Hampeprotein 350 g Øko
- Protein er med til at øge og vedligeholde muskelmasse og vedligeholde normale knogler
- Kan blandes i brød, grød, farsretter og supper
- Også god i smoothies
Anvendelse:. Blandes i brød, grød, farsretter og supper. Lækker smoothie: 1-2 spsk. Økologisk Hampeprotein blandes med 1-2 tsk. BirkeSød (xylitol) (kan undlades). Herefter udrøres hampeprotein i vegetabilsk risdrik eller anden plantedrik. 1 spsk. Økologisk Hampeprotein vejer 6-7 gram.
Vegetabilske proteiner fra økologiske hampefrø (Cannabis sativa L.)
Hampeprotein dannes ved at knuse og sigte den "hampekage", der dannes efter olien er presset ud. Processen foregår ved max. 45-48 °C. Hampeprotein er fuldgyldigt og inkluderer alle essentielle aminosyrer.
Proteiner er byggesten til kroppen. Protein er med til at øge og vedligeholde muskelmasse og vedligeholde normale knogler.
Økologisk hampeprotein (Cannabis sativa L.)
Næringsindhold | pr. 100 g |
Energi |
1.504 kJ 360 kcal |
Fedt - heraf mættede fedtsyrer |
11 g 1,2 g |
Kulhydrat - heraf sukkerarter |
8,0 g 5,8 g |
Kostfibre | 23 g |
Protein | 46 g |
Salt | 0 g |
Bør ikke træde i stedet for en varieret og afbalanceret kost samt sund livsstil.