Levering: 1-2 HVERDAGE|
Danmark: Fri fragt ved køb over DKK 299,-
|
Sverige: Fri fragt ved køb over DKK 499,-
4. oktober 2023

Natur-Drogeriet får nye farver

Fra i dag, 4. oktober 2023, vil du opleve nye farver i Natur-Drogeriets univers. De nye, afdæmpede farver er i harmoni med vores værdier og DNA, og de er nøje udvalgt.

I løbet af de seneste par år har vores marketingmaterialer skiftet farver mod de nye, og fra i dag skifter vores hjemmeside og logo også udtryk.

"Den grønne farve, som vores logo har haft i mange år, erstattes af en mere rolig og afdæmpet grøn. Ønsket er, at de nye farver skal udstråle tidløs elegance og hjælpe med at skabe et klassisk, roligt image, der giver en behagelig visuel oplevelse," fortæller Helle Darling, salgs- og marketingchef.

Opdateret logo

En anden stor ændring for os er, at vores logo ændrer udtryk. Ikke kun i farven, men fremover vil du ikke kunne finde "Landskendt for naturmidler der virker" som payoff under logoet.

Med denne ændring sikrer vi et simpelt og klart design med rene linjer. Ved at fjerne payoff giver det større fleksibilitet til at tilpasse branding uden at skulle ændre hele logoet. Desuden har det global appel.

Glidende overgang

Selvom vi gerne ville skifte logo alle steder med et fingerknips, er det ikke det, vi gør. Overgangen bliver glidende, da vi fortsat har fx etiketter til produkter på lager, hvor det nu tidligere logo fremgår.

Vores miljømæssige hensyn gør nemlig, at vi ikke bare smider etiketter og lignende ud. Det samme gør sig gældende i den proces med opdatering af udseendet på vores produkter - den overgang er ligeledes glidende.

Vi håber, alle derude vil tage godt imod vores nye farver.