Levering: 1-2 HVERDAGE|
Danmark: Fri fragt ved køb over DKK 299,-
|
Sverige: Fri fragt ved køb over DKK 499,-

Vi støtter

Hos Natur-Drogeriet sætter vi en ære i at støtte lokale såvel som nationale organisationer og foreninger, hvis værdier stemmer overens med vores.

Skanderborg AGF Håndbold-logo

Skanderborg AGF Håndbold

Skanderborg AGF Håndbold er det lokale sportslige flagskib med herrehold i den bedste danske liga. Vores logo findes på gulve og LED-skærme ved hjemmekampe. Vi hjælper desuden spillerne med kosttilskud og er personlig sponsor for Morten Balling.

Janne-billede

Janne Nielsen

Janne Nielsens drøm er at blive en del af verdenstoppen og komme med til OL i 2024 i trespring. Med økonomisk støtte samt vejledning inden for og sponsorat af kosttilskud er vi med på Jannes rejse mod at få udlevet drømmen. På nuværende tidspunkt er hun indehaver af den danske rekord.

Hørning Håndbold-logo

Hørning Håndbold

Med vores placering i Hørning støtter vi op om den lokale håndboldklub, der har hold fra tumle til senior. Klubben har næsten 500 medlemmer og en række frivillige hænder, som vi selvfølgelig bakker op i deres virke.

Noah-billede

Noah Karlsson Racing

Noah Karlsson er en ung mand med en passion for gokart, og drømmen er at komme i Formel 1. Han kører for det mest vindende hold i Danmark, RS Competition, som også kommer ud i verden og viser resultater. Med vores støtte til Noah er vi med til at dække omkostninger i forbindelse med træning og løb samt opgradering af udstyr, justeringer af gokarten og nye dæk. Vi har også støttet med kosttilskud.

Maja-billede

Maja Hagemann

Vi er personlig sponsor for Maja Hagemann, der spiller på midtbanen for HB Køge. Maja er niece til en af vores medarbejdere, så vi føler næsten at Maja er en af vores egne. Maja er en del af U19-landsholdet og har tidligere spillet både U16 og U17. Vi støtter Maja med træningstøj og kosttilskud, hvor kosten ikke slår helt til til en så træningsaktiv ung kvinde.

sundhedshuset-foto

Sundhedshuset Christiania

Sundhedshuset Christiania blev grundlagt i 1973 og har med sin placering midt på Christiania en synlighed og åben dør for de mange, der gæster og/eller opholder sig på Christiania. Visionen er at hjælpe alle borgere, der ikke har andre steder at henvende sig, samt borgere, der af forskellige årsdager ikke magter at bruge det etablerede sundhedssystem. Sundhedshuset har årligt mere end 2.000 henvendelser. Vi sponsorerer med produkter, som de frivillige i Sundhedshuset kan dele ud.

Talentspejderne-logo

Talentspejderne

Landsforeningen Talentspejderne er en frivillig organisation, der støtter unge skoleelever meller 12 og 15 år i udskolingen. Talentspejdernes mentorprogram har en stærk tro på, at alle børn og unge har evner og talenter. For at kunne udfolde sine evner og talenter kræver det støtte og anerkendelse af en dygtig mentor, der kan fungere som rollemodel. Helt fra starten i 2010 var det Talentspejdernes ønske at give de unge vejledning om god kost, motion og søvn. Vi sponsorerer MaximumEcolomega og D3-vitaminer. Alle unge får udleveret et kit med indhold til et dagligt forbrug til hele perioden, hvor den unge mødes med sin talentspejder.