Karry indisk 100 g
- Dybgult blandingskrydderi
- Indeholder mindst 10 forskellige krydderier
- Egner sig godt i gryderetter
Anvendelse:. Anvendes som krydderi. Opbevares tørt og ikke for varmt.
Karry er et dybgult blandingskrydderi, der indeholder mange forskellige krydderier. Karry har en lang tradition i Indien, hvor hver familie laver deres egen karry-blanding, og der findes derfor et utal af forskellige variationer.
Natur-Drogeriets karry fås i to udgaver, en mild og en stærk. Indisk karry er mildere end madras karry.
Karry er en klassiker i retten boller i karry, men bruges også til mange andre gryde- og ovnretter, f.eks. kylling i karry, serveret med ris. Karry kan også bruges i dressinger og er en ingrediens i både karry- og æggesalat.
Sennepsfrø, korianderfrø, gurkemejerod, dextrose, dildfrø, ingefærrod, salt, basilikum, bukkehornsfrø, sellerirod, kommenfrø, chili, hvidløg.
Kan indeholde spor af gluten.
- Selleri
- Sennep