Levering: 1-2 HVERDAGE|
Danmark: Fri fragt ved køb over DKK 299,-
|
Sverige: Fri fragt ved køb over DKK 499,-

2012: Årets læreplads

Natur-Drogeriet blev kåret som Årets læreplads 2012 af Skanderborg-Odder Center for Uddannelse. Det var vores daværende kontorelev og nuværende salgskonsulent, Christina Munk Hansen, der indstillede Natur-Drogeriet, som hun beskriver som ”Verdens bedste virksomhed”.

Christina Munk Hansen startede som kontorelev hos Natur-Drogeriet i august 2011. I 2012 indstillede hun virksomheden til Årets læreplads, hvor hun lagde vægt på kollegialt sammenhold, godt arbejdsmiljø og højt humør.

En anden vigtig del af Christinas begrundelse var den tillid og det ansvar, hun fik tildelt i sin elevtid. Christina engagerede sig i personaleforeningen og fik ansvar, når blandt andet Matas-elever fra hele Danmark flere gange i løbet af året var på virksomhedsbesøg.

Christinas primære begrundelse for at prisen skulle gå til Natur-Drogeriet:

”Hver morgen, når jeg står op, glæder jeg mig til at møde ind på Natur-Drogeriet. Jeg har endnu ikke haft en dag, hvor jeg ikke havde lyst til at stå op og gå på arbejde. Det er første gang i min erhvervserfaring, jeg har oplevet det. Tak for det, Natur-Drogeriet,” lød det fra Christina dengang.

Med prisoverrækkelsen fulgte et farverigt maleri af kunstneren Kirsten Fyhn. Det pryder nu Natur-Drogeriets kontor til alles fornøjelse.

Vi er heldige fortsat at have Christina som en del af virksomheden. I dag er hun salgskonsulent for den nordlige del af Jyllands samt ansvarlig for samarbejdet med webshops.