Risprotein 79% 600 gram
- Protein bidrager til at øge og vedligeholde muskelmasse og vedligeholde normale knogler
- Velegnet i brød, grød, kager og farsretter
Anvendelse:. 30 g (6 spsk.) pulver blandes i væske. Indtages efter behov.
Risprotein er et vegetabilsk proteinprodukt fremstillet af brune ris.
Kan anvendes som proteintilskud ved
- lav appetit
- ensidig kost
- ønske om at få proteiner
Proteiner er byggesten til kroppen. Proteiner er med til at øge og vedligeholde muskelmasse og vedligeholde normale knogler.
Risprotein er lidt grynet i konsistensen ved udrøring i tynde væsker som f.eks. vand. Den grynede konsistens kan neutraliseres ved udrøring i plantedrikke eller juice. Risprotein er også velegnet i brød, grød, kager og farsretter.
Næringsindhold | pr. 100 g |
Energi |
1.708 kJ 404 kcal |
Fedt - heraf mættede fedtsyrer |
7,4 g 1,8 g |
Kulhydrat - heraf sukkerarter |
4,9 g 0 g |
Protein | 79 g |
Salt | 0,31 g |
Typisk aminosyreprofil pr. 100 g protein
Alanin |
4,3 g |
Arginin |
6,6 g |
Asparginsyre |
7,2 g |
Cystein |
1,4 g |
Fenylalanin* |
4,3 g |
Glutaminsyre |
14,1 g |
Glycin |
3,4 g |
Histidin* |
1,9 g |
Isoleucin* |
3,4 g |
Leucin* |
6,7 g |
Lysin* |
2,8 g |
Methionin* |
2,9 g |
Prolin |
3,5 g |
Serin |
3,9 g |
Threonin* |
2,9 g |
Tryptofan* |
0,7 g |
Tyrosin |
4,3 g |
Valin* |
4,9 g |
* Essentiel aminosyre
Vegetabilske proteiner fra brune ris (Oryza sativa L.)
Bør ikke træde i stedet for en varieret og afbalanceret kost samt sund livsstil.