LEVERING: 1-2 HVERDAGE| Danmark: Fri fragt ved køb over kr. 299,-| Sverige: Fri fragt ved køb over kr. 499,-

2001: 25 år som Natur-Drogeriet

Under strålende sol og skyfri himmel kunne Natur-Drogeriet A/S fejre 25-års jubilæum den 17. juni 2001. Omkring 800 gæster, venner og forretningsforbindelser var tilmeldt jubilæet, som var en succesfuld dag.

Selve Natur-Drogeriet er af ældre dato, men det var 25 år siden, Jonna og Peer Christiansen overtog ledelsen. Man kunne mærke, der var lagt et stort arbejde i forberedelserne, for at gæsterne kunne føle sig godt tilpas.

Et væsentligt indslag i programmet var kombineret underholdning og undervisning ved radiodoktoren, Carsten Vagn-Hansen, og hans hustru, Joan Vagn-Hansen. Det populære ægtepar underholdte med tale, sang og musik – og ikke mindst en lærerig oplevelse.

I madteltet var der buffet og musik på violin og flygel. Efterfølgende var der rundvisning i de rummelige og lyse produktionsrum. Straks man kom ind, kunne man fornemme den karakteristiske krydrede duft af de mange urter, som indgår i produktionen. Fra en beskeden start i 1976 har Natur-Drogeriet udviklet sig til en moderne virksomhed med cirka 40 kvalificerede og engagerede medarbejdere

Forfatter og ernæringsterapeut Frede Damgaard holdt foredrag. Han påpegede, hvordan vi alle har mulighed for at få det bedre ved at rette op på forkerte madvaner og andre vaner og gå over til en mere hensigtsmæssig livsstil. Som et kuriosum fortalt Frede Damgaard, at han 18 år forinden havde holdt foredrag i København om ernæringens betydning for sundheden. Blandt tilhørerne befandt sig et par læger, som ikke mente, at frugt og grønt kunne forebygge sygdomme. Heldigvis er lægerne siden blevet mindre afvisende over for naturens lægemidler.

Dagen igennem var der smagsprøver på egne varer, ligesom der var vand og urtete ad libitum. Desuden var der en inspirerende udstilling med Natur-Drogeriets brede sortiment.