Levering: 1-2 HVERDAGE|
Danmark: Fri fragt ved køb over DKK 299,-
|
Sverige: Fri fragt ved køb over DKK 499,-
15. maj 2024

Når eksamen står for døren

af: Trine Kastbjerg Produktinformation Gode råd

Eksamen. For nogen er det lig med noget frygtindgydende og for andre er det mere piece of cake. Uanset hvordan du har det med eksamener, er der forskellige måder at gribe dem an på. I denne artikel vil vi fremhæve nogle af vores produkter, der er gode at kende til i forbindelse med eksamen.

Produkterne, der nævnes, kan med fordel kombineres med andre måder at forberede sig til eksamen på. De kan nemlig være en god hjælp under eksamensperioden, selvom de ikke nødvendigvis giver dig en bedre karakter – her er det dig og din egen præstation, der skal på banen.

Ro på systemet

Er du en af dem, der kunne have behov for produkter med ingredienser, der kan give lidt ro på systemet, så har vi to af vores produkter, vi gerne vil fremhæve:

RoliNAT er et kombinationsprodukt i vores Complx-serie med baldrian og humle. Selvom det er et produkt, vi ofte fremhæver, når vi taler om søvnudfordringer, kan det være en god ven i eksamensperioden også. Først og fremmest for at få batterierne ladet op til eksamen med en god nattesøvn, men også ved at indtage produktet forud for turen til det grønne bord. Baldrian bidrager til afslapning og er en hjælper til at håndtere den stress, der kan være forbundet med en travl hverdag.

Super B-Complex er ligeledes et kombinationsprodukt, hvor du får både urter og vitaminer. B-vitaminerne (B1, B2, niacin, B6, biotin og B12) medvirker blandt andet til, at nervesystemet fungerer optimalt. Urterne i Super B-Complex er fire adaptogene urter, hvilket vil sige, at de indeholder plantestoffer, der er i stand til både at stimulere og hæmme de samme funktioner i kroppen afhængigt af det aktuelle behov.

  • Astragalus bidrager til den fysiske og mentale modstandskraft
  • Schisandra kan hjælpe til med at klare stress
  • Rosenrod hjælper kroppen med at tilpasse sig følelsesmæssig stress og fysiske udfordringer samt medvirker til at stimulere nervesystemet
  • Russisk rod bidrager til en normal blodcirkulation, hvilket påvirker hjernens aktivitetsniveau, og til en normal mental og kognitiv aktivitet

Energi til slutspurten

Sidder du ofte med en eksamensopgave eller -forberedelse til det sidste, kan det være kærkomment med en opkvikker. Guarana Energy - som er et forholdsvis nyt navn for det produkt, der tidligere hed Amazing - er et kosttilskud med guaranafrø, paprikafrugtpulver og papajabladepulver.

Guarana indeholder fra naturens side koffein og bidrager til opkvikning samt mindsker mental træthed. Derudover hjælper guarana dig til at føle dig mere energisk. Tag 2 kapsler 1-4 gange dagligt med vand eller anden væske. Bør ikke indtages for tæt på sengetid på grund af koffeinindholdet (24-96 mg pr. dagsdosis).

Lidt til hjernen

Kender du gotu kola? Det er en eksotisk plante, der vokser i varme områder som Indonesien, Kina, Sydafrika og de tropiske egne af Amerika. Gotu kola medvirker til at bevare den kognitive funktion, bidrager til normale hjertekarfunktioner og er med til at bevare venøs cirkulation, støtte perifer cirkulation og trætte ben.

I vores Mind Support - som tidligere hed Gotu Kola+ - finder du blandt andet ekstrakt fra gotu kola sammen med ekstrakter fra boghvede, rosmarin og ginkgo biloba samt quercetin.

Snup en kop te

Mange forbinder eksamensforberedelse med en masse kaffe, men du kan også slukke tørsten i andet. Hvad med te? På lune sommerdage er det nok de færreste, som har lyst til en varm kop te, men mange teer smager faktisk også skønt som iste. Lad teen trække som anvist og tilføj herefter 1/4 tsk honning og et skvis frisk citronsaft. Nyd teen kold og gerne med isterninger.

Her er tre af vores favoritter, når det kommer til teer, der også kan serveres som iste:

  • Ginger Max te - en skøn symfoni af ingefærrod, grøn te, lakridsrod, sort peber, citronskal og hibiscusblomst
  • Stress-A Complex te - en lækker kombination af lemongræs, hjertensfryd, baldrianrod, humle, passionsblomst og kamille
  • Rooibush te - koffeinfri, velsmagende og aromatisk rød te

De tre nævnte teer er blot et udpluk fra vores store sortiment af teer og urteteer.

Relaterede varer