Loppefrø, hele 100 g
Produktnr.: 4119,100
Hele loppefrø kan anvendes som erstatning for kornprodukter i bagværk
- Hele loppefrø
- Kan bruges som en erstatning for hvedemel og andre kornprodukter
- Kan indtages i væske ved hvert hovedmåltid
Anvendelse:. ½-1 tsk. til hvert hovedmåltid. Indtages med væske. Skal omrøres i væske til en let gel-konsistens og drikkes inden hvert måltid. Loppefrøene kan også indgå i madlavning, hvor de tilfører gode kostfibre.
Psyllium eller Ispaghula er navne, der anvendes til flere medlemmer af planteslægten Plantago, også kendt som loppefrø.
Malede loppefrø bruges ofte som en erstatning for hvedemel og andre kornprodukter i brød og kager.
Ingredienser
Loppefrø (Plantago ovata)
Næringsindhold
Næringsindhold | pr. 100 g |
Energi |
1543 kJ 366 kcal |
Fedt - heraf mættede fedtsyrer |
5,9 g 0,5 g |
Kulhydrat - heraf sukkerarter |
62 g 1,6 g |
Kostfibre | 6,9 g |
Protein | 12 g |
Salt | 0,05 g |