Levering: 1-2 HVERDAGE|
Danmark: Fri fragt ved køb over DKK 299,-
|
Sverige: Fri fragt ved køb over DKK 499,-
20. april 2022

Hvorfor er alle vores produkter ikke økologiske?

af: Sarah Wedsted Produktinformation Naturen

Hos Natur-Drogeriet benytter vi os ofte af vilde urter, derfor kan mange af vores produkter ikke betegnes som værende økologiske. Det vil dog ikke sige, at de nødvendigvis har været udsat for sprøjtegift.

Vilde urter vokser vildt i naturen, og de er ikke dyrket under menneskelig indflydelse. Man kan af den grund ikke kontrollere dem samme måde, som man kan kontrollere de urter, der bliver opdrættet i landbrug. Det er grunden til, de ikke kan gå under betegnelsen ”økologisk”.

Hvad er i grunden økologi?

Ordet "økologisk" betyder, at urterne er dyrket i kontrollerede områder, hvor der ikke bruges kunstgødning og sprøjtemidler.

Økologiske produkter er desuden mærket med Ø-mærket, så du som forbruger nemt, kan danne et overblik over, hvilke produkter der er økologiske.

Derfor anvender vi vilde urter

Der er en helt særlig grund til, vi ofte bruger vilde urter. Vi vil nemlig gerne have, vores urter vokser der, hvor de naturligt vil vokse. Urterne får på denne måde de bedste vækstforhold, og det er vi altså ret interesserede i.

Selvom vi ofte anvender vilde urter, har vi også en del produkter, som er økologiske. Du finder alle vores økologiske produkter her