Levering: 1-2 HVERDAGE|
Danmark: Fri fragt ved køb over DKK 299,-
|
Sverige: Fri fragt ved køb over DKK 499,-
4. februar 2020

Jaws-brød

af: Annette Rathcke Bagværk

Det skal du bruge

  • 5 dl vand
  • 50 g gær
  • 200 g økologisk hytteost
  • ½ tsk Maldon-salt
  • 1 spsk honning eller rørsukker
  • 2 spsk jomfruolivenolie
  • 450 g Jaws
  • ca. 600 g økologisk hvedemel

Sådan gør du

Rør gæren ud i det lunkne vand

Tilsæt hytteost, salt, honning og olie

Rør Jaws i. Ælt hvedemel i, til konsistensen er passende (lige før dejen slipper fadet)

Lad dejen hæve tildækket til dobbelt størrelse (ca. ½ time)

Læg dejen i smurte forme eller på en plade. Lad brødet/brødene efterhæve 10-15 minutter og pensl med vand

Bag ved 220 grader i 30 minutter

Relaterede varer