Køb dine favoritprodukter og få en gave

Vi vedlægger et mundbind i økologisk bomuld med alle ordrer til private kunder i januar og februar 2021. Mundbindet er 3-lags og med justerbare stropper.

LEVERING: 1-2 HVERDAGE| Fri fragt ved køb over kr. 299,-| Levering kun til adresser i Danmark

Vi støtter

Hos Natur-Drogeriet sætter vi en ære i at støtte lokale såvel som nationale organisationer og foreninger, hvis værdier stemmer overens med vores.

BISTAD-logo

BISTAD

BISTAD er en socialøkonomisk virksomhed, der beskæftiger udsatte borgere, som hjælper med at passe på bierne. Vi er partnere på BISTAD, så vi kan være med til at sikre biernes overlevelse, og derfor har vi bistader i haven ved vores domicil i Hørning. Med et bidrag til 8 ud af FN's 17 verdensmål gør BISTAD sit for bæredygtig udvikling. Det viser sig både ved engagement i lokalsamfundet og i medarbejderene samt omsorg for naturen og bierne.

Skanderborg Håndbold-logo

Skanderborg Håndbold

Skanderborg Håndbold er det lokale sportslige flagskib med både herre- og damehold i den bedste danske liga. Vores logo findes på ryggen af spillernes bluser samt på gulve og LED-skærme ved hjemmekampe. Ungdommen bliver ikke snydt. På bluserne hos U11-holdet er vi også repræsenteret, ligesom klubdragterne til alle spillere og trænere til og med U13 har vores sponsorat.

Talentspejderne-logo

Talentspejderne

Landsforeningen Talentspejderne er en frivillig, upolitisk og ikke religiøs humanitær organisation, der støtter unge skoleelever meller 12 og 15 år, der går i 7., 8. eller 9. klasse. Talentspejdernes mentorprogram har en stærk tro på, at alle børn og unge har evner og talenter. For at kunne udfolde sine evner og talenter kræver det støtte og anerkendelse af en dygtig mentor, der kan fungere som rollemodel. Helt fra starten i 2010 var det Talentspejdernes ønske at give de unge vejledning om god kost, motion og søvn. Der er udviklet et undervisningsmateriale, der viser, hvilken betydning kost, motion og søvn har for at kunne udvikle sine evner og talenter. Vi sponsorerer MaximumEcolomega og D3-vitaminer. Alle unge får udleveret et kit med indhold til et dagligt forbrug til hele perioden, hvor den unge mødes med sin talentspejder.

FC Skanderborg-logo

FC Skanderborg

FC Skanderborgs U13-hold sponsoreres også af Natur-Drogeriet. Klubben blev stiftet i 2005 som en fusion mellem HI Skanderborg og Skanderborg Boldklub. FC Skanderborg er båret af visionen om, at fodbold er for alle - og der er plads til alle; piger og drenge, bredde og talent. Klubben repræsenterer således mere end bare fodbold. Her tror man på fællesskab, respekt og socialt samvær.

Maja-billede

Maja Hagemann

Vi er personlig sponsor for Maja Hagemann, der spiller U16 Liga-fodbold i Fortuna Hjørring, hvor hun er tilknyttet Talentakademiet, Dana Cup Academy. Maja er niece til en af vores medarbejdere, så vi føler næsten at Maja er en af vores egne. Maja er netop udtaget til U16-landsholdet. Vi støtter Maja med træningstøj og kosttilskud, hvor kosten ikke slår helt til til en så træningsaktiv ung kvinde.