsætning af fedtstoffer i kroppen samt bidrager til et normalt homocysteinstofskifte 

Solsikke Lecithin kan enten spises som drys på morgenmaden, fx skyr, mysli eller yoghurt, eller hældes i væske og drikkes.

Kvalitetskosttilskud siden 1945

Alle vores produkter er af højeste kvalitet og har gennemgået en omfattende kvalitetskontrol, før de når ud til vores kunder. 

Vi har siden 1945 produceret og solgt naturmidler og har således mange års erfaring med kosttilskud og helseprodukter.

Vi er autoriseret af Fødevarestyrelsen til produktion af bl.a. kosttilskud, urter og økologiske fødevarer. Du kan derfor trygt handle dine helsekostprodukter hos os.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er leverens funktion?

Leveren har i alt omkring 500 forskellige funktioner i kroppen.

Hvad kan jeg gøre for min lever?

Du kan vælge at supplere med kosttilskud indeholdende artiskok, løvetandrod og cholin, som har til formål at medvirke til at vedligeholde en normal leverfunktion.