Silde krydderi 75 g
- Giver en rødlig farve, der klæder ethvert bord
- Smagen af blandt andet sort peber, nelliker og kardemomme i kombination går lige i smagsløgene
- Til ca. 2,5 kg sild
Anvendelse:. Sildekrydderiblandingen kan bruges på to måder: 1) Når de friske sild lægges i salt og sukkerlage, kan krydderiblandingen fordeles i lagen, så smag og farve kommer med i sildene under lagringen. 2) Anvendes færdige marinerede sild tilsættes krydderiblandingen til de færdige sild, der evt. lægges i lag med krydderiblandingen. Lagen hældes over og står i køleskab i 1-2 uger alt efter, hvor kraftig kryddersmag, der ønskes. Selve opskriften til at fremstille marinerede sild med salt og sukkerlage kan findes i kogebøger eller skaffes hos fiskehandleren, hvis ikke man kender til det i forvejen. OBS! Brug kun sild, der er friske (røde i ganen, blanke og stive). Sommersild egner sig ikke.
Sæt dit eget præg på kryddersilden med Natur-Drogeriets sildekrydderi. Smagen går lige i smagsløgene, og den indbydende røde farve klæder ethvert bord.
Denne blanding indeholder kun krydderier – ingen konserveringsmidler er tilsat.
Du kan bruge krydderiblandingen på to måder:
- Fordel i lagen med salt og sukker til friske sild, så smag og farve kommer med i sildene under lagringen
- Tilsæt til lagen til færdigmarinerede sild og lad stå på køl i 1-2 uger alt efter, hvor kraftig kryddersmag der ønskes.
Spørg din fiskehandler om fremstillingsmetoden til marinerede sild med salt og sukkerlage
Sort peber, allehånde, nelliker, oregano, koriander, sandeltræ, laurbærblade og kardemomme.